Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Anonymní píše: šamotko zakladatelka nejspíš neni češka,takže na to píše ještě pěkně.
No to sem trošku nepochopila.
Zakladatelka tam má přímo napsáno, že je cizinka a pak já psala, že píše opravdu pěkně.
Svobodka píše:šamotka píše:Dekuji, snazim se psat spravne, ale neni to tak jednoduchy…
Svobodko, píšeš opravdu pěkně. Čtu to už asi po třetí a jen ti napíšu, že jsem si manducu také objednávala přes net. Zabalaná byla jen v krabici, také žádný sáček. A jestli se ti nějak nezdá jak vypadá, porovnej s fotkou. Víc jsem nevyluštila.
Jééé, se neomlouvej, já to nemyslela zle. Jen jsem se snažila co nejvís pochopit, abych poradila, když manducu mám taky.
Taky mám krabici…a byla jsem zklamaná, že není taška…nevíte,kde by se dala doobjednat???
Jo a mám hnědovou a ty žmolečky jen lehké…něco jako pytlovina…ani bych si nevšimla. A výšivku s housenkou mám. Kupovala jsem jí minulý týden.
Dobrý den, náhodou jsem našla tuto diskuzi, provozuji zmiňovaný obchod www.nejenprodeti.cz.
Manducy se prodávají bez látkového pytlíku, dříve byly s látkových pytlíkem a zabalené v igelitu, nyní jsou v dárkové krabici, o něco levnější, ale bohužel bez látkové tašky, jak už zmínila Lentilka (tuším, že chvíli se prodávala červená manduca levněji jen v igelitu a bez látkového pytlíku, ale jistá si také nejsem
.
Ta látková taška se dá dokoupit samostatně (jak již někdo zmínil). Papírová visačka na standardních barvách Manducy není, je jen na těch limitovaných. Nosítko je vyrobené z látky s podílem konopí, stává se tedy, že je sem tam vidět silnější nitka,uzlíček, nopek.. či jak to nazvat. V žádném případě nešlo o používané nosítko.
Jo jo, teď už se prodává Manduca jen v krabičce a obal je třeba dokoupit. Tady maj Manducu za 2505,– i s poštovnym! www.mladatko.cz A navíc možnost koupit taštičku na Manducu za stovku! Je teda ale neoriginální, s logem obchodu, ale zato hezká a se stejnými rozměry jako originál ![]()