Máša a medvěd na ledě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máša a medvěd na ledě
Ahoj, jde tu někdo na Masu a medvěda na ledě? Jake tyto představení jsou, jdeme tam s tříletou. Kdyz je to na ledě, nebude tam třeba zima, jake mate s takovymi predstavenimi zážitky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je to na zimnim stadionu, takze je tam zima jako prase…my byli na Jen pockej zajici…poradne obleknout a deku s sebou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se s dcerou chystám. S klukama jsem byla na Mrazíkovi, jak se píše přede mnou, pořádně obléct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yasmine5
Zima tam bude, je to klasicky na zimáku, kde je led. cca 8-10 stupnu, ale zalezi jaky zimak.
Jinak krasobruslení mám ráda, ale tohle se mi zdá, že nebude ani moc o bruslení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, jdem tam hlavně kvuli té tematice Masi.. Male se to moc libi
Jinak jsme si vzali mista primo na ledove plose tak ted premyslim abysme nezmrzli ale snad to bude ok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na jakém stadionu. Byla jsem s dcerou na Disney on Ice v Praze a bylo teplo a to to bylo v půlce prosince, venku kosa jak v Rusku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak si klidně vemte deku pod zadek
Případně do ní dítko trošku zabalíš. Já měla nakonec dcereu na klůíně. Byli jsme v 1.řadě nad ledovou plochou a bylo blbě vidět přes ty co byli přímo na ledě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta deks by me nenapadla diky za tip nikdy jsem na necem podobnym nebyla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráda bych se zeptala těch, kteří na představení byli, zda to stojí za to či nikoliv?
Přemýšlím, zda koupit lístky na představení pro dcery 3 a 6 let, tak nevím, zda to není příliš dětské (pro tu starší) a zda to za ty peníze stojí. Předem moc děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ach jo… ten tablet…
Měla jsem tam dvě pětileté holky a super. líbilo se a já jsem ráda že jsem tam byla.za mě ano, stojí to za to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před víc jak X lety jsem byla s rodiči na Mrazíkovi na ledě a bylo to super. Vstupenky na Mášu a medvěda máme koupený už od března a už se na to moooc těšíme. Věřím, že to bude skvělé!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máša a Medvěd na ledě
Byla jsem s dcerou na lední revue Máša a Medvěd dnes a měly jsme lístky do první řady na ledě a byla tam opravdu zima. Naštěstí jsem holku dobře oblékla a ještě jsem měla deku. Je to rozdíl od Disney revue, kde je teplo. Takže dobře obléknout a deku. Jinak jsem byla dost zklamaná, ale když od toho nebudete nic úžasného očekávat, tak to bude dobré. Já jsem viděla minimálně 5 revue od Disney, a to je opravdu jiná úroveň, i když lístky jsou stejně drahé. Dceři je 9 let a líbilo se jí to a na mém názoru zas tak nezáleží, alespoň jsem si rozmyslela, co budu dělat až se vrátím domů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andrí1 Jdeme příští měsíc, no docela jsi me zarazila ze to nebylo nic moc.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máša a Medvěd na ledě
Jestli jste neviděli nic od Disney na ledě, tak se Vám to určitě bude líbit. Problém je, když se to srovnává. Účinkující se moc snažili a pokud budete mít lístky na led, tak se na závěr můžete s nějakým zvířátkem vyfotit či si ho pohladit, v tomhle jsou vstřícnější než Disney show. Mě zklamaly i texty písní, no prostě jsem od toho asi očekávala moc.
Ale opravdu se dobře oblékněte, je tam zima. Dětem se to určitě líbit bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.