Obora Hvězda

Liz
2064
26.6.15 09:08

Obora Hvězda

Ahoj, můžete mi prosím někdo říct co je v Oboře Hvězda? Vymýšlím výlet s dětmi na dnešní odpoledne a napadlo mě toto místo. Byla jsem tam naposled jako malá a nepamatuju si, že by tam něco bylo. Třeba jako dětské hřiště, občerstvení, nebo tak. Je tam něco takového, nebo je to čistě jen na procházku? Dík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1053
26.6.15 09:11

Na prochazku pekne misto, primo v obore je jen jedno male hristatko. Ale venku, kdyz se vyjde jednim vchodem(nereknu presne kterym, to uz si nepamatuju),tak je dopravni hriste a jedno klasicke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.6.15 09:23

Muzete jít i dovnitř, ve spodním patře je takový velký model bitvy :) Obcerstveni - taková jako cukrárnička je přímo u Hvězdy, nevím, jaká je otevírací doba. Kdyz vylezete z obory ven směrem na Vypich, tak tam je hřiště s velkou provazovou pyramidou a nějaké herní prvky - lanovka atp. jsou i na dopravním hřišti, které je hned vedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
26.6.15 09:25

Díky holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.6.15 09:25

Hřiště je u vchodu naproti konečné tramvaje na Vypichu. Jinak uvnitř je to spíš na tu procházku. Občerstvení je myslím v Letohrádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
26.6.15 10:03

@Liz lehké občerstvení je přímo u letohrádku, v oboře uvnitř jsou 2 dřevěná hřiště, jedno proti letohrádku, druhé mezi stromy - je vidět z jedné z těch hlavních cest. Třetí hřiště je hned před vchodem do obory a tam je dopravní hřiště, pyramidová prolézačka a pak nějaké menší prolézačky, kolotoč, lanovka apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
26.6.15 10:26

Je tam úžasná kavárnička, mají domácí buchty a koláče a domácí limonády. Chodíme tam s kamarádkou každý týden. Je tam krásné prostředí, příjemný vzduch, člověk má pocit, že je v lese.
 A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.