Masér-muž nebo žena?

46
5.2.23 09:44

Masér-muž nebo žena?

Ahoj děvčata,
zajímal by mě váš názor, ke komu byste šly radši na masáž? K chlapovi nebo k ženě?
Můj muž přemýšlí o kurzu na maséra, ale zajímala by ho jaká by byla jeho klientela ☺😄 :nevim:

Příspěvek upraven 05.02.23 v 10:00

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6654
5.2.23 09:48

Ja se treba u muze nedokazala dostatecne uvolnit, takze za me jedine zena. Kamaradka mi rikala to stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.2.23 09:52

Vím, že ten masér se nedívá asi při práci na ženu, že je žena. Nešla bych za chlapem maserem. Je mi to nepříjemné. Ale já ty masáže celkově nevyhledávám. Naštěstí nemusím pravidelně. Jen máme možnost poukazu v práci každý rok. Tak ten vyberu. Jinak bych tam nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
5.2.23 09:54

Je mi to jedno. Záleží na kvalitě

• Citovat
  • Upravit
41981
5.2.23 09:56

Chybí ti ta, že je mi to jedno. Teď chodím k muži. Předtím žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
5.2.23 09:59

Bylo by mi to jedno. Důležitá je kvalitně odvedená práce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
5.2.23 10:01

Ahoj, já nejsem stydlivá a pravidelně chodím k masérovi už bez mála skoro 20 let :palec: Ale měla jsem možnost vyzkoušet různé masáže i od ženských a není nad chlapské ruce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
5.2.23 10:56

Já jedine muze, vyzkoušela jsem obojí (několik maseru od každého pohlaví) a ženská to proste neumí :D nějaké lehke matlani mi není tak příjemné a potrebuju aby měl sílu, což ženský moc nemívají. Navíc mi jednou ženská tak zrasovala, ze sem se po slavné masáži nemohla několik dni ani hnout :D výjimka jsou asi jen thajské masáže, tam sem zas nechtěla k chlapovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
5.2.23 11:48

Chlap má větší sílu, k ženské už bych nešla. Chodím s blokádami v horní části zad, ženská na to nestačí. A taky se přiznám, je mi mnohem přirozenější i příjemnější, když na mě sahá chlap. I když už jsem zažila jednoho hodně nechutného dědka tedy…

• Citovat
  • Upravit
825
5.2.23 11:53

K maserce chodím jen k ženě, před chlapem bych se styděla uvolnit. Naopak ale k fyzioterapeutovi zase jen k muži, toho beru už jako zdravotníka a nestydím se naopak vůbec a přijde mi ze to mají chlapi víc zmáklý :mrgreen: zvláštní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
5.2.23 12:19
@Ernais píše:
Ja se treba u muze nedokazala dostatecne uvolnit, takze za me jedine zena. Kamaradka mi rikala to stejne.

taky tak, nic s tím nenadělám

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35892
5.2.23 12:25

Erotickou jedině od ženy, ale i normální je mi příjemnější od ženy. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.23 13:58
@NelkaK píše:
K maserce chodím jen k ženě, před chlapem bych se styděla uvolnit. Naopak ale k fyzioterapeutovi zase jen k muži, toho beru už jako zdravotníka a nestydím se naopak vůbec a přijde mi ze to mají chlapi víc zmáklý :mrgreen: zvláštní :mrgreen:

Přitom je to celkem paradox. Také chodím na fyzio k muži, ale dost bojují s tím, abych se uvolnila. Moje zkušenost je, že u fyzioterapeuta je člověk daleko více odhalený, než na masáži a některá vyšetření jsou extrémně intimní (viz ošetření kostrče per rectum)… Toto bych třeba u chlapa nedala ani náhodou…

• Citovat
  • Upravit
825
5.2.23 15:44
@Anonymní píše:
Přitom je to celkem paradox. Také chodím na fyzio k muži, ale dost bojují s tím, abych se uvolnila. Moje zkušenost je, že u fyzioterapeuta je člověk daleko více odhalený, než na masáži a některá vyšetření jsou extrémně intimní (viz ošetření kostrče per rectum)… Toto bych třeba u chlapa nedala ani náhodou…

Je to tak, vlastně je to divny, ale ja to fyzio beru jako lékařský zákrok kde ledasco zkousnu, ale masaz mám jako dobrovolný relax kde chci aby bylo “po mým”. Ale je pravda ze naopak většina kamarádů kluků chodí na masaz k chlapovi a k ženské by nesli, ale to jsou spis sportovní masáže než relaxační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.23 16:21

Jsem masérka a má klientela je 50/50. Ale já mám páru :D je to spíš o tom vycítit, na koho jak můžu. Na některé pány musím méně, jak na některé ženy ;) myslím, že je úplně jedno, jestli je masér muž nebo žena. Záleží jen na dovednosti a pak na celkové osobnosti toho daného masera. Někdo si chce povídat, někdo ne, někdo si ke mně chodí spíš na terapie…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat