Manželův přístup

62
2.10.17 16:07

Manzeluv pristup

Prosim o nazor, jsem tak neskutecne nastvana… S manzelem mame 5ti tydenni miminko, po narozeni melo nejake komplikace, tak nam bylo zeceno ze minimalne 2 mesice se musime snazit aby nebylo nemocne.. Nevim jestli mam doma tak natvrdleho chlapa, nebo uz hrablo me, on si zrejme mysli tu druhou variantu..

No nedavno prisel domu z prace a privedl na navstevu nemocnou tchyni a tchana, malem me ranilo… k miminku se mi je vubec poustet nechtelo, jenom manzel si vydupal ze se aspon podivaji, ze zas tak moc nemocni nejsou… takze ja s prominutim nevystrcim pomalu ani pr.el z baraku a on tohle a jeste na tom nevidi vubec nic spatneho a divna jsem ja 8o. Chapu, ze je to jejich vnouce a chcou ho vidat, taky jim v tom nebranim, ale az budou snad zdravi.. Tak co, zblaznila jsem se ja nebo by vas to taky nastvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
2.10.17 16:09

Ja bych je k němu ani nepustila :nevim: k miminku se s nachlazenim nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
2.10.17 16:10

Kdyby mi řekl doktor, že minimálně 2 měsíce mi nesmí dítě onemocnět, nepustím přes práh nemocného vůbec nikoho, bez debat. Kdyby měli tchánovci rozum, tak by se tam sami necpali, takhle tomu holt musíš zabránit ty. Vydupat by si to manžel fakt nemohl, to bych prostě nedovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595

.

Příspěvek upraven 02.10.17 v 16:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753

Nemocné lidi bych nepustila ani ke zdravému novorozenci :nevim: :nevim: co takhle to říct tchýni, když s ním není řeč, taky je matka - měla by to pochopit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
2.10.17 16:11

Jestli mělo mimčo problémy, poslala bych manžela i tchánovce do háje zeleného. Mimčo jim můžeš vyfotit a pochovat si ho můžou až budou zdraví. Tvůj chlap nemá rozum. Až prcek onemocní, nech ho starat se, ony ho ty fórky přejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.17 16:16

V žádném případě, jsou normální? Vždyť to není legrace. Jinak můj syn žádné problémy neměl, ale nemocní k nám měli vstup zakázán. A vlastně mají dodnes, kdy už má dva a půl roku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.10.17 16:17

Nemocné návštěvy bych v šestinedělí nepřijímala ani u plně zdravých novorozenců :nevim: A popravdě ani nikoho nenapadlo se nám domů kvartýrovat ve stavu jiném, než 100% zdravém, a to minimálně do 3-4 měsíců věku mimča. Tchánovci o zdrav. komplikacích miminka vědí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
2.10.17 16:18

@Lannie k tomu není co dodat, vůbec bych je tam nepustila, u dveří bych jim vysvětlila co řekl doktor a ať se nezlobí a konec

• Citovat
  • Upravit
1015

Nemají rozum nikdo.. ani muž, ani prarodiče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753

Asi talhle syn měl 3 týdny když manžel onemocněl :D no tak se vystěhoval do pokojíčku a ven směl jedině s rouškou a vydesinfikovanej :D někdo cizí pane bože by k nám nesměl ani s rýmou normálně natož s tim že nesmí onemocnět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
2.10.17 16:21

Mně se v den porodu udělal na rtu obrovský opar - skoro 3 týdny jsem nad malou trdlovala s rouškou, trpěla jak pes, že ji nemůžu ani popusinkovat a té spotřebované desinfekce na ruce :mrgreen: :mrgreen: to byl mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
2.10.17 16:24

Nejhorsi je ze pak kvuli tomu mame doma akorat zle, chlap to proste nechape a mysli si ze jsem na hlavu ja, taky jsem si myslela ze aspon tchyne by mela mit rozum, kdyz je sama matka a muj chlap ho nema..no ocividne ne, dokonce si ho chtela pochovat, coz jsem absolutne zatrhla. Fakt nevim jak mu to vysvetlit, abych nebyla za tu nejhorsi ja.. tvrdi ze je to pry jejich vnouce a taky ho chteji videt, absolutne neposloucha moje argumenty..

@unuděná ano vedi, ale zrejme je pro me dulezitejsi se s miminkem vidat, nez jeho zdravi, jinak si to nedokazu vysvetlit.. Moje rodice by taky nenapadlo, se sem cpat nemocni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
2.10.17 16:27

@teepe presne to jsem mu rikala ze i kdybych byla nemocna ja tak chodim s rouskou, ne, proste na to neslysi a konec 8o a ja na pokraji zhrouceni, ze se mu to neda vysvetlit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
2.10.17 16:35

Ach vy uzkostlive matky :D jeste, ze moje kamaradky s detmi jsou normalni. Nedavno jsem mela prijit ke kamaradce co ma mimino a dlocela dost jsem se nastydla tak ji pisu, ze klidne prijdu, ale jsem nastydla a bojim se aby to mala nechytla a ona at se o to nestaram, ze je na bacily zvykla a poslala mi fotku jak pozira z kvetinace hlinu ze srandy :D Tak pokud na ni neprskaj a nevocucavaj ji tak to vubec nemusi chytit…Pak se divite, ze jsou pak porad nemocny kdyz je drzite jak sklenikovy kyticky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí