Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojík chci se zeptat chystám se uklízet kuchyň od tchýně a bude už moje zatím si koupit novou nemůžu až si našetřím..Mí ji mastnou na dvířkách a tak neznáte nějaký trik??Vím že bývají prostředky na mastnotu ale aby mě to zase nevyšlo nějak draho protože toho tam má dost díky moc
![]()
Ta zazrana mastnota je strasne svinstvo a i ty nejlepsi prostredky s tim maji co delat. Podle me, at budes zkouset cokoliv, stejne se postupne dopracujes k tomu, ze budes kupovat nejaky dobry drazsi prostredek. Tak bych si usetrila tu namahu a koupila ho rovnou ![]()
me zatim vzdycky pomohl oranzovy prostredek z lidlu na kuchyne. nastrikam, necham pusobit a pak umyju. Stoji kolem 40Kč, takže myslim že neni az tak drahy. pokud je to hoodne stare, tak asi cif ci neco podobneho a drhnout a drhnout.
Mě pomíhá z W5 z Lidlu. Fakt to nemá chybu. Je to čistící prostředek na čištění trouby, ale já to používám i na kuchyň a mastnota je dole raz dva. Je to pěna, takže se nic nepoškrábe. Zatím se kuchyni nic nestalo.
Ahoj,
mě se na jakoukoliv, i sebevětší mastnotu, osvědčil Bref. Má i na popisce, proti mastnotě a zažrané špíně a fakt to jde dolů samo.
bertík28 píše:
Mě pomíhá z W5 z Lidlu. Fakt to nemá chybu. Je to čistící prostředek na čištění trouby, ale já to používám i na kuchyň a mastnota je dole raz dva. Je to pěna, takže se nic nepoškrábe. Zatím se kuchyni nic nestalo.
Minulý týden jsem koupila také W5 na čištění trouby z Lidlu (mají teď akci - stojí asi 30 Kč) - funguje úžasně, dala jsem dolů i špínu, na kterou předtím nic nepomohlo. Jestli Ti nevadí „vůně“ čpavku, jdi do něj ![]()
mne osobne pomaha cif do kuchyne - takovy svitive zeleny
ale pokud stim budes pracovat tak urcite gumove rukavice. a trochu trpelivosti-
Já používám oranžový Real odmašťovač,stojí o polovinu míň než Bref odmašťovač a myje líp ![]()
Já nedám dopustit na Clin universal s alkoholem ![]()
Jakákoliv mastnota je pryč bez drhnutí ![]()
Na mastnotu v kuchyni se mi také osvědčila řada W5 z Lídlu. Nefunguje nám digestoř, takže ty mastné páry se nám usazují na kachlíkách, W5 funguje perfektně ![]()
Tak to abych vykoupila drogerku
Zkusím z toho Lídlu a snad to půjde pryč a nevíte o nečem co krásně provoní???Vymaluji si tam ale do zásuvky vuni mám to jo aler chci něco svěžího
Jinak děkuji moc za rady ![]()
jsem zapomnela zminit, ze ten Dish drops atd. nikde v obchode nekoupis ![]()
Pouze pres distributory ve svem meste, nebo pres znamy ![]()
Me to vozi kamos az z Plzne
Do HK - takze 200km ![]()