Manduca!!! Poradte prosim!!!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7277
17.7.10 20:57
Anonymní píše: šamotko zakladatelka nejspíš neni češka :andel: ,takže na to píše ještě pěkně.

No to sem trošku nepochopila. 8-) Zakladatelka tam má přímo napsáno, že je cizinka a pak já psala, že píše opravdu pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
17.7.10 21:02
Svobodka píše:
šamotka píše:
Svobodko, píšeš opravdu pěkně. Čtu to už asi po třetí a jen ti napíšu, že jsem si manducu také objednávala přes net. Zabalaná byla jen v krabici, také žádný sáček. A jestli se ti nějak nezdá jak vypadá, porovnej s fotkou. Víc jsem nevyluštila. :lol:
Dekuji, snazim se psat spravne, ale neni to tak jednoduchy…

Jééé, se neomlouvej, já to nemyslela zle. Jen jsem se snažila co nejvís pochopit, abych poradila, když manducu mám taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
17.7.10 21:09

Taky mám krabici…a byla jsem zklamaná, že není taška…nevíte,kde by se dala doobjednat???

Jo a mám hnědovou a ty žmolečky jen lehké…něco jako pytlovina…ani bych si nevšimla. A výšivku s housenkou mám. Kupovala jsem jí minulý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
18.7.10 00:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.10 17:45

Dobrý den, náhodou jsem našla tuto diskuzi, provozuji zmiňovaný obchod www.nejenprodeti.cz.

Manducy se prodávají bez látkového pytlíku, dříve byly s látkových pytlíkem a zabalené v igelitu, nyní jsou v dárkové krabici, o něco levnější, ale bohužel bez látkové tašky, jak už zmínila Lentilka (tuším, že chvíli se prodávala červená manduca levněji jen v igelitu a bez látkového pytlíku, ale jistá si také nejsem :).
Ta látková taška se dá dokoupit samostatně (jak již někdo zmínil). Papírová visačka na standardních barvách Manducy není, je jen na těch limitovaných. Nosítko je vyrobené z látky s podílem konopí, stává se tedy, že je sem tam vidět silnější nitka,uzlíček, nopek.. či jak to nazvat. V žádném případě nešlo o používané nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evičiča
28.8.10 00:32

Manduca obal

Jo jo, teď už se prodává Manduca jen v krabičce a obal je třeba dokoupit. Tady maj Manducu za 2505,– i s poštovnym! www.mladatko.cz A navíc možnost koupit taštičku na Manducu za stovku! Je teda ale neoriginální, s logem obchodu, ale zato hezká a se stejnými rozměry jako originál :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure