Manduca!!! Poradte prosim!!!!

118
16.7.10 22:12

Manduca!!! Poradte prosim!!!!

Ahoj, holky,
Tak jsem uz objednala Manducu - nositko pres www.nejenprodeti.cz. Prisla mne kartonova krabice, a tam to nositko, navody eng/cz a darek, nanozniky. Nositko nema zadnej drat se znackou na sobe, takovy kartobovy,jadnej sacek nebo neco v cim by byl, jen v krabici, a k tomu, nantoj biloj vnitrnoj vrstve sou pelety, takovy tmavsi. Tak nevim, zaplatila jsem 2500 + 100 za poctu. Myslite ze je to mozni ze mne poslali nejakej pouzivanej???? Mate zkusenosti s tim obchodem? Estli kupovali Manduku prez internet - jak to vypadalo? Bylo zabaleno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7277
16.7.10 22:27

Svobodko, píšeš opravdu pěkně. Čtu to už asi po třetí a jen ti napíšu, že jsem si manducu také objednávala přes net. Zabalaná byla jen v krabici, také žádný sáček. A jestli se ti nějak nezdá jak vypadá, porovnej s fotkou. Víc jsem nevyluštila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.7.10 22:32

Moje manduka z jiného obchodu vypadala takto - měla vepředu znak s housenkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.7.10 22:33

A ještě u toho byla originál textilní taštička, letáček, manuál a faktura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
16.7.10 22:36

Lizbeth, originální taštičku mají jen některé. Já si koupila levnější bez taštičky. Tak Svobodko mrkni, jestli měla být taštičkou nebo ne. Jo a manuál a fakturu jsem tam měla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.10 22:46

šamotko zakladatelka nejspíš neni češka :andel: ,takže na to píše ještě pěkně.

• Citovat
  • Upravit
6093
16.7.10 22:49

Látkový pytlíček se už nedodává.
Co si pamatuji, tak mi Manduca přišla v originální krabičce (s obrázkama Manducy), v ní byla faktura, manuál a nosítko samotné.
Moje prvnotní setkání s erg. nosítkem bylo dosti rozpačité, představivala jsem si něco „pevnějšího“ :oops: :roll:
Moje Manduca taky neměla na sobě žádnou visačku nebo něco takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.7.10 22:52

Já měla tu taštičku loni.(2009)
Tak možná, že už jí nedávají. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
16.7.10 22:53

Za nejenproděti se můžu „zaručit“, nakupuju tam pro prcka (tedy zatím jen šátek, pleny a kapsu na nosítko), ale vždy zabalený, čistý, nepoužitý. Pytlíky se k novým manducám nedávají.

Co jsou pelety?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
16.7.10 23:12
Hanule píše:
Za nejenproděti se můžu „zaručit“, nakupuju tam pro prcka (tedy zatím jen šátek, pleny a kapsu na nosítko), ale vždy zabalený, čistý, nepoužitý. Pytlíky se k novým manducám nedávají.Co jsou pelety?

Pelety.....mmmmmmm, prelozila prez gooogle prekladac, nevim opravdu jak to presne… Napreklad, estli nosite dlouho plrtrny svetrik, a na nem vznikaj takovy maly bublinky nebo jak to rit…takovy kousecky prize.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
16.7.10 23:13
šamotka píše:
Svobodko, píšeš opravdu pěkně. Čtu to už asi po třetí a jen ti napíšu, že jsem si manducu také objednávala přes net. Zabalaná byla jen v krabici, také žádný sáček. A jestli se ti nějak nezdá jak vypadá, porovnej s fotkou. Víc jsem nevyluštila. :lol:

Dekuji, snazim se psat spravne, ale neni to tak jednoduchy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
16.7.10 23:38

Tak to bych řekla že je normální. na tom bílém lemu co má naše manduca to taky vypadá jako že to tam je, ale přijde mi že to je jen prostě tak utkáno. Vnitřek mám černý a nedělají se tam ty „pelety“ ani nošením. Ale tak paní komunikuje vcelku dobře, tak jí napiš jestli se ti něco nezdá. Obchoduje z domu, není to obchod jako takový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
17.7.10 07:37

Taky jsme neměli vysačku. Byla v origoš krabici s obrázky mand. a návody. vypadala pro mě taky všelijak, ae jsem nadmíru spokojená a malá taky. Jiná nosítka mi odmítla. A ono tuším, že to dělá ten materiál, že vypadá jakoby obnošeně, ale nebyla. Objednávala jsem přes net a vyzvedla osobně.

• Citovat
  • Upravit
10652
17.7.10 08:28

taky nám přišla v origoš krabici visačka myslím nebyla ale jinak bylo vše originální. Objednávala jsem teda jinde.My máme hnědou přírodní takže možná jestli nemáš na mysli takový jako by „drobky“ co tam jsou v té látce.U nás jsou to zbytky konopí bych řekla že manduca je z toho.
btw:jinak češtinu máš dobrou :palec: …věřím že pro cizince to je strašný jazyk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
17.7.10 17:41

Ahoj, ono se to mění. Momentálně jsou Manducy dodávané v originální krabici (můžu vyfotit), které mají úchyt, takže je to takový kufříček… předtím chodily jen v igelitovém sáčku bez jakéhokoli lepšího obalu a byla k nim taška/batůžek (to se lišilo podle modelu) ze stejného materiálu jako samotné nosítko. To už teď není, taška se dá v několika málo barvách dokoupit zvlášť.
Visačku mají jen limitované edice - např. Limited edition 2009.

A teď jak mám uvařený mozek, i kdyby mě zabil, tak se vůbec nemůžu připamatovat, jestli mezitím nebyly i Manducy bez látkového obalu a jenom v igelitovém sáčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí