Portály pro on-line výzkumy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
jsem registrovana na nekolika portalech, jen jeden posila penize, zbytek sbiras nejaky debilni body (na jednom jsem registrovana snad 5 let a doted sem tam nemela tolik ze by se to dalo vyuzit,.. ) a ty co posilaj penize tak posilaj jednou mesicne, nekdy vyzkum neni, nekdy mi prijde treba 40-100kc za ten mesic.
takze za me neregistrovat, je to zbytecny.
- Citovat
- Upravit
Jsem zaregistrovaná na portálu, který platí dotazníky podle rychlosti vyplnění. Vyplácí čtvrtletně, ale neposílá dotazníky tak často. Obvykle pošle doplňující dostazník a podle toho, jestli se jim hodíš, tě zařadí do výzkumu.
Za poslední čtvrtrok mi přišlo na účet 110,–. To je vejvar, co? ![]()
Ale zase to vyplňování netrvá dlouho.
Taky jsem zkusila to otevírání reklam, které chodily mailem a platilo se třeba po koruně nebo i míň za reklamu. Teda neplatilo! Částku vyplatí až když dosáhneš 1000,–, což mě se nepodařilo ani za 3/4 roku a akorát jsem si několikrát těma kravinama natáhla do PC vira ![]()
Takže bych to shrnula jako nevýdělečnou činnost, tudíž zbytečnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem taky registrovaná na několika takových stránkách, jak píše anonymní, většinou je to ohodnocené body, potřebný počet nasbíráš za x let
Ale mám i jeden, kde jsou ty výzkumy dobrý, placený, často je můžeš vidět i ve zprávách, že oni dělali ten a ten výzkum…Odtamtud nám peníze jdou.
Ještě jsme s manželem registrování na jednom, mě posílaj minimum dotazníků, skoro žádný, ale manžela zahlcujou, teď dostal na účet za 2 měsíce 500,–, tak jsme koukali jak vejři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem na pár stránkách registrovaná a jak říkají holky. Člověk musí většinou nasbírat body a to trvá sakra dlouho nebo si vydělá nějakou tu stovku třeba za čtvrt nebo půl roku. Na přivýdělek to opravdu není. Já to dělám jen proto, že mě to baví. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit