Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marra píše:
Měly by jste se zamyslet oba dvam,kdyby si me udelala takovou nocni scenu,taky bych nebyla zrovna dvakrat nadsena.
Souhlasím.. Vy mu vypínáte mobil aby ráno zaspal, protože je workoholik? A sama nepracujete? Někdo vás s dětmi evidentně živit musí ![]()
Alkohol jen odstraňuje zábrany a odkrývá pravdu. Kvůli blbý kytce bys asi tak neřádila, bude v tom ještě něco jiného, co víš jen ty sama a nejspíš podobně už delší dobu sereš manžela a takhle se vám to oběma nasbíralo. Vyhnívat bych to úplně nenechávala, jen bych počkala, až trochu vychladnou vášně a pak bych to řešila rozhovorem, klidně i návštěvou odborníka.
@Miarei píše:
@Regina Hero
Já bych osobně nechtěla mít partnerský vztah, kde je všechno jen růžové a smějeme se na sebe jak dvě telátka, všechno je super nádherné, na nic si nemůžu stěžovat, chlap mě sice zabezpečí … ale co z toho? To je rychlá cesta do sterea. Raději po něm hodím talíř a za hodinu se válíme v posteli
A aby mi k narozeninám nic nedal? To by si podepsal rozsudek bez večeří, se špinavým prádlem
To že jsme partneři neznamená, že se užmne nemusí snažit.
Mě nestačí zabezpečit materiálně, to zvládnu i bez něho, já potřebuju být vedle něj ne jen partnerka a matka, ale taky žena, které se dávají důkazy lásky
No vidíš, a já bych po předchozích zkušenostech zase nechtěla vztah, kde bude každou chvíli doma Itálie a scény… každý potřebujeme něco jiného, není důležité, co to je, ale aby to vyhovovalo oběma stranám… a já třeba fakt na nějakém dárku přesně v dobu narozenin nelpím, když vím, že na druhou stranu mi manžel jen tak donese něco, o čem jsem mluvila nebo si přála… i to je zase jen a jen o tom, co komu vyhovuje… když ale nemám pocit, že jsem až na posledním místě, tak není co vyčítat a ventilovat… některá ženská by neustála, kdyby k narozeninám v létě dostala v zimě šnorchl a naviják do auta, já jsem byla nadšená… to je prostě děsně individuální… jak už jsem psala, důležité je, aby to vyhovovalo oběma partnerům a oba dva měli stejný názor… jak se budou rozcházet v těch základních stanoviskách, tak pak budou víc a víc paseky dělat i jednotlivé naprosto nepodstatné maličkosti… a jakmile ve vztahu začnou naschvály, je to začátek konce…
zakladatelko, tvůj manžel je pěknej hulvát ![]()
i kdyby se stalo cokoliv, tak nemá právo ti nadávat do pi**, to se na mě nezlob… toto by si neměl dovolovat… a ty bysis s ním o tom měla promluvit, že tě to uráží a aby radikálně změnit svůj přístup k tobě, protože už to, že ti nebyl schopný koupit k narozeninám ani kytku naznačuje, jaký k tobě má vztah a jak málo si tě váží.
moc ti držím palce, aby se situace u vás urovnala a manžel pochopil, jak se má chlap chovat k ženě ![]()
@Almira-Alm píše:šlo o neděli do práce nešel
Souhlasím.. Vy mu vypínáte mobil aby ráno zaspal, protože je workoholik? A sama nepracujete? Někdo vás s dětmi evidentně živit musí
@kolik svou vinu jsem uznala i jsme mu se omluvila, netvrdím že jsem chudinka ublížená…
…myslíš že je v pořádku svého partnera urážet a ponižovat?
já jsem tam teda s váma u toho nebyla, tak nemůžu mít jednoznačný názor, ale vesměs souhlasím s reginou, napsala to suprově. nemám už velice co dodat.
máte evidentně nějaký problém, tak si ho spolu zkustě vyřešit. neznám vaši fin. situaci, ale řekla bych, že ho štve, že nepracuješ a na něm je vás uživit a je určitě dobře, že se snaží.
nezkoušela jsi třeba i nějaké brigády?
@Anonymní píše:
@kolik svou vinu jsem uznala i jsme mu se omluvila, netvrdím že jsem chudinka ublížená……myslíš že je v pořádku svého partnera urážet a ponižovat?
Já myslím, že to v pořádku není..urážet a ponižovat partnera.. tak proč si to dělala? Souhlasím s tím, jak už někdo psal přede mnou, že alkohol akorát odstrňuje zábrany, takže problém proč si na něj vylítla bych hledala hloub. Měla si mu narovinu říct, že Tě pěkně nasral, že Ti nekoupil dárek a né dělat dětinské naschvály jako vypínaní telefonu aby si nemohl nastavit budík atd..Myslím, že si začla s ponižovaním ( není mu pět aby za něj někdo rozhodoval, jestli ráno vstane na budík nebo ne) a urážením ( mobil ti vypínám protože si workoholik) navíc to třískání dveřma - to je věc, kterou chlapa krásně vytočíš - hysterie jak vyšitá, přesně to co muži nesnáší. On taky nemá zrovna vybíravé chování ale není divu, myslím, že si ho pekelně vytočila
. Njn musíš počítat s tím, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.. musíte nejdříve vychladnout a pak to řešit..