Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky,
my máme druhou manželskou postel. První nám vydržela cca 8 let - byla čalouněná, a nebýt toho, že nám manžel vytopil koupelnu a ložnici, tak by postel sloužila dodnes - nevrzla ani jednou.
Teď máme tuto:
http://www.sconto.cz/…e-4130236-00
Máme ji cca rok a taky naprostá spokojenost.
Ty dřevěné asi vržou proto, že buď mají špatně dělané spoje, nebo proto, že dřevo prostě neustále pracuje, tak má nárok na to, aby si občas vrzlo ![]()
A obě postele se dají rozdělat na jednolůžko a odmontovat čelo, vyndat matrace i rošty - takže na stěhování ideální…
Jojo, to naše čalouněné letiště se dá rozložit na čelo, zvlášť „matrace“ a zvlášť spodek postele, ten úložný prostor. - každé lůžko je samostatné.
My máme za 12 tisíc starou něco řpes 2 roky a nevrže,máme na nožičkách kulatých tlustých takovou hezkou barevnou jak se zvedá každé lůžko na úložný prostor,máme čalouněnou
No tak o vrzání postele mi ani nemluvte
Máme postel prý luxusní bylo o ní psáno a ktomu máme i komody a ty stojí za starou belu šuplíky z toho vypadávájí protože to jezdí na nějakých ložiskách nebo co no děs.Postel máme na nohách a máme rošty,takže když jdeme spát tak oba vržeme a malej se kolikrát vzbudí takže já tam jsem kolikrát v poloze že by se člověk smál,protože čekám až malej zabere abych mohla dovrzat.A o intimních chvilkách nemůže být řeč. ![]()
Pipet píše:
Kupte si kovovou![]()
My zatím máme takové to celočalouněné letiště a to nevrže.
Kovová černá postel je můj sen, ale milý můj vkus nesdílí, takže asi to bude Malm z Ikey a jestli bude vrzat, už se těším, jak mu to dám sežratKoukám, že mám vysoké šance
My máme Malm z Ikea a vržééééé! Začla snad po 3 měsících. Uvolňují se tam šroubky. Po přitáhnutí je tak týden klid a pak to začne vrzat, až už vrže fakt hodně, tak ji manža přitáhne (cca co 1-1,5 měsíce). Záleží taky, jak moc vstávám v noci ke klukům. Další věc je, že se mi zdá dosti nízká, blbě se z ní vstává a nedáš pod ni žádný úložný prostor. Znova bych ji nekoupila.
Předtím jsme měli takovou tu vcelku s úložným prostorem ataky vrzala.
Vrzani je to, ze se tre drevo o drevo, takze je nutno namazat ty drevene spoje, idealne svickou. Nicmene postel nam take vrze
, ted jsme meli idealni prilezitost navoskovat ji, protoze byla rozdelana na stehovani, ale znate to, nejsou lidi, takze to vrze vesele dal
. L.
Kovová vrže taky.
Ale já myslím, že postele tak nějak vrzat mají, od toho je i ono vrznout si. Ti, kterým nevrže, mají vlastně kazovku
.
Nám postel vrzala, dokud jsem ji nezpevnili zespodu dalším prknem. Od té doby je zatím klid.
My máme kovovou od Ironart s polohovacími rošty s motorem z Ikea a nevrže ani malinko. Jsme z ní úplně nadšeni a vypadá fakt moc pěkně…
My mame dve calouneny valendy s uloznym prostorem vedle sebe (takovy ty bez nohou,co jsou calouneny az k zemi). Nikdy nevrzaly. Mame je uz 18 let a budeme se s nima ted i stehovat do novyho bytu - kdyz to tak ctu, jen me to utvrdilo. Nejaky vrzani postele bych nesnesla.
ahojky tak uz delsi dobu me silene stve nase postel, mame ji 4 roky nebyla nejlevnejsi a je celodrevena, vrze uplne silene kdyz si do ni lehame nebo vstavame a malyho to obcas budi…kadzy otoceni jde slyset, rosty maj byt kvalitni ale stoji za starou belu porad z nic hpadaj ty tycky…
uz jsem fakt hotova z toho, premyslela jsme jeslti by pomohlo ji dotahnout a treba jeste prsroubovat ![]()
nejradsi bych si koupila ty klasicky postele s tim uloznym prostorem protoze tohje je fakt sileny
Aspera píše:
Nám postel vrzala, dokud jsem ji nezpevnili zespodu dalším prknem. Od té doby je zatím klid.
jak zespoda pres celou postel navrtat drevenou lat? taky dobry asi pouziju vsechny mozny pokusy dohromady jistota je jsitota
Nám tedy nevrzala samotná postel ale rošty..když jsme ulehali ozývalo se vrzání - pomohli čtvereky z molitanu které jsme nandali mezi postel a rošty.
Pipet: a to čalouněné letiště je možné rozmontovat pro případ stěhování?
S kovovou zkušenosti nemám, ale myslela jsem že to vyjde nastejno