Máša a medvěd na ledě

1472
4.7.15 16:45

Máša a medvěd na ledě

Ahoj, jde tu někdo na Masu a medvěda na ledě? Jake tyto představení jsou, jdeme tam s tříletou. Kdyz je to na ledě, nebude tam třeba zima, jake mate s takovymi predstavenimi zážitky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
999
4.7.15 17:08

Je to na zimnim stadionu, takze je tam zima jako prase…my byli na Jen pockej zajici…poradne obleknout a deku s sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
4.7.15 17:53

Taky se s dcerou chystám. S klukama jsem byla na Mrazíkovi, jak se píše přede mnou, pořádně obléct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
4.7.15 18:01

@yasmine5
Zima tam bude, je to klasicky na zimáku, kde je led. cca 8-10 stupnu, ale zalezi jaky zimak.

Jinak krasobruslení mám ráda, ale tohle se mi zdá, že nebude ani moc o bruslení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
4.7.15 18:25

Jo, jdem tam hlavně kvuli té tematice Masi.. Male se to moc libi :) Jinak jsme si vzali mista primo na ledove plose tak ted premyslim abysme nezmrzli ale snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
5.7.15 09:15

Záleží na jakém stadionu. Byla jsem s dcerou na Disney on Ice v Praze a bylo teplo a to to bylo v půlce prosince, venku kosa jak v Rusku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
5.7.15 09:16

Jinak si klidně vemte deku pod zadek :palec: Případně do ní dítko trošku zabalíš. Já měla nakonec dcereu na klůíně. Byli jsme v 1.řadě nad ledovou plochou a bylo blbě vidět přes ty co byli přímo na ledě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
5.7.15 09:52

Ta deks by me nenapadla diky za tip nikdy jsem na necem podobnym nebyla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
24.10.15 15:23

Ráda bych se zeptala těch, kteří na představení byli, zda to stojí za to či nikoliv?
Přemýšlím, zda koupit lístky na představení pro dcery 3 a 6 let, tak nevím, zda to není příliš dětské (pro tu starší) a zda to za ty peníze stojí. Předem moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
24.10.15 20:17

Akorát jsme se vrátily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
24.10.15 20:18

Ach jo… ten tablet…

Měla jsem tam dvě pětileté holky a super. líbilo se a já jsem ráda že jsem tam byla.za mě ano, stojí to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
24.10.15 20:34

Před víc jak X lety jsem byla s rodiči na Mrazíkovi na ledě a bylo to super. Vstupenky na Mášu a medvěda máme koupený už od března a už se na to moooc těšíme. Věřím, že to bude skvělé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.10.15 22:34

Máša a Medvěd na ledě

Byla jsem s dcerou na lední revue Máša a Medvěd dnes a měly jsme lístky do první řady na ledě a byla tam opravdu zima. Naštěstí jsem holku dobře oblékla a ještě jsem měla deku. Je to rozdíl od Disney revue, kde je teplo. Takže dobře obléknout a deku. Jinak jsem byla dost zklamaná, ale když od toho nebudete nic úžasného očekávat, tak to bude dobré. Já jsem viděla minimálně 5 revue od Disney, a to je opravdu jiná úroveň, i když lístky jsou stejně drahé. Dceři je 9 let a líbilo se jí to a na mém názoru zas tak nezáleží, alespoň jsem si rozmyslela, co budu dělat až se vrátím domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
24.10.15 22:47

@Andrí1 Jdeme příští měsíc, no docela jsi me zarazila ze to nebylo nic moc.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.10.15 23:16

Máša a Medvěd na ledě

Jestli jste neviděli nic od Disney na ledě, tak se Vám to určitě bude líbit. Problém je, když se to srovnává. Účinkující se moc snažili a pokud budete mít lístky na led, tak se na závěr můžete s nějakým zvířátkem vyfotit či si ho pohladit, v tomhle jsou vstřícnější než Disney show. Mě zklamaly i texty písní, no prostě jsem od toho asi očekávala moc.
Ale opravdu se dobře oblékněte, je tam zima. Dětem se to určitě líbit bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.