Mastná kuchyň

1475
3.4.11 01:34

Mástná kuchyň

Ahojík chci se zeptat chystám se uklízet kuchyň od tchýně a bude už moje zatím si koupit novou nemůžu až si našetřím..Mí ji mastnou na dvířkách a tak neznáte nějaký trik??Vím že bývají prostředky na mastnotu ale aby mě to zase nevyšlo nějak draho protože toho tam má dost díky moc :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8284
3.4.11 06:27

Ta zazrana mastnota je strasne svinstvo a i ty nejlepsi prostredky s tim maji co delat. Podle me, at budes zkouset cokoliv, stejne se postupne dopracujes k tomu, ze budes kupovat nejaky dobry drazsi prostredek. Tak bych si usetrila tu namahu a koupila ho rovnou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43053
3.4.11 06:29

A Jarem to nejde? Ja to dycky umyla jarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
3.4.11 08:03

me zatim vzdycky pomohl oranzovy prostredek z lidlu na kuchyne. nastrikam, necham pusobit a pak umyju. Stoji kolem 40Kč, takže myslim že neni az tak drahy. pokud je to hoodne stare, tak asi cif ci neco podobneho a drhnout a drhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
3.4.11 08:16

Mě pomíhá z W5 z Lidlu. Fakt to nemá chybu. Je to čistící prostředek na čištění trouby, ale já to používám i na kuchyň a mastnota je dole raz dva. Je to pěna, takže se nic nepoškrábe. Zatím se kuchyni nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
3.4.11 08:36

děkuji kuknu do Lídlu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
3.4.11 08:39

Ahoj,
mě se na jakoukoliv, i sebevětší mastnotu, osvědčil Bref. Má i na popisce, proti mastnotě a zažrané špíně a fakt to jde dolů samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
3.4.11 08:53
bertík28 píše:
Mě pomíhá z W5 z Lidlu. Fakt to nemá chybu. Je to čistící prostředek na čištění trouby, ale já to používám i na kuchyň a mastnota je dole raz dva. Je to pěna, takže se nic nepoškrábe. Zatím se kuchyni nic nestalo.

Minulý týden jsem koupila také W5 na čištění trouby z Lidlu (mají teď akci - stojí asi 30 Kč) - funguje úžasně, dala jsem dolů i špínu, na kterou předtím nic nepomohlo. Jestli Ti nevadí „vůně“ čpavku, jdi do něj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
3.4.11 08:59

mne osobne pomaha cif do kuchyne - takovy svitive zeleny :) ale pokud stim budes pracovat tak urcite gumove rukavice. a trochu trpelivosti-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
3.4.11 09:05

Já používám oranžový Real odmašťovač,stojí o polovinu míň než Bref odmašťovač a myje líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
3.4.11 09:51

Já nedám dopustit na Clin universal s alkoholem :palec:
Jakákoliv mastnota je pryč bez drhnutí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
3.4.11 09:58

Na mastnotu v kuchyni se mi také osvědčila řada W5 z Lídlu. Nefunguje nám digestoř, takže ty mastné páry se nám usazují na kachlíkách, W5 funguje perfektně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.4.11 10:07

Dish Drops nebo L.O.C … sice je to drazsi, ale kvalitnejsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
3.4.11 11:27

Tak to abych vykoupila drogerku :lol: Zkusím z toho Lídlu a snad to půjde pryč a nevíte o nečem co krásně provoní???Vymaluji si tam ale do zásuvky vuni mám to jo aler chci něco svěžího :think: Jinak děkuji moc za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.4.11 12:01

jsem zapomnela zminit, ze ten Dish drops atd. nikde v obchode nekoupis :mrgreen:
Pouze pres distributory ve svem meste, nebo pres znamy :palec:

Me to vozi kamos az z Plzne :lol: Do HK - takze 200km :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný