Klimoska?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12009
14.7.10 13:56

klimoska?

Ahoj maminky, jsme na leto na chalupe, ale v podkrovi mame na noc i 31 stupnu. uvazujeme o klimatizaci, bo malej je vyrizenej. Da se dat klima k pulrocnimu mimi, jak to snasi?
 Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1814
14.7.10 14:10

Ono asi záleží, jak moc tu místot vyklimatizuješ. Je nějaký maximální rozdíl teplot mezi venkem a vnitřkem (5-7 stupňů? - nevím, slyšela jsem o tom myslím v rádiu), víc už není zdravé. Já mám z klimatizovaných prostor docela strach - momentálně mám šílené nachlazení (bolest a škrábání v krku, kašel, usazená rýma, teplota) a obávám se, že za to může klimatizace v autě, kterým jsme cestovali o víkendu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6414
14.7.10 15:15

Myslím, že pokud to vychladíš na únosnou teplotu, tak by neměl být problém, jen pozor aby to na něj nefoukalo. Jinak hučení klimatizace by ho mohlo uklidňovat a lépe by se mu usínalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.7.10 21:44

Ahoj, kamoska - sousedka nad nami - koupila do podkrovniho bytu takovou tu prenosnou klimu. Je asi metr vysoka, je tam takova roura, co se vystrci z okna a mistnost se vyklimuje.
Maji ted 2tydenniho chlapecka, ale nevim jak to delaji, myslim, ze tu mistnost vychladi a az potom ho tam prinesou, ale to fakt nevim :nevim:
Rikala ale, ze to teplotu v mistnosti snizi tak o 2-3 stupne oproti puvodni, takze to zase takova „vyhra“ neni.
Moc nehuci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky