Maringotka přídavky
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Maringotka přídavky
Ahoj lidi,
chtěla bych vědět tohle můj noví přítel má maringotku pučil by mi ji mám tři děti bydlíme v paneláku ale chtěli bysme u lesa. Postavit si stan a tak, udělat oheň, příroda. Bydlel jste někdo v maringotce a jak je to s přídavkama? Chtěla bych ještě čtvrté ale nevím. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj lidi,chtěla bych vědět tohle můj noví přítel má maringotku pučil by mi ji mám tři děti bydlíme v paneláku ale chtěli bysme u lesa. Postavit si stan a tak, udělat oheň, příroda. Bydlel jste někdo v maringotce a jak je to s přídavkama? Chtěla bych ještě čtvrté ale nevím.
nemůže někdo aspon jednou vymyslet nějaké pořádné trollení, bývali tu jiní kabrnáci
@vokishka píše:
nemůže někdo aspon jednou vymyslet nějaké pořádné trollení, bývali tu jiní kabrnáci
Mně to přijde vtipné. ![]()
Čtvrtý dítě do maringotky a ještě k tomu přídavky? Ještě není Silvestr a tady už se koukám chlastá ve velkým.
@Markéta188 píše:
Cože, co?
Ten text absolutně nechápu.
troll se nás snaží rozveselit při tom konci roku
@vokishka píše:že ano, aby to člověk nepoznal hned při čtení prvního příspěvku
@jkra píše:
A na čí pozemek si ji postavíš?
Nepodstatný detail.
Jako děvčata, udělat si hezké léto v maringotce u lesa a u vody, proč ne. Ale dovézt si tam nastálo čtvrté dítě a honit k tomu přídavky ![]()
Bydlení v maringotce přídavky neovlivní si myslím. Dokladas pořád jen příjmy.
V maringotce jsem bydlela tyden na dovolené před 30 lety. Pro vodu jsme jezdili do vesnice. Tenkrát tam fungovala obecní studna. Elektrika tam byla. Postele poschoďový. Varilo se na plynu. Dýl jak léto bych to neviděla. Jak toto vytopit netuším.
A nebo se to dá přeložit ve smyslu, nemám prašule na nájem v paneláku, chci se mu nakvartýrovat do maringotky, budu mít i tak nárok na přídavky? Rozhodně mě nedojme příběh zakladatelky že chce splynout s přírodou, táborákem a hvězdnou oblohou. ![]()
A já bych si do té maringotky pořídila alespoň dvojčata! To vám hodí 525 táců!
Přídavky cajk, si napiš trvalák na národní výbor ne? ![]()
@vendulaaa píše:
A ten pozemek u lesa je čí???
To nevím, asi ničí, je takoví zarostlý. Asi 50 m je navíc rybník tak bysme se tam v létě ale mohli koupat
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat