Maska pro 18měsíčního kluka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Maska pro 18měsíčního kluka
Ahoj holky, tak jsem tu zase pro další radu. Dnes chlap přišel s tím, že je v neděli maškarní a že by jsme mohli jít se synem. Což o to, nápad je to dobrej, ale nemáme masku a v našem městě jsem nenašla žádnou prodejnu, ani půjčovnu.
Jak teda po domácku vymyslet nějakou masku? Nic mě totiž nenapadá. Stroj doma mám, tak by nebyl problém něco ušít, ale bohužel nevím co…
Díky za případné rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je docela prcek, nemáte doma takovou tu chundelatou mikču s ušičkama? K tomu bych mu dala jenom správnou barvu kalhot ocásek a dokreslila obličej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásný a jednpduchý je pračlověk, tričko a punčošky v jedné barvě a třeba ze starýho chlupatýho přehozu ušiješ návleky na nožičky, ručičky a na tělíčko jenom takový ty jako šatičky, přes jedno rameno a vypadá to bezva, já to měla za půl hodky hotový ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukni se sem je jich tam docela dost http://www.babyonline.cz/…valove-masky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě napadl čmelák
. Pruhovaný žlutý tričenko, černý punčocháčky a tykadla vyrobíte
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallkapa píše:
To je docela prcek, nemáte doma takovou tu chundelatou mikču s ušičkama? K tomu bych mu dala jenom správnou barvu kalhot ocásek a dokreslila obličej
Máme, ale svítivě růžovou
To mu chudákovi nemůžu dát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@datega píše:
Krásný a jednpduchý je pračlověk, tričko a punčošky v jedné barvě a třeba ze starýho chlupatýho přehozu ušiješ návleky na nožičky, ručičky a na tělíčko jenom takový ty jako šatičky, přes jedno rameno a vypadá to bezva, já to měla za půl hodky hotový
To je dobrý nápad, kouknu, co mám doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikysekR píše:
Mě napadl čmelák. Pruhovaný žlutý tričenko, černý punčocháčky a tykadla vyrobíte
.
Mrknu, co máme doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jdeme ve ctvrtek a ja siju zelvu - krunyr. Usila jsem z latky ovaly a do toho dovnitr jsem soupla molitan. Horni krunyr jsem posila barevnymi sestiuhelniku.
Loni, to mel syn pul roku a zdatne se plazil byl za sneka. Usula jsem z bezove deky ulitu, tu jsem vycpala vatelinem (bylo to lehoucke na vahu) a dolu jsem jeste prisila kus te deky a na kraj dala gumicky a ty mu navlikla na ruky a nohy, mel to jako snek nohu a na hlave mel celenku s tykadli. Vsichni z nej byli paf.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elchirk píše:
My jdeme ve ctvrtek a ja siju zelvu - krunyr. Usila jsem z latky ovaly a do toho dovnitr jsem soupla molitan. Horni krunyr jsem posila barevnymi sestiuhelniku.
Loni, to mel syn pul roku a zdatne se plazil byl za sneka. Usula jsem z bezove deky ulitu, tu jsem vycpala vatelinem (bylo to lehoucke na vahu) a dolu jsem jeste prisila kus te deky a na kraj dala gumicky a ty mu navlikla na ruky a nohy, mel to jako snek nohu a na hlave mel celenku s tykadli. Vsichni z nej byli paf.
Uff, tak šikovná nejsem. Tohle bych asi nevyrobila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit