Restu - rezervace do restaurací bez volání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@ka2ka píše:
@xPralinka nikdy jsem do restaurace nevolala
Tak to evidentně není pro vás ![]()
- Citovat
- Upravit
@xPralinka Nevím, jestli se to tu může, ale asi dvakrát jsem zkoušela rezervaci přes Restu a nikdy to nefungovalo. Radši si zavolám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Restu nefunguje, pro všechny termíny to vždy ukazuje, že je volno a pak člověk zjistí, že je vlastně obsazeno - po té, co si do restaurace zavolá, protože na online rezervaci nikdo nereaguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vážně? Já teda měla vždycky skvělou zkušenost, ještě se mi nestalo, že by o mé rezervaci nevěděli. Vyzkoušeno v několika městech v ČR ![]()
- Citovat
- Upravit
U nás to bylo naopak: restaurace se ukazovala jako zcela plná na měsíce dopředu. Tuhle službu opravdu NIKDY NIKDY NIKDY.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teď Restu vyzkoušela prvně a rezervace se udělala, mám to telefonicky ověřeno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Do restaurací už nemusíte volat, abyste si udělali rezervaci. Rezervacemi do restaurací přes portál Restu sbíráte kredity (1 kredit = 1 Kč).

Už za registraci přes níže uvedený odkaz získáte 150 kreditů.
Za jednotlivé rezervace 30-90 kreditů. Za vložení recenze 20 kreditů. Body tedy nasbíráte opravdu rychle
Nasbírané kredity pak můžete vyměnit za 300 Kč voucher, využitelný v některé z více než 500 restauracích po celé republice
Registrace: http://bit.ly/1IANhH3