Maringotka přídavky
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Pardon smrděli no že by nebylo zakouřeno že topit umí na ty šišky ne ale na děti a bydlení tak dřevo si nasbírame nebo objedname
né smrděli nemytí, píšeš, že v létě se budete koupat v rybníce a co v zimě?
a co ekologie, do rybníka nemůžeš dávat šampon a mýdlo
@stinga píše:
né smrděli nemytí, píšeš, že v létě se budete koupat v rybníce a co v zimě?
a co ekologie, do rybníka nemůžeš dávat šampon a mýdlo
Jakto? Vždyť do rybníkůch splachuji lidi odpady do řek taky tohle nechápu. Já nepoužívám skoro nic jen sprcháč šampón nebarvím si třeba vlasy
- Upravit
@inkakřivák píše:Říkal že stačí pár větví a je to sauna
proč by se nemýlí? Teď jsou zimy mírné, začnou se brzy otuzovat a ejhle - mají rybník ke koupání celoročně. A topit nebude potřeba vubec, to si zadelchaji. No a uvařit něco na ohništi jako správní zálesáci zvládnou. Jistě poblíž ve vsi mají lidi slepice. Já bych se toho nebála. Přírodní lidé.
- Upravit
Upřímně kdyby to klaplo tak bych ani ty přídavky neřešila člověk toho k životu vlastně moc nepotřebuje hlavně ![]()
- Upravit
@Anonymní píše:
Upřímně kdyby to klaplo tak bych ani ty přídavky neřešila člověk toho k životu vlastně moc nepotřebuje hlavně
Ty si žij kde chceš, ale děti nech žít jako lidi, ty potřebují k životu víc než bláto, větve, šišky.
@aiwwa píše:
To víš, nám, míň inteligentním to k zábavě stačí. Ty si holt budeš muset najít něco víc intelektuálního.
to jsem si vsimla, ze cim primitivnejsi tema, tim se vas sletne vice a myslite si, jak jste vtipne…
… a mas pravdu, jdu se divat na maugliho, nez cist takovehle pindy, co tu dnes tvorite ![]()
@markytka3 píše:
to jsem si vsimla, ze cim primitivnejsi tema, tim se vas sletne vice a myslite si, jak jste vtipne…… a mas pravdu, jdu se divat na maugliho, nez cist takovehle pindy, co tu dnes tvorite
Tak to nečti když tě nezajímá příroda
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak to nečti když tě nezajímá příroda
sorry, ale za me tve troleni je vice jak nudne a opravdu se nebudu snizovat na tvoji idiotskou uroven,… nektera vytrolena temata jsou fajn a zabavna, ale tohle je idiotske i na epipi, ale mas uz tu sve fanousky…
@markytka3 píše:
sorry, ale za me tve troleni je vice jak nudne a opravdu se nebudu snizovat na tvoji idiotskou uroven,… nektera vytrolena temata jsou fajn a zabavna, ale tohle je idiotske i na epipi, ale mas uz tu sve fanousky…
Už ses snížila ![]()
@Anonymní píše:
Nikomu to vadit nebude nikdo tam není ani kolem právě
Někomu to patří.
@Anonymní píše:
Jakto? Vždyť do rybníkůch splachuji lidi odpady do řek taky tohle nechápu. Já nepoužívám skoro nic jen sprcháč šampón nebarvím si třeba vlasy
do rybníka nelze nic splachovat, rybník je uměle vytvořená vodní nádrž pro RYBY, ne na hygienu
- Upravit
@stinga píše:
do rybníka nelze nic splachovat, rybník je uměle vytvořená vodní nádrž pro RYBY, ne na hygienu
Ale dělá se to, všude možně, co vím. I do moře jde septik to vím
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat