Tahá mi ruku do rozkroku

Anonymní
5.10.22 11:55

Tahá mi ruku do rozkroku

TAAAK JEŠTĚ JEDNOU. Jelikož mi Adminka smazala můj prispevek, nestihla sem si přečíst vše.
Roční syn mi tahá (mojí) ruku do rozkroku, opruzený není, je evidentní že je mu to příjemné, mě to přijde zvláštní a nevím co v tu chvíli dělat. začal si ho zkoumat i ve sprše, což už jako nirmalni považuji. někdo tu psal něco o dětské masturbaci a další zas, že je potřeba řešit a vysvetlovat že se to děla v soukromí, jenže to u ročního dítěte asi nepujde. Děla to při kojení a převážně večer.
Ještě jednou dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sierrablack
5.10.22 12:03

@admin, nemáš zač

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.22 12:09

@sierrablack
Příspěvek mám schváleny. Nechapu že je tu par opakujících se profilu co od rána pisou jenom jedy pod každým příspěvkem, místo kloudne rady

• Citovat
  • Upravit
41130
5.10.22 12:10
@Anonymní píše:
@sierrablack semínka mi psala že to smazala semínka co nema děti a žádnou zkušenost. Takže mas smůlu. Příspěvek mám schváleny

jaký „semínka“? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.22 12:28

Nemáte Google? Stačí to zadat tam. Máte tam dost článku o tomto. Mám chlapečka 11 m a teda vypisovat sem tohle, to bych se asi hanbou propadla do země :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.22 12:35
@Anonymní píše:
Nemáte Google? Stačí to zadat tam. Máte tam dost článku o tomto. Mám chlapečka 11 m a teda vypisovat sem tohle, to bych se asi hanbou propadla do země :zed:

To je ale vás problém, proto to píšu anonymně.
Každý dotaz tady se da dohledat na Google, to by tu pak nebyl žádný : )

• Citovat
  • Upravit
613
5.10.22 12:36

No prostě mu dej najevo že to dělat nemá. Hotovo šmitec. On to časem pochopí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.10.22 12:39

Je těžké zakázat dítěti něco co mu je příjemný. Hold mu tu ruku nedávej :D Vlastní zkušenost nemám, ale trochu bych se na to ještě povznesla, roční dítě z toho zničehonic může opustit.
Kolikrát mě syn něčím znervozňoval a pak toho nechal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.22 12:43

@Cucuretka já pravé četla že když to děla často, že by se to mělo řešit. Proto se ptám tady zda s tím někdo nemá zkušenost protože nechci jít rovnou k doktorovi a říct mu to :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
121
5.10.22 12:47
@Anonymní píše:
@Cucuretka já pravé četla že když to děla často, že by se to mělo řešit. Proto se ptám tady zda s tím někdo nemá zkušenost protože nechci jít rovnou k doktorovi a říct mu to :think: :lol:

Tak to s tím doktorem prober, nestyděla bych se. Prostě chlapi si na to lálo sahají pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41130
5.10.22 12:50
@Anonymní píše:
@Cucuretka já pravé četla že když to děla často, že by se to mělo řešit. Proto se ptám tady zda s tím někdo nemá zkušenost protože nechci jít rovnou k doktorovi a říct mu to :think: :lol:

Jako jak řešit??a co by na tom jako vyřešil doktor? promiň, ale fakt zníš jako trolll…tak mu prostě tu ruku do klína nedávej a vyřešeno, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.22 12:53

@Keyllah ono,když kvůli tomu nekolikrat přeruší kojeni, protože si nutné musí do rozkroku něco nacpat, pak už je to opravdu obtezujici. A pokud vidím že má často..jak to říct, proste že ho má nahoru, tak sni nevím, zda je to normlani, či zda je to nějaký zdravotní problém.

• Citovat
  • Upravit
6021
5.10.22 12:54

Zkoumani ve sprse je normalni. Pokud to dela mimo vanu, tak u tak male nema vysvetlovani smysl - takze odvest pozornost. Svou ruku odtahni, jakmile ji zacne nekam tahat. Vic delat ted asi nema cenu.

@Anonymní píše:
Nemáte Google? Stačí to zadat tam. Máte tam dost článku o tomto. Mám chlapečka 11 m a teda vypisovat sem tohle, to bych se asi hanbou propadla do země :zed:

Tak jako pardon, ale nekdo ma i problemy, ktere nejsou na spolecenskou debatu u nedelniho stolu, ale i tak je chce vyresit. Od toho tady ta fora jsou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42355
5.10.22 12:56

Ježíš, chlapečci si na chloubou sahají od prvního uvědomění, že je jim to příjemné, hrajou si s tím, kdykoliv můžou. A většině z nich to zůstane až do rakve. Ten, kdo to nepochopil, není dospělý.
Prostě jsou mu doteky v této oblasti příjemné, ruku mu tam nedávej, a až začne rozum brát, tak vysvětlovat, vysvětlovat, vysvětlovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
5.10.22 12:58
@Anonymní píše:
@Keyllah ono,když kvůli tomu nekolikrat přeruší kojeni, protože si nutné musí do rozkroku něco nacpat, pak už je to opravdu obtezujici. A pokud vidím že má často..jak to říct, proste že ho má nahoru, tak sni nevím, zda je to normlani, či zda je to nějaký zdravotní problém.

Heled, nebudu resit, jestli jsi troll, muj syn to delal taky, bezne spal s rukou v pline. Jak jsem psala vyse - svoji ruku si nenech nikam tahnout, odvadej pozornost, a ono to prejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí