Antispermatické protilátky u muže

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4239
22.5.08 21:22

Antispermatické protilátky u muže

Ahoj všem, kdo nakouknete.........
jsem docela nešťastná, dneska jsme s přítelem absolvovali vyšetření spermiogramu a bylo nám řečeno, že máme nadprůměrný počet spermijek- 145 mil/ml, ale velký počet těch, co se nehýbou a ty ostatní se také po krátké době přestávají pohybovat-doktor vyslovil a napsal do zprávy podezření na antispermatické protilátky-to znamená, že si přítel vytváří protilátky proti vlastním spermijkám-které je napadají a znemožňují jim pohyb...........čekala jsem všechno možný, ale né toto :cry: :cry: :cry:
Protože kdyby byl třeba nízký počet, tak to se dá vylepšit vitamíny, ale jestliže se potvrdí diagnóza antispermatických protilátek-tak s tím asi dělat nic nejde............musíme se objednat do Caru a podstoupit imunologické vyšetření.....chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo podobnou nebo stejnou zkušenost a jak se to u vás vyvíjelo…díky za jakoukoli odpověď.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.5.08 10:11

imuno...

Ahojky Ditto77… Ja te plne chapu,co prozivate..My se 2 roky snazime o miminko a nenachazela se u nas zadna pricina,proc nam to neslo… 8O Byla jsem na laprce-OK,veskera vysetreni OK…manzel spermiogram OK.Nabidli nam IVF… ..Zdalo se mi jit na IVF takove „rychle“ „uspechane“… Nic nebylo pricinou..Tak jsem pani Dr.pozadala jeste o nejake vysetreni,nabidla nam IMUNO… Nooo a svete div se..Pricina se nasla… Manzel si tvori protilatky na spermie.. Jen se divim,ze u vas se to dalo predbezne zjistit „pouze“ ze spermiogramu… U nas to zjistili prave az z IMUNA… No takze nas nakonec ceka 1.IVF,ale jsem rada,ze jsme na IMUNO sli… aspon vime v cem je problem a ze „to“ jde nejakym zpusobem…A netrapime se otazkami „proc“ k nam mimisek neprichazi… Jestli si chces o tom popovidat blize…tak na SZ ti pisnu ICQ… Kdyz budes chtit ozvi se .Mej se pa Jina

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex