Obora Hvězda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Obora Hvězda
Ahoj, můžete mi prosím někdo říct co je v Oboře Hvězda? Vymýšlím výlet s dětmi na dnešní odpoledne a napadlo mě toto místo. Byla jsem tam naposled jako malá a nepamatuju si, že by tam něco bylo. Třeba jako dětské hřiště, občerstvení, nebo tak. Je tam něco takového, nebo je to čistě jen na procházku? Dík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na prochazku pekne misto, primo v obore je jen jedno male hristatko. Ale venku, kdyz se vyjde jednim vchodem(nereknu presne kterym, to uz si nepamatuju),tak je dopravni hriste a jedno klasicke.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muzete jít i dovnitř, ve spodním patře je takový velký model bitvy
Obcerstveni - taková jako cukrárnička je přímo u Hvězdy, nevím, jaká je otevírací doba. Kdyz vylezete z obory ven směrem na Vypich, tak tam je hřiště s velkou provazovou pyramidou a nějaké herní prvky - lanovka atp. jsou i na dopravním hřišti, které je hned vedle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hřiště je u vchodu naproti konečné tramvaje na Vypichu. Jinak uvnitř je to spíš na tu procházku. Občerstvení je myslím v Letohrádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liz lehké občerstvení je přímo u letohrádku, v oboře uvnitř jsou 2 dřevěná hřiště, jedno proti letohrádku, druhé mezi stromy - je vidět z jedné z těch hlavních cest. Třetí hřiště je hned před vchodem do obory a tam je dopravní hřiště, pyramidová prolézačka a pak nějaké menší prolézačky, kolotoč, lanovka apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tam úžasná kavárnička, mají domácí buchty a koláče a domácí limonády. Chodíme tam s kamarádkou každý týden. Je tam krásné prostředí, příjemný vzduch, člověk má pocit, že je v lese.
A
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.