Maringotka přídavky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
76843
30.12.23 20:36
@Anonymní píše:
Pardon smrděli no že by nebylo zakouřeno že topit umí na ty šišky ne ale na děti a bydlení tak dřevo si nasbírame nebo objedname

né smrděli nemytí, píšeš, že v létě se budete koupat v rybníce a co v zimě?
a co ekologie, do rybníka nemůžeš dávat šampon a mýdlo

• načítám...
Anonymní
30.12.23 20:42
@stinga píše:
né smrděli nemytí, píšeš, že v létě se budete koupat v rybníce a co v zimě?
a co ekologie, do rybníka nemůžeš dávat šampon a mýdlo

Jakto? Vždyť do rybníkůch splachuji lidi odpady do řek taky tohle nechápu. Já nepoužívám skoro nic jen sprcháč šampón nebarvím si třeba vlasy

• Upravit
Anonymní
30.12.23 20:43
@inkakřivák píše:
proč by se nemýlí? Teď jsou zimy mírné, začnou se brzy otuzovat a ejhle - mají rybník ke koupání celoročně. A topit nebude potřeba vubec, to si zadelchaji. No a uvařit něco na ohništi jako správní zálesáci zvládnou. Jistě poblíž ve vsi mají lidi slepice. Já bych se toho nebála. Přírodní lidé.
Říkal že stačí pár větví a je to sauna
  • Upravit
Anonymní
30.12.23 20:45

Upřímně kdyby to klaplo tak bych ani ty přídavky neřešila člověk toho k životu vlastně moc nepotřebuje hlavně :srdce:

• Upravit
8302
30.12.23 20:48
@Anonymní píše:
Upřímně kdyby to klaplo tak bych ani ty přídavky neřešila člověk toho k životu vlastně moc nepotřebuje hlavně :srdce:

Ty si žij kde chceš, ale děti nech žít jako lidi, ty potřebují k životu víc než bláto, větve, šišky.

• načítám...
13197
30.12.23 20:53
@aiwwa píše:
To víš, nám, míň inteligentním to k zábavě stačí. Ty si holt budeš muset najít něco víc intelektuálního. :*

to jsem si vsimla, ze cim primitivnejsi tema, tim se vas sletne vice a myslite si, jak jste vtipne… :mavam:… a mas pravdu, jdu se divat na maugliho, nez cist takovehle pindy, co tu dnes tvorite :mavam:

• načítám...
Anonymní
30.12.23 20:58
@markytka3 píše:
to jsem si vsimla, ze cim primitivnejsi tema, tim se vas sletne vice a myslite si, jak jste vtipne… :mavam:… a mas pravdu, jdu se divat na maugliho, nez cist takovehle pindy, co tu dnes tvorite :mavam:

Tak to nečti když tě nezajímá příroda

• Upravit
13197
30.12.23 21:05
@Anonymní píše:
Tak to nečti když tě nezajímá příroda

sorry, ale za me tve troleni je vice jak nudne a opravdu se nebudu snizovat na tvoji idiotskou uroven,… nektera vytrolena temata jsou fajn a zabavna, ale tohle je idiotske i na epipi, ale mas uz tu sve fanousky…

• načítám...
116193
30.12.23 21:19
@markytka3 píše:
sorry, ale za me tve troleni je vice jak nudne a opravdu se nebudu snizovat na tvoji idiotskou uroven,… nektera vytrolena temata jsou fajn a zabavna, ale tohle je idiotske i na epipi, ale mas uz tu sve fanousky…

Už ses snížila :pankac:

• načítám...
56129
30.12.23 21:23
@Anonymní píše:
Nikomu to vadit nebude nikdo tam není ani kolem právě

Někomu to patří.

• načítám...
76843
30.12.23 21:25
@Anonymní píše:
Jakto? Vždyť do rybníkůch splachuji lidi odpady do řek taky tohle nechápu. Já nepoužívám skoro nic jen sprcháč šampón nebarvím si třeba vlasy

do rybníka nelze nic splachovat, rybník je uměle vytvořená vodní nádrž pro RYBY, ne na hygienu

• načítám...
Anonymní
30.12.23 21:32
@jkra píše:
Někomu to patří.
@jkra píše:
Někomu to patří.

To těško není tam plod

• Upravit
66815
30.12.23 21:33

Ontar zanasi 8o

• načítám...
116193
30.12.23 21:33
@Anonymní píše:
To těško není tam plod
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
Anonymní
30.12.23 21:34
@stinga píše:
do rybníka nelze nic splachovat, rybník je uměle vytvořená vodní nádrž pro RYBY, ne na hygienu

Ale dělá se to, všude možně, co vím. I do moře jde septik to vím

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat