Mastodynon

1
8.7.08 18:30

Mastodynon

ahoj všem!! Prosím, zda-li máte někdo zkušenost s nehormonálními kapkami Mastodynon. Měsíc už si je „kapu“ na doporučení lékařky, aby mi -po vysazení HA- upravily totálně rozházenou menstruaci, která se dostaví tak jednou za čtvrt roku :-(. Před 3 roky jsem byla ve stejné situaci,brala jsem Clomhexal a výsledkem byla dvojčátka. Takže tentokrát jsem zvolila nehormonální léčbu,už by mi stačilo jen jedno mimčo :-).Napiště mi prosím, zda-li tyto kapky opravdu fungují, či jestli mi můžete doporučt něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
8.7.08 18:51

mastodynon

Ahoj, já je brala mimojiné i na snížení prolaktinu, výsledky hormon. profilu budu mít za týden, tak nevím, jestli v tomto pomohly. Ale cyklus byl ok, takže se nemusíš bát, že by ti ho nějak rozhodil a více vajíček by ti taky růst nemuselo, to jsem se nikde nedočetla. A jestli by byly dvojčata jednovaječná, to mastodnynon neovlivní :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.18 18:23

Ahoj,nemáte někdo zkušenosti s Mastodyn? Jsou to kapky.Prý velice podobné gynexu.Na podporu otěhotněni.Gynex sem nikde nesehnala,tak mám tyto.

• Citovat
  • Upravit
1190
11.7.18 00:18
@Anonymní píše:
Ahoj,nemáte někdo zkušenosti s Mastodyn? Jsou to kapky.Prý velice podobné gynexu.Na podporu otěhotněni.Gynex sem nikde nesehnala,tak mám tyto.

Ja jsem je pouzivala,bohuzel u nas to zkoncilo IVF ale byla „chyba“ i na strane partnera takze by to kapky nezachranily.Ale je to vice mene to same gynex rikala lekarnice. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15552
11.7.18 00:52
@Anonymní píše:
Ahoj,nemáte někdo zkušenosti s Mastodyn? Jsou to kapky.Prý velice podobné gynexu.Na podporu otěhotněni.Gynex sem nikde nesehnala,tak mám tyto.

Mně to bylo doporučeno na jiné problémy. Ta podpora otěhotnění mě v mém případě děsí. Zatím jsem si to nekoupila. Možná zkusím ještě něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.11.20 02:54

Ahojky, tak jsem četla teď recenze na mastodyn a překvapilo mě to. Vůbec jsem nevěděla, že je i na podporu těhotenství, já ho mám kvůli prsům, aby mě neboleli. Opravdu to pomohlo a dokonce to pomohlo i na psychiku a to hodně. Je mi už 40 let, tak se plaší asi už i hormony. Takže když jsem měla před, tak jsem myslela, že všechny povrazdim, hlavně mého manžela. :D A po skončení zase umackala láskou. :roll: A tak to se mnou střídavě mlatilo. Díky kapkam se to srovnalo i menstruace. Takže po třech měsících léčby jsem to vysadila a dobrý, ale po dvou a půl měsících se mi stavy začali opět vracet i bolesti a tak. Jenže díky tomu Covidu, tak mi zrušili konzultaci u doktorky a taky jsem tam nechtěla jít, že nemám genetické testy hotové. Tak nevím jestli je mohu začít znovu brát nebo jak dlouho po první léčbě se má vynechat. No zavolám tam Stejně už jsem si je vzala a docela mě překvapil rychlý útlum problémů, za co jsem ráda. :oops:
Máte s tím někdo víc zkušeností? Díky
A ještě doplním. Nedávno mi kartářka řekla, že jsem hodně plodná, tak jsem se tomu smála a pak čtu tady toto, že je to i na podporu plodnosti. 😂 😂
Ty kráso a já nic neberu, tak teď to budu hlídat ještě víc. 😂 😂
Já to nějak nečetla v tom příbalovem letáku. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
20.9.24 13:53

Ahoj obnovuji diskuzi. Doktor mi předepsal Mastodynon na PMS, akorát nějak teď nevím, jestli to mám brát celý měsíc v kuse, nebo třeba jen od ovulace po MS? Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí