Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky chci se zeptat jestli mate zkusenost popripade co na to.
Mala marodila pred mesicem a ma zlate nausnice a v dirve ji ta nausnice scernala (pry se to stava kdyz je nekdo nemocny taky se mi stalo)nevsimla sem si toho protoze to neni videt kdyz z nausnici nehybnu. Nausnice budu ted cistit lihem. A cim zalecit to cerveny kolem dirky? Nema to moc ale bojim se aby se to nezhorsilo. Hnis ani boulicku nema nastesti
Prikladam foto
Nema to moc cerveny ale cerveny to proste je
Ted sem to omyla a namazala bepanthenem. Pujdu fdo lekarny pro lih na vycisteni tech nausnicek
Myslite ze na to cerveny by mohl taky zabrat lih? Nausnice ma uz cca 4mesice ty zlate
Když budeš čistit ty nausnice, tak pak tou nausnici od lihu protahni ušní dírky - krasne to vyčistí pripadne podrazdeni uvnitř
@shadowbabe jo ten je na recept a nevim jestli je dobry dat antibiotickou na cerveny prave ![]()
@Atisia zkusim ten lih popripade se zeptam v lekarne jestli neco nevedi
@Leontyna9012 píše:
@shadowbabe jo ten je na recept a nevim jestli je dobry dat antibiotickou na cerveny prave
Když byla dcera malinká, tak chviličku to taky pozlobilo. Dostala tehdá ten Framykoin. Ale zkus tu lékárnu a uvidíš ![]()
@shadowbabe Už čekám na recept na Framykoin prej mi ho pošle zatím nic nepřišlo a zeptám se nevíš čím vyčistit to zčernání na náušnicích já jsem je namočila dolého tak uvidím jak to bude vypadat až přijdu domů z procházky nechala jsem to namočit už to tam je asi 2 hod. ale po pul hodine. to nemělo ani náznak zlepšení právě
@Leontyna9012 píše:
@shadowbabe Už čekám na recept na Framykoin prej mi ho pošle zatím nic nepřišlo a zeptám se nevíš čím vyčistit to zčernání na náušnicích já jsem je namočila dolého tak uvidím jak to bude vypadat až přijdu domů z procházky nechala jsem to namočit už to tam je asi 2 hod. ale po pul hodine. to nemělo ani náznak zlepšení právě
Z náušnic by to mělo jít setřít mechanicky.
@Leontyna9012 píše:
@Kasandra159 a to jak?
Hadříkem a tím lihem.
Tady odborné vysvětlení: https://www.marre.cz/…erku-s8390CZ
@Leontyna9012 píše:
Zkusit ten líh na hadřík nebo tamponek a mělo by to jít. Jinak pohledat na Googlu jedině ![]()
@shadowbabe uz sek to vzdala je to tak krehky ze se bojim at to neurvi zitra du do zlatnictvi