Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Čauky, kaké kupujete kukuřičné křupky (delší válečky) pro mrňata? Zakoupila jsem nějaké v DM (Kukuřičná křupka natural bio od topbio), ale mají hrozně tvrdou jakoby krustičku, která nepovolí ani slinama (jde rozkousnout), takže pro naší lysou dáseň je to o ničem.
Doporučíte někdo nějaký kukuřičný křupiny, který miminám jedou? (prosím napište výrobce/značku nebo jak je poznám a případně, jestli se kupují v nějakém řetězci)
Děkuju mócně!
Ahooj,
tak já je kupovala ve zdravé výživě takový velký balík, ale už nevim jak se jmenovali … A ty byli super … Tak se zkus porozhlédnout v nějaké zdravé výživě, Ti určitě doporučí … ![]()
Já Anežce dávala kukuřičné tyčinky, viděla jsem je v DMku (prodávají je v plastové krabičce a krom kukuřice v nich nic není), ale je pravda, že jsem jí je kupovala před cca 4 lety..
Jak píše hkac- ty naší malé taky kupuju a chutnají jí, i když měla už dva zuby, když jsme s nimi začali. Nejlepší jsou fakt ze zdravé výživy, rozpouští se samy. My máme:ERI - jáhlové s kukuřicí - je to slovenský výrobce a ještě:Křupky mix - kukuřiční a rýžové, taky ze Slovenska, ale uvádějí prodávající že je Natural.
Jsou moc dobrý ![]()
ve zdrave vyzive velky balik za 30kc.Je tam primo napsano Kukuricne krupky.
Mekke maji v Globusu u zdrave vyzivy. Holka jich sporada docela dost.
Ve zdravé výživě nebo v některých lékárnách vybavených mimi stravou jsem kupovala kukuřičné křupky natural v pytlíku, na obalu byl slon - pytlík asi 15 Kč.
Gama píše:
Ve zdravé výživě nebo v některých lékárnách vybavených mimi stravou jsem kupovala kukuřičné křupky natural v pytlíku, na obalu byl slon - pytlík asi 15 Kč.
Presne tak, prusvitny pytlik, vpredu slon - myslim v modre barve. Ty se nejlip rozpousteji (az moc rychle, my jsme se zubama presli na jine v tvrdsim provedeni, aby mu to taky chvili vydrzelo v ruce
).
Oboje jsou ke koupi v Bio vyzive.
Taky jsem párkrát koupila nějaké křupky a bylo to hrozně tvrdý pro bezzubáčka. Osvědčily se mi buď s modrým slonem na pytlíku, nebo vyloženě kupované ve zdravé výživě (značku nevím) A nebo jsou měké a křehké rýžové křupky, ty se rozpouštěj ještě lépe než kukuřičné
Ahojky chci se jen zeptat od kolika měsícu ty křupky dáváte?
Od chvíle, kdy je schopný držet něco v ruce a žmoulat… u nás cca od pátého měsíce.
Ta moje kočanka má 4.5 měsíce a zatím plně kojená, Ale je fakt že co lapne do ruky tak to strká do pusinky a žužle a žužle ![]()