Manduca - opravdu do 20kg

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
84
19.1.12 21:27

Manduca - opravdu do 20kg

Ahoj holky,
mám jeden dotaz ohledně manducy. Zatím nosím v šátku a přemýšlím o jejím pořízení, ale cena není zrovna nízká a nejsem si jistá, jestli jí natolik využiju. Malé je devět měsíců(cca 8kg, 75cm), zajímalo by mě do jakého věku či kg jste děti v manduce nosily.
Díky moc za vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
19.1.12 21:30

Z toho, co mam nactene, zacne byt tak po roce a pul uzka mezi nozickami… Ja to prave ted resim, do ceho presedlat az dcera jeste vyroste. ;)

• Citovat
  • Upravit
10933
19.1.12 21:32

Nosila jsem i syna coby tříletého a bylo to ok … úzká mezi nohama určitě nebyla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.1.12 21:32

Já nosila v Ergu asi do 16-18m, jak píše Anielkha, pak začalo být úzké mezi nožičkama. V šátku jsem nosila do dvou let (asi 13kg), pak jsem přešla na batolecí nosítko Skaldino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
19.1.12 21:35

Kdyby měl někdo zájem ;-)

Prodávám Manducu, pořizovanou novou … nošenou jedním dítětem (druhé se bránilo zuby nehty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

http://im9.cz/…5f0fd6ed.jpg

Cena 1900,–

• syn se nosil strašně rád, pořizovaná byla kvůli tomu, že nechtěl být v kočárku, dcera nechce nechtěla být ani nošená, ani v kočárku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fakt mi přijde, že baby se nosí daleko hůř :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.1.12 21:40

Já jsem v manduce nesla ještě před pár měsíci staršího, někdy v červnu snad naposled, jako nouzovku na chvíli. V té době měl cca 15kg. Ale horší bylo, když mi usnul v metru, nahodila jsem ho na záda, ale nemohla jsem mu zajistit hlavu tou kapuckou, už byla krátká.
Měli jsme i batolecí nosítko, nosila jsem v něm cca od 15m, v manduce by to bylo ještě šlo, ale přišlo mi, že na delší dobu to pro dítě už není tak komfortní, měl ji tak maximálně do půl stehna a měl je po delší době trochu otlačené, jak už mu viseli, v batolecím nosidle měl zase od kolínka ke kolínku. Na 20min bych to neřešila, ale když mi tam usnul a spal třeba hodinu až dvě, tak by mi ho bylo líto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.1.12 21:43

A ještě k tomu batolecímu nosidlu, měli jsme ho cca od 83cm a bylo to v pohodě, měli jsme bluebear. Takže otázka, zda ještě nedonosit v šátku a pak rovnou pořídit to batolecí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
19.1.12 21:44
Markytkaaa píše:
Kdyby měl někdo zájem ;-)

Prodávám Manducu, pořizovanou novou … nošenou jedním dítětem (druhé se bránilo zuby nehty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

http://im9.cz/…5f0fd6ed.jpg

Cena 1900,–

• syn se nosil strašně rád, pořizovaná byla kvůli tomu, že nechtěl být v kočárku, dcera nechce nechtěla být ani nošená, ani v kočárku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fakt mi přijde, že baby se nosí daleko hůř :think: :mrgreen:

Markyt, moc pekna Manduca za dobru cenu. Skoda ze my uz sme kupili v petrolejovej farbe, tvoja je krajsia ;) Jak sa vobec mate? Co Kristynka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
19.1.12 21:46

ja som prave zvazovala co kupit, favorit bola manduca. sli sme do obchodu, ale nesadla nam. este ze som ju skusila. nakoniec sme kupili Tula. je to sirsie nez manduca, neviem presne o kolko odhadom o 5 cm. mala ma teraz 8 mesiacov. snad nam to nejaku dobu vydrzi. ak by sme aj neskor nosili, tak ma laka petit pandu, alebo manzela laka krosna. no uvidime, co bude lepsie na vylety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
19.1.12 21:48
Gladys píše:
A ještě k tomu batolecímu nosidlu, měli jsme ho cca od 83cm a bylo to v pohodě, měli jsme bluebear. Takže otázka, zda ještě nedonosit v šátku a pak rovnou pořídit to batolecí

No, nad tím právě taky uvažuju a jak čtu vaše zkušenosti, tak asi donosim do batolecího v šátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
19.1.12 21:49

cutty

Kristýnka je zvíře! Fakt nepřeháním! Blíženec naprosto typický, šijou s ní všichni čerti, chvíli anděl, chvíli ďábel. Strašně mydlí bráchu vším co je po ruce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale jinak strašně šikovná, žravá, společenská! :mrgreen: :palec:

Já koukám na vaše počínání na FB :-) Kristinka je krásná … verze jména po slovensky je úžasná!!! A osobní pocity z dětí rok a kousek po sobě, už to začíná být vzrůšo a zábava viď? :-)

abych nebyla OT: I petrolejová Manduca je krásná! Hlavně, že nosí! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
19.1.12 21:49

Ja moc nechapem ze chcete 20 kilove deti nosit? 8o Maly ma 20 mesiacov a 12 kg a kebyze ho dam do manducy, tak by asi nechapal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.1.12 21:50
NikitaUL píše:
Gladys píše:
No, nad tím právě taky uvažuju a jak čtu vaše zkušenosti, tak asi donosim do batolecího v šátku :)

Akorát pozor na čekačky, u některých batolecích nosidel se čeká několik měsíců, klidně přes půl roku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
19.1.12 21:50
chuanitka píše:
Já nosila v Ergu asi do 16-18m, jak píše Anielkha, pak začalo být úzké mezi nožičkama. V šátku jsem nosila do dvou let (asi 13kg), pak jsem přešla na batolecí nosítko Skaldino.

Není to Skaldino až od tří let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.1.12 21:52
cuttysark píše:
Ja moc nechapem ze chcete 20 kilove deti nosit? 8o Maly ma 20 mesiacov a 12 kg a kebyze ho dam do manducy, tak by asi nechapal

Tak 20kg dítěte tak asi poponést při únavě, ale třeba syn měl těch 15kg někdy mezi 1,5r a 2r a v té době jsem ho nosila, zkrátka proto, že někdy jít nechtěl a já potřebovala jít… V té době teda převážně v šátku, už jsem měla větší těhotenské břicho. A po narození mimča jsem ho dávala zpočátku do nosítka třeba na nastupování s kočárem do autobusu, aby mi nezlstal na zastávce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí