Maminky, vidíte něco?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2254
26.2.12 12:31
bořková píše:
bořková píše:
bonnie14 píše:
bořková píše:
a nešla by ta fotka teda poslat na mail? Ale popravdě bych to dle popisu brala taky za negativní :think: To čekání a doufání je hrůza, co? :roll:
ja zas dle popisu jako pozitiv ;)

jenže te dušík prý není v kontrolní čáasti, ale na konci vsakovacího proužku :nevim: jako určitě bych přála, aby to vyšlo…
Ať je to jak chce, za pár dní se bude vidět víc! Přeju štěstí…

Proč já si svoje testíky neschovala? :roll: A že jich bylo :lol:
jééé, omlouvám se, popletla jsem 2 diskuze dohromady!!! ten duch na konci vsakovacího prožku je jinde :roll:

no ja si rikala kde to ctes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.2.12 13:46
Anonymní píše:
jj zítra letím do DM už se do lékarny stydím.

Jestli máš teprve ducha, tak se na DM test vybodni, já si ho teď dělala jakože pro kontrolu :oops: A hrozně pomalu to lezlo a to jsem teď cca 16DPO a mám tu kontrolní slabší. Skoč do lékárny, pochlap se a řekni si o mamatest 10 ;)
(já jsem v místní lékárně už známá jak falešná pětka, lékárny občas teda prostřídávám, ale stejně jsem se těch testů už nakupovala :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
26.2.12 14:58
Gladys píše:
Anonymní píše:
jj zítra letím do DM už se do lékarny stydím.
Jestli máš teprve ducha, tak se na DM test vybodni, já si ho teď dělala jakože pro kontrolu :oops: A hrozně pomalu to lezlo a to jsem teď cca 16DPO a mám tu kontrolní slabší. Skoč do lékárny, pochlap se a řekni si o mamatest 10 ;)
(já jsem v místní lékárně už známá jak falešná pětka, lékárny občas teda prostřídávám, ale stejně jsem se těch testů už nakupovala :oops: )

Přesně tak! :D Jak mě vidí už hledá v šuplíku další testy a ptá se jen kolik že to bude tentokrát :mrgreen: Já už jinam nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí