Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
bořková píše:bořková píše:jééé, omlouvám se, popletla jsem 2 diskuze dohromady!!! ten duch na konci vsakovacího prožku je jindebonnie14 píše:bořková píše:ja zas dle popisu jako pozitiv
a nešla by ta fotka teda poslat na mail? Ale popravdě bych to dle popisu brala taky za negativníTo čekání a doufání je hrůza, co?
jenže te dušík prý není v kontrolní čáasti, ale na konci vsakovacího proužku
Proč já si svoje testíky neschovala?jako určitě bych přála, aby to vyšlo…
Ať je to jak chce, za pár dní se bude vidět víc! Přeju štěstí…A že jich bylo
no ja si rikala kde to ctes ![]()
Anonymní píše:
jj zítra letím do DM už se do lékarny stydím.
Jestli máš teprve ducha, tak se na DM test vybodni, já si ho teď dělala jakože pro kontrolu
A hrozně pomalu to lezlo a to jsem teď cca 16DPO a mám tu kontrolní slabší. Skoč do lékárny, pochlap se a řekni si o mamatest 10 ![]()
(já jsem v místní lékárně už známá jak falešná pětka, lékárny občas teda prostřídávám, ale stejně jsem se těch testů už nakupovala
)
Gladys píše:Anonymní píše:Jestli máš teprve ducha, tak se na DM test vybodni, já si ho teď dělala jakože pro kontrolu
jj zítra letím do DM už se do lékarny stydím.A hrozně pomalu to lezlo a to jsem teď cca 16DPO a mám tu kontrolní slabší. Skoč do lékárny, pochlap se a řekni si o mamatest 10
(já jsem v místní lékárně už známá jak falešná pětka, lékárny občas teda prostřídávám, ale stejně jsem se těch testů už nakupovala)
Přesně tak!
Jak mě vidí už hledá v šuplíku další testy a ptá se jen kolik že to bude tentokrát
Já už jinam nechodím.