Máte doma studentky zdrávky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mám doma prvačku a když vidím, co se učí v somatologii, tak se mi to zdá sakra těžký.
Ale ji to baví a už se těší do druháku na praxe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetraJ píše:
Mám doma prvačku a když vidím, co se učí v somatologii, tak se mi to zdá sakra těžký.Ale ji to baví a už se těší do druháku na praxe.
Na naší škole jsou praxe v nemocnici až od třeťáku. V prváku a druháku jen v učebnách školy a figuríny…
No somatologie a latina je prý těžší no. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ano, dcera zrovna maturuje
A i když by občas řekla že nebaví, hlavně teda přes covid chtěla končit, tak se v tom našla a vlastně už od začátku covidu chodí dělat do nemocnice a hned po maturitě nastupuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Praxe bývá až od třetího ročníku. První je síto, je to hodně náročná škola. Somatologie je základ, vše umět cesky i latinsky. V dalších ročnících přibyde interna a chirurgie, znát nemoci, příznaky, léčbu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mababa232 píše:
Praxe bývá až od třetího ročníku. První je síto, je to hodně náročná škola. Somatologie je základ, vše umět cesky i latinsky. V dalších ročnících přibyde interna a chirurgie, znát nemoci, příznaky, léčbu.
Jak kde. Jak píšu, dcera bude mít praxi už ve druháku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, máme doma studentku 3 ročníku celkem ji to baví, praxi měli od druhého ročníku v nemocnici je to soukromá zdravka, baví ji hlavně praxe a přímou si holky všechno loňské prázdniny dělala brigádu v domově důchodců to říkala že jako stabilní zaměstnání ani omylem vidí se někde na operačním sále druhá dcera v osmičce a taky chce jít na zdravku uvidíme ještě rok času
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mababa232 píše:
Jaké síto?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Přiznám se, že tohohle smajlíka v kontextu s původním dotazem nechápu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, dcera v září nastupuje na zdravotku. Baví tato škola Vaše děti, je to opravdu tak náročné? Od mala chtěla být sestřička a obě školy měla zdrávky. Jakékoliv zkušební uvítáme.
Zdravotku
, to je divnej název tedy
..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj jsem studentka zdravky jsem v 1 ročníku musím říct, že je to dost zajímavá škola. Moc mě to baví. Nejsem nejlepší, ale taky nejsem nejhorší. Ano stomatologie je těžká, ale pokud se tomu věnuješ a dáváš pozor v hodinách jde to snadno. Těším se na praxe, ale nejvíc se bojím maturity.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, dcera v září nastupuje na zdravotku. Baví tato škola Vaše děti, je to opravdu tak náročné? Od mala chtěla být sestřička a obě školy měla zdrávky. Jakékoliv zkušební uvítáme.