Portály pro on-line výzkumy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
19.1.12 13:49

výrkum on line

I.

Příspěvek upraven 05.05.19 v 15:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.1.12 14:22

jsem registrovana na nekolika portalech, jen jeden posila penize, zbytek sbiras nejaky debilni body (na jednom jsem registrovana snad 5 let a doted sem tam nemela tolik ze by se to dalo vyuzit,.. ) a ty co posilaj penize tak posilaj jednou mesicne, nekdy vyzkum neni, nekdy mi prijde treba 40-100kc za ten mesic.

takze za me neregistrovat, je to zbytecny.

• Citovat
  • Upravit
46669
19.1.12 14:30

Jsem zaregistrovaná na portálu, který platí dotazníky podle rychlosti vyplnění. Vyplácí čtvrtletně, ale neposílá dotazníky tak často. Obvykle pošle doplňující dostazník a podle toho, jestli se jim hodíš, tě zařadí do výzkumu.
Za poslední čtvrtrok mi přišlo na účet 110,–. To je vejvar, co? :P
Ale zase to vyplňování netrvá dlouho.

Taky jsem zkusila to otevírání reklam, které chodily mailem a platilo se třeba po koruně nebo i míň za reklamu. Teda neplatilo! Částku vyplatí až když dosáhneš 1000,–, což mě se nepodařilo ani za 3/4 roku a akorát jsem si několikrát těma kravinama natáhla do PC vira :cert:

Takže bych to shrnula jako nevýdělečnou činnost, tudíž zbytečnou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
19.1.12 14:42

Jsem taky registrovaná na několika takových stránkách, jak píše anonymní, většinou je to ohodnocené body, potřebný počet nasbíráš za x let :lol: Ale mám i jeden, kde jsou ty výzkumy dobrý, placený, často je můžeš vidět i ve zprávách, že oni dělali ten a ten výzkum…Odtamtud nám peníze jdou.
Ještě jsme s manželem registrování na jednom, mě posílaj minimum dotazníků, skoro žádný, ale manžela zahlcujou, teď dostal na účet za 2 měsíce 500,–, tak jsme koukali jak vejři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.1.12 16:34

Taky jsem na pár stránkách registrovaná a jak říkají holky. Člověk musí většinou nasbírat body a to trvá sakra dlouho nebo si vydělá nějakou tu stovku třeba za čtvrt nebo půl roku. Na přivýdělek to opravdu není. Já to dělám jen proto, že mě to baví. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat