Marťánci a průjem, co s tím?

75
5.2.26 19:21

Marťánci a průjem

Zdravím, syn 5,5 let má už měsíc střídavě řídkou stolici, až průjem, bez bolesti, bez jiných potíží, měl dietu, zlepšilo se to, po pár dnech je zase zpět nařídko… mám pár viníků - Marťánci, které ale bere každý den už od podzimu, problém je až teď. Nebo rajčata - dříve mu dělala problém, že se po nich osypal (zejména po rajské polévce a omáčce). Pak jsme zkoušeli i různé druhy protlaků a rajčat a byl chvíli klid.

Nebo mu začala intolerance na mléčné výrobky, ale tu mám od dospělosti já a vím, že u toho dost bolí břicho…

Nemáte s těmi marťánky někdo zkušenost? Než se poženeme zase k dr. Jinak budeme muset zkusit pokus/omyl :? Díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80282
5.2.26 19:32
@kolennijamka píše: Více

a co myslíš, že zázračného vymyslí doktorka? samozřejmě, že to musíte nejdřív zkusit doma pokus - omyl, vysaďte na měsíc veškeré mléčné, další měsíc rajčata a další měsíc Marťánky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
5.2.26 19:38

Moje holky mají taky vždycky lehkej průjem po želatinových vitamínech z lékárny… Takže já bych tipovala marťany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80282
5.2.26 19:44

@kolennijamka tak první měsíc vynechej marťany - není to důležitá složka potravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5442
5.2.26 23:33

Koukni se na složení želatinových vitamínů a uvidíš, co v tom je.
Zkopírováno z Lékárna cz:
„Glukózový sirup, sacharóza, želatina, voda, kyselina L-askorbová, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), echinacea extrakt, citrát zinečnatý, D-alfa-tokoferyl acetát, aroma jahoda, nikotinamid, koncentrát černé mrkve, aroma třešeň, barvivo (rostlinná uhlíková čerň - příchuť třešeň), maltodextrin, kokosový olej, kyanokobalamin, cholekalciferol, fytomenadion, leštící látka (karnaubský vosk), kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin.“
Dobrou chuť!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.2.26 09:06

Tak postupně zkus vyloučit ze stravy na nějakou dobu konkrétní potravinu nebo vitamíny a uvidíš, jestli se to změní. Nevím, co jiného by se dalo dělat, jak jinak zjistit, co by to mohlo způsobovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9381
6.2.26 18:58

To se ještě prodává? :lol: Pamatuju si, jaký to byl hnus, to bych svému dítěti fakt nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí