Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nemáte prosim nekdo zkusenost s nejakou opravdu ucinnou mastickou co by pomohla pri akutni bolesti?? mast pupík nám nepomáhá..malá se zacne v noci strasne kroutit az mi prijde ze ma krece
je nejaka masticka co by zapusobila nejak hned ze by se ji ulevilo??
je to hrozny ji videt takhle trpet kdyz uz jsme zkusili vsechno a kdyz ji to v noci chytne je to hrozny..espumisan nic, rourku si poradne udelat nenecha protoze rve a sviji se…prosim. poradte masticku s kterou jste treba byli spokojeni??
ktera by zmirnila nadmute brisko
Příspěvek upraven 07.10.22 v 05:03
Ja pouzivala masazni olejicek s majorankou na brisko od Weledy. Namasirovala jsem brisko, detska doktorka mi ukazala jakyma pohybama a hmatama… a pak pomaha cvicit nozickama, a taky hodne davat na brisko… jak si ho svou vahou zmacknou, tak se hezky vyprdi..
A hodne pomohly laktobacily, ty dostava od zacatku co byla na UM, vlastne doted.. jsou ji tri.
@Konys muzu se zeptat jaky? my mame biogau..tak treba bych vyzkousela neco jineho
@Konys jak ji to chytne tak s ni ani nehnu a to sem pred spanim masirovala a cvicila s nohama..tak spis jestli neni neco co by melp rychly nastup ldyz ji to treba chyrne tak aspon nejaka masticka treba..ja nevim
na brisko behem dne taky davam ale proste se nevyprdi..to je u ni zazrak kdyz se ma vyprdet sama
Ja kupuju Laktobacilky od Swiss. A nemuze mit to boleni z UM?
@Konys ja stale lojim, malý budou 2 mesice ted prislo fakt zhorseni..tak hledam neco co fakt muze zabrat co nejdriv kdyz ji to chytne v noci kdy je docela kolikrat nepricetna a na nohy si sahnout neda v tu chvili abych s no cvicila
@sabinahanz píše:
@Konys ja stale lojim, malý budou 2 mesice ted prislo fakt zhorseni..tak hledam neco co fakt muze zabrat co nejdriv kdyz ji to chytne v noci kdy je docela kolikrat nepricetna a na nohy si sahnout neda v tu chvili abych s no cvicila
Tak to vam neporadim. Co pediatr na to?
Zkus při masírování nahřívat fénem. Ten hukot uklidňuje a teplo pomáhá. Jen ať to nemáš moc horké, jen na slabší teplotu i výkon. Podle mě žádná mastička, kterou namažeš a bolest přejde, neexistuje. Je tam potřeba ta masáž.
Jo a používáme olej od Saloos na uvolnění křečí břicha. Synovi to pomáhá dodnes, trpí na bolesti i ve 12 letech. Ale to už jsou jiné příčiny než u miminek.
Pokud kojíš, tak hlídat pití a stravu. Jinak sem používala Tymiánový krém a je potřeba cvičit s nohama, pomáhala taky poloha tygřík. Chovala sem v klubíčku a nebo poplácavala po zadečku, pěkně se vyprděl
U dcery žádné potíže s břichem nebyly, až pak u toho synka ![]()