Masáže pro miminko

peli
24.5.13 11:55

Masáže pro miminko.

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo nějaké stránky nebo návod jak masírovat miminko? Nebo vaše zkušenosti? Objednala jsem si olejíček na masáž pro miminko a nic nemůžu najít. Jen knížky… Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.5.13 12:00

V mateřském centru, do kterého chodím pravidelně probíhají masáže, kde se to můžete naučit. Vloupala jsem se Vám na profil - s místem neporadím, jsem z druhého konce republiky :nevim: Ale centra jsou všude :-)

Jinak jde většinou o ten dotyk kůže miminka - pomalu promnout, spíš hladit po celém tělíčku, začít od nožiček, bříško, ručky, zádíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
24.5.13 12:03

@neschopná mamka Aha, ja zacinam od hlavicky :nevim: Podle videa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
24.5.13 12:07

Urcite je vic zpusobu. Ale presne tak, hlavne jde o ten kontakt. Ja mu k tomu poustim i relaxacni hudbu :D Pritel se mi smeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.13 12:07

Co učitel, to názor :-) jak jsem koupila, tak prodávám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
24.5.13 13:27

Tak mě to docela zajímalo, tak jsem udělala menší průzkum. Našla jsem návody od nožiček i od hlavičky. V jenom článku jsem se dočetla, že metod je víc a že hlavně je dobré dodržovat stejnou rutinu, ať už jakoukoliv, protože miminko se to naučí a pak už ví, co přijde další, takže se i víc uvolní, o což u masáže jde.
Takže jeden návod od chodidel a jeden od hlavičky. Ten návod od hlavičky je od Nivey (jestli se to skloňuje), mají tam i pěkný video v češtině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peli
24.5.13 14:50

@neschopná mamka @Mrňátko děkuji.
my jsme více v rakousku a do prahy jezdíme párkrát… tak právě je to s kurzem těžký… :-( ale děkuji, možná si koupím nakonec nějakou knížku…

• Citovat
  • Upravit
3157
5.7.13 22:50

Holky, do kdy se vam to dalo, mimisky masirovat? On mi u toho vali sudy, smeje se na tygra, co ma vedle prebalovaku, a sape se po nem, a na nejakou relaxaci mi prdi :lol: Slo to tak do pul roku. Co vy? Vycvicily jste je tak, ze se vazne zklidni, i po tom pul roce? Ja uz to vzdala. Jsem rada, ze ho vubec namazu, zmita se jako had.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí