Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nějak si tu imunitu vytvořit musí, byla bych v klidu, brzo bude jíst na hřišti písek a hlínu
![]()
Klid, moje malá si strčila do pusy i kočičí ho*no
od tý doby nesmí do kuchyně, kde má kočka zázemí
ale fakt bych jeden spadlej dudlík neřešila, děti olizou mnohem horší věci, aspoň bude mít imunitu ![]()
@Cucuretka píše:
Nějak si tu imunitu vytvořit musí, byla bych v klidu, brzo bude jíst na hřišti písek a hlínu![]()
Děkuji mockrát. Doufám že to bude v klidu.
Jsem si otevřela Google
a přečetla něco toxoplazmóze
![]()
Klídek, mamčo. 😊 Pokud se neválí dudlík na zemi pořád, je to v cajku. Nohy nahoru a klid 😊
A nestraš se netem. 😊
Příspěvek upraven 04.10.22 v 18:21
@Kriss Tina píše:
Klid, moje malá si strčila do pusy i kočičí ho*nood tý doby nesmí do kuchyně, kde má kočka zázemí
ale fakt bych jeden spadlej dudlík neřešila, děti olizou mnohem horší věci, aspoň bude mít imunitu
Krásný
kolik jí bylo?😂
@Larry148 píše:
Klídek, mamčo. 😊 Pokud se neválí dudlík na zemi pořád, je to v cajku. Nohy nahoru a klid 😊
A nestraš se netem. 😊Příspěvek upraven 04.10.22 v 18:21
Nejsi úzkostná matka a proto tento příspěvek 🤷♀️? Nic se nestane, nějak si tu imunitu vytvořit musí ![]()
@Kriss Tina píše:
Cca půl roku
To je teda něcopoznávání všemi smysly
Děkuji moc
Tohle je myslím to nejmenší, co tě s miminem ještě čeká, tak hlavu vzhůru a úsměv ![]()
@Suelinda píše:
Nejsi úzkostná matka a proto tento příspěvek 🤷♀️? Nic se nestane, nějak si tu imunitu vytvořit musí
Noo asi do teď nebyla
![]()
Přiznám se bez mučení. Ale jinak to omývání dudlíku když třeba spadne neřeším, nehrotim to, zvířata…atd. jen jsem si pak nějak uvědomila ty kočicince no
![]()
@shadowbabe píše:
Tohle je myslím to nejmenší, co tě s miminem ještě čeká, tak hlavu vzhůru a úsměv
Tak snad se kočičí výkaly neválí po zemi a mají nějaký kočičí záchod, ne? Hele klid, ač je to nechutné, pro imunitu to může být přínosné.
@Petule030 píše:
Tak snad se kočičí výkaly neválí po zemi a mají nějaký kočičí záchod, ne? Hele klid, ač je to nechutné, pro imunitu to může být přínosné.
No vzhledem k tomu, že se tam chodilo v botech, ze zahrady, že dvora. Tak předpoklad že byla čistá, úplně není no
![]()
Panikarim…byli jsme na návštěvě u známých, a miminku spadlo 2× dudlík na zem, kde se normálně chodilo v botech. V předsíni, a v technickém prostoru..kde chodí psi a byli tam kočkolity. A cítit kočičí moč.
Nejsem nijak úzkostná matka, přesto si říkám jak to bylo v místě kde jsou ty kočky atd…
Máme 3 měsíční miminko a dudlík spadl na zem. Já to netušila a dala mu ho do pusy, celý den jsme byli na cestě a až teď doma mi došla celá ta situace
Jsem prvorodičky a netuším jak moc závažné to vlastně?
Stalo se něco podobného někomu? Malého Kojim plně. Prosím uklidněte mě. Očkován ještě na nic není.