Manžel jako živitel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
K tomu odloučení od rodiny, já se o tom s mužem bavila a on mi tvrdil, že jako jasně, má děti rád, někdy s nimi rád něco podnikne, ale stačí mu vidět je třeba 2h denně
Opravdu to mají nastavené jinak.
Taky je mi líto muže, když se nevyspí, protože vstane ke staršímu, když mu je blbě, bolej ho zuby, má toho hodně, ale ta práce je jeho volba, mohl by někde dělat v kanclu od 8 do 4, už to i dělal a utekl od toho, nebavilo ho to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych zase řekla, že do vztahu - budoucí rodiny dáváš hodně. Dáváš přeci celou sebe - čekáš miminko ![]()
- Citovat
- Upravit
U nás je to podobné,manžel pracuje a zároveň dělá svoje nárazovky.Vidíme se ráno 30 minut a pak když přijede v 18.00 domů.Taky jsem byla na rizikovém tak mi to bylo líto i to, že jsem nemohla s ničím pomoct.Ono to hodně dělají i hormony.TeĎ jsem na mateřské a přivydělávám si hlídáním dětí nebo malováním na trička,takže je i víc penízků a můžeme jet na víkend na hory nebo kam chceme a je to lepší.Za chvilku budeš lítat kolem mimča a už nebudeš mít čas na takové myšlenky a až nebudeš těhotná můžeš pomáhat i s lehčí prací na domečku.
- Citovat
- Upravit
Počkej po porodu, jaký budeš mít záhul ty
A to bude 24hodin denně 7dní v týdnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak lito..je mi ho lito,ze neni s detma tak,jak by chtel,ale jednou se rozhodl ty deti mit,tak se musi postarat
.Ja doma taky makam,nevalim se.
Bud rada,ze mas manzela,ktery pracuje hlavou,ten muj dela odjakziva zednika a jednou mi ho lito teda bylo.Delal v zime,v mrazech na stavbe,nikde zadna alespon bunka,kde by se mohl ohrat,proste nic.Chodil domu s omrzlinama oblicejem a nohou,pracoval tam tenkrat celou zimu.
A ty nosis jeho dite,ne ze nic nedelas
.
- Citovat
- Upravit
Já myslím, že pokud se necítí špatně on, tak je to zatím vše v pořádku..
Souhlasím s tím ,že většina mužů jsou mimo domov rádi..Prostě práce je baví více, než rodina ..
Ono ti spíš potom asi začne vadit, že nevidí malé..Už ti jako chudák živitel připadat nebude - bude " nezodpovědný otec, který vůbec nechápe, že potřebuješ pomoci"
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem si vzpomněla, že líto mi bylo v těhotenství různých lidí, jednou jsem se málem v metru rozbrečela nad nějakým bezdomovcem (nic nedělal, jen seděl a koukal)
Zkrátka ty hormony hodně pocitů zesilují. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak muj chlap zdrha do prace odpocivat. Uprimne mi rika, ze radeji bude stat osm hodin u masiny, nez stejnou dobu nahanet malyho. A to nemusi uklizet, prat, varit a vymyslet rozvojove hry. Ja teda jeste musim topit a ted v zime hazet snih. Se slasti vzpominam na tehotenstvi, posledni dny jen o mne a pro mne. Nedavno se priznal, ze mi nemocenskou zavidel, ale na rodicak by nesel, dokud by fakt nemusel ![]()
Ony se ty vase role pak otoci a asi budes chtit, aby trochu vysadil i proto, aby ti pomohl. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tohle je podle mne špatný přístup; ty nosíš jeho dítě, které později porodíš a budeš se o něj starat; v současné době předpokládám, že se staráš o domácnost; to, že domů nenosíš peníze neznamená, že se o rodinu zasloužíš méně než manžel ![]()
Holma píše:
Ahoj holky,tak mi manžel odjel ráno do práce, přijel zadýchanej kolem oběda pro nějaký věci, co potřebuje do práce a zase jel. Pak přijel asi před hodinou, usedl v obýváku ke stolku a začal přeinstalovávat PC svého klienta. V rychlosti, protože v 17hod. musí být zase u jiného klienta a u něj to bude na dlouho, tak aby nemusel ten PC instalovat do noci, protože ho má zítra v 7 ráno předat. Teď tedy zase odjel a přijede bůhví kdy.
Často si práci bere domů, jsou i dny, kdy má volněji. Je podnikatel a dělá na stálo jako OSVČ pro jednu firmu a dál má svý kšefty. Asi před rokem toho tolik neměl, pak si dal inzerát do místního časopisu a do katalogu města a i přes jeho obavy, jak to nebude mít efekt, to zafungovalo.
Samozřejmě nejde o kšefty velkýho rázu, prostě opravy PC, ale má toho fakt hodně.
A tak jak jsem mu dneska mávala z okna, trochu mě to u srdce zabolelo. On lítá po kšeftech a snaží se a já si doma válím šunky! Jsem na rizikovém v 7. měsíci, celý den brouzdám po netu, učím se do školy… a nic do našeho vztahu nepřináším. Je mi to líto. A vlastně je mi líto všech chlapů, kteří musí ráno do práce, aby uživili rodinu a nemohou trávit tolik času s rodinou, jak by si přáli. Možná to mají v té hlavě nastavené jinak, ale…
Manžel byl včera na obstřiku ramene, téměř celou noc nespal, jak ho bolelo. Dnes funguje, jakoby nic. I přesto, že ho to rameno pekelně bolí.
Je mi to vážně moc líto. Navíc po práci dělá na baráku, který rekonstruujeme, už sice jen doděláváme spodek, ale nahoře bude taky práce požehnaně a o financích radši nemluvím.
A tak jsem ráda, že jsem se s Vámi mohla podělit o tenhle můj pocit, který mě před chvílí zachvátil, až je mi z toho do breku. No jo, těhotenství a hormony, ale nebude na tom něco?
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky,
tak mi manžel odjel ráno do práce, přijel zadýchanej kolem oběda pro nějaký věci, co potřebuje do práce a zase jel. Pak přijel asi před hodinou, usedl v obýváku ke stolku a začal přeinstalovávat PC svého klienta. V rychlosti, protože v 17hod. musí být zase u jiného klienta a u něj to bude na dlouho, tak aby nemusel ten PC instalovat do noci, protože ho má zítra v 7 ráno předat. Teď tedy zase odjel a přijede bůhví kdy.
Často si práci bere domů, jsou i dny, kdy má volněji. Je podnikatel a dělá na stálo jako OSVČ pro jednu firmu a dál má svý kšefty. Asi před rokem toho tolik neměl, pak si dal inzerát do místního časopisu a do katalogu města a i přes jeho obavy, jak to nebude mít efekt, to zafungovalo.
Samozřejmě nejde o kšefty velkýho rázu, prostě opravy PC, ale má toho fakt hodně.
A tak jak jsem mu dneska mávala z okna, trochu mě to u srdce zabolelo. On lítá po kšeftech a snaží se a já si doma válím šunky! Jsem na rizikovém v 7. měsíci, celý den brouzdám po netu, učím se do školy… a nic do našeho vztahu nepřináším. Je mi to líto. A vlastně je mi líto všech chlapů, kteří musí ráno do práce, aby uživili rodinu a nemohou trávit tolik času s rodinou, jak by si přáli. Možná to mají v té hlavě nastavené jinak, ale…
Manžel byl včera na obstřiku ramene, téměř celou noc nespal, jak ho bolelo. Dnes funguje, jakoby nic. I přesto, že ho to rameno pekelně bolí.
Je mi to vážně moc líto. Navíc po práci dělá na baráku, který rekonstruujeme, už sice jen doděláváme spodek, ale nahoře bude taky práce požehnaně a o financích radši nemluvím.
A tak jsem ráda, že jsem se s Vámi mohla podělit o tenhle můj pocit, který mě před chvílí zachvátil, až je mi z toho do breku. No jo, těhotenství a hormony, ale nebude na tom něco?