Uspávání 7 měsíčního miminka

4
3.10.22 22:08

Uspávání 7 měsíčního miminka

Ahoj, prosím o radu… malou asi od 4 měsíce uspáváme na rukou… vždy při položení do postýlky se hned otáčela na břicho a pásla koníčky… nechápe, že se dá na břiše i spát… a i když je hodně unavená, tak se pořád přetáčí… moc mě nebaví ji v tom silou bránit a kolikrát to ani nejde… chci se zeptat na Vaše tipy, jak miminko odnaučit tohle uspávání a zkusit to nasměrovat na usínání v postýlce… už je opravdu hodně těžká a nedávám to fyzicky… :oops: :oops:
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4122
3.10.22 22:11

Taky jsem byla z uspávání na rukou zoufalá. Najednou z ničeho nic dcera začala být vzteklá, když jsem se jí snažila uspat na rukou a naopak začala usínat v posteli a stačilo, když jsem vedle ní ležela a hladila ji. Už si nepamatuji přesně, kdy to bylo, ale mohlo to být tak v tom sedmém měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
3.10.22 22:16

Mně obě děti odmítly uspávání v náručí kolem 4m. Od té doby uspávám kojením. Tu mladší teda nemůžu přeložit do postýlky :oops:. Tak je zatím se mnou v posteli a pak půjde rovnou do velké do pokoje za ségrou. :D U prsa ti nevytuhne? To období přetáčení je otrava, to jo. Starší to pochopila asi za týden, že na tom břiše může dál spát, mladší to trvalo asi dva měsíce :roll:.

• Citovat
  • Upravit
3.10.22 22:26
@Nicole 1234 píše:
Taky jsem byla z uspávání na rukou zoufalá. Najednou z ničeho nic dcera začala být vzteklá, když jsem se jí snažila uspat na rukou a naopak začala usínat v posteli a stačilo, když jsem vedle ní ležela a hladila ji. Už si nepamatuji přesně, kdy to bylo, ale mohlo to být tak v tom sedmém měsíci.

Měla jsem to úplně stejně, akorát synovi to trvalo o půl roku dýl. A to už měl tak 10 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
3.10.22 23:04

Moje mala byla taky tak zvykla, ale od 5m zlom, nechtela usinat vůbec v naruci. Ztratila jsem mleko, tak zacala dostávat umele, davam ji ho v posteli, má svého usinacka, bez kterého by neusnula. Hladi se tím po tváři a usne s nim sama, po mliku. Takze jak byla zvykla jen v rukach, úplně se to otočilo a teď chce usinat sama, ale musí mě mít vedle sebe. Různe ji hladim/skrabkam po zadech. Ale hlavně bez svého usinacka ani ránu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.22 23:07

Taky máme 7, taky uspávám na rukou, taky nedávám, ale pořád si říkám je to lepší než když jsem tahala to roční dítě a uspávala, horší je ta upjatost na rodičích, to jsem zvědavá kdy si sama začne hrát, u staršího to bylo jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.10.22 23:19

@Kolicek95 jsme na UM a na večeři má rýžovou kaši… takže usíná s dudlíkem ale stejně ji musím uspávat… někdy ji uspávám přes den v posteli, tak že si vedle ní lehnu, ale je to náročné… je hrozně silná a já ji nechci ublížit, protože když ji dam ruku na hrudník aby se neotočila, tak ji nechci silou ublížit….
A uspávání trvá 4× déle než na rukou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.22 23:27

@T1na já držela spodní nohu vždycky aby se mimi nepřetočilo, ale je pravda, že u nejmladší to nějak nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.10.22 23:37

V posteli jsem pres prcka hodila ruku, aby se nemohl otocit. Kdyz rval, tak prso, ruku a furt dokolecka nez usnuli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.22 00:25

@Lucie_Sx no ono když to dítě řve i u prsa že ho nechce a prostě řve :D tak by to bylo na mě třeba moc drastické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.10.22 00:27
@Sedmikráskakrásná píše:
@Lucie_Sx no ono když to dítě řve i u prsa že ho nechce a prostě řve :D tak by to bylo na mě třeba moc drastické

Kdyz rve i u prsa tak nositko… To uz byla krize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí