Reakce po očkování?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28272
13.7.10 22:53

Reakce po očkování?

Ahojky všem, tak před chvílí jsem konečně doslova utahala po celodenním řvaní našeho broučka. Včera jsme byli na 2. očkování, hexavakcína + Prevenar 13. Minule to taky moc nesnášel, ale dnešek byl teda chuťovka 8-o teplota celý den, mrzutej, ani ven jsme nešli. Jsem jak utahaný, podojený, zplavený prase :-( snad už konečně zabere natvrdo a dostanu se do sprchy. Taky máte někdo takovou ječící zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
13.7.10 23:12

Koci: ona to mohla byt reakce+ ty vedra= davka obrany .I mala je nejaka protivna uz takze vsechno dohromady.mala je tedka taky protivna a to je normalne starasne hodne dite.Ale ted mi to vraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
13.7.10 23:23

Taky jsem si říkala, že v tom sehrály roli snad i ty vedra, jinak je moc hodný mimi. 9.8. jdem na třetí dávku, už teď mám mžitky před očima 8-o Celý den kojím, chovám, zpívám, houpu. Manžel pracovně pryč a já celý den sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.7.10 23:43

Koci ale tu treti klidne muzete posunout to nemusi byt tak brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
14.7.10 06:56

NAs presne tohle ockovani absolvoval nedavno, v patek jdeme na treti hexu + prevenar 13. Miva jen zvysenou teplotu, ale taky dost citliva ta mista, kam ho pichli. Jinak uknourany je ted taky, nemuze v tom vedru spat a pak je pretazeny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí