Miminko a špinavý dudlík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4731
4.10.22 18:54

Stane se, bude to v pohode..ja vzdycky nosila dudliky dva, kdyby spadl a nebylo kde umyt, nebo jsem oplachla z lahve..deti strci do pusy kde co, to je fakt, presto 3 mesicni je dost male a nechapu toho cloveka, co ti dudlik normalne pro malou podal a nerekl, ze se valel pred tim po zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.22 19:06
@Melodie91 píše:
Stane se, bude to v pohode..ja vzdycky nosila dudliky dva, kdyby spadl a nebylo kde umyt, nebo jsem oplachla z lahve..deti strci do pusy kde co, to je fakt, presto 3 mesicni je dost male a nechapu toho cloveka, co ti dudlik normalne pro malou podal a nerekl, ze se valel pred tim po zemi

Blbé no, štve mě to no. :zed:

• Citovat
  • Upravit
100
4.10.22 19:12
@Anonymní píše:
Děkuji mockrát. Doufám že to bude v klidu.
Jsem si otevřela Google :zed: :zed: a přečetla něco toxoplazmóze :zed: :zed:

Víš kolik koček běhá ve městě i na vesnicích po dětských hřištích? Moc.

Toxoplazmózu má tolik lidí a ani to neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.22 19:14
@Villinge píše:
Víš kolik koček běhá ve městě i na vesnicích po dětských hřištích? Moc.Toxoplazmózu má tolik lidí a ani to neví.

Je mi to jasné, já ji prodělala, dělali mi před 2 lety testy, nějaké komplexnejsi a mám protilátky mi říkali. ale byla jsem starší právě pravděpodobně

• Citovat
  • Upravit
6706
4.10.22 19:47

Toxoplasmóza je nebezpečná pro těhotné ženy a to pouze v případě, že ji ještě neprodělaly. To tvé miminko zcela jistě není, takže i kdyby se vyplnilo to asi tak jedno promile rizika přenosu od kočky (které nastává z kočičího bobku, a to ještě jen v poměrně krátké etapě kočičího života, u venkovních koček je to když jsou malá koťata), tak bude mít příznaky, jako kdyby měla nějakou obyčejnou virózu a nic hrozného se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.22 19:51
@Anonymní píše:
Panikarim…byli jsme na návštěvě u známých, a miminku spadlo 2× dudlík na zem, kde se normálně chodilo v botech. V předsíni, a v technickém prostoru..kde chodí psi a byli tam kočkolity. A cítit kočičí moč.
Máme 3 měsíční miminko a dudlík spadl na zem. Já to netušila a dala mu ho do pusy, celý den jsme byli na cestě a až teď doma mi došla celá ta situace :think:
Jsem prvorodičky a netuším jak moc závažné to vlastně? :oops: Nejsem nijak úzkostná matka, přesto si říkám jak to bylo v místě kde jsou ty kočky atd…
Stalo se něco podobného někomu? Malého Kojim plně. Prosím uklidněte mě. Očkován ještě na nic není.

Dcera ocucala klacek co se házel psovi. :mrgreen: nic jí neni

• Citovat
  • Upravit
3082
4.10.22 20:03

Když bylo dceři půl roku, její největší vášen byla doplazit se ke kočárku a ožužlávat kola, nebo případně boty z botníku.
Přežila bez úhony, děti jsou docela odolné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.22 20:09
@Anonymní píše:
Dcera ocucala klacek co se házel psovi. :mrgreen: nic jí neni
@Kryptozoo píše:
Když bylo dceři půl roku, její největší vášen byla doplazit se ke kočárku a ožužlávat kola, nebo případně boty z botníku.
Přežila bez úhony, děti jsou docela odolné :)

To je také super. Mě někdo říkal že jedl slepičince :D :poblion: ale vyloženě jedl.

Si říkám že přeci jen tři měsíce je pořád málo. A nebo nevím, mě ta kočičí moč, co tam byla všude cítít nějak asi ekluje :think: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
1540
4.10.22 22:41

Klid. Ono u kočky domácí, granulemi krmene, je pravděpodobnost toxy docela nízká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
4.10.22 22:47

Klid. Ono u kočky domácí, granulemi krmene, je pravděpodobnost toxy docela nízká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí