Máte doma studentky zdrávky?

Anonymní
12.5.22 15:53

Máte doma studentky zdrávky?

Dobrý den, dcera v září nastupuje na zdravotku. Baví tato škola Vaše děti, je to opravdu tak náročné? Od mala chtěla být sestřička a obě školy měla zdrávky. Jakékoliv zkušební uvítáme.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8525
12.5.22 16:01

Mám doma prvačku a když vidím, co se učí v somatologii, tak se mi to zdá sakra těžký. :lol: Ale ji to baví a už se těší do druháku na praxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.22 16:05
@PetraJ píše:
Mám doma prvačku a když vidím, co se učí v somatologii, tak se mi to zdá sakra těžký. :lol: Ale ji to baví a už se těší do druháku na praxe.

Na naší škole jsou praxe v nemocnici až od třeťáku. V prváku a druháku jen v učebnách školy a figuríny… :lol: No somatologie a latina je prý těžší no. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3010
12.5.22 16:08

Ano, dcera zrovna maturuje :lol: A i když by občas řekla že nebaví, hlavně teda přes covid chtěla končit, tak se v tom našla a vlastně už od začátku covidu chodí dělat do nemocnice a hned po maturitě nastupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
12.5.22 16:10

Praxe bývá až od třetího ročníku. První je síto, je to hodně náročná škola. Somatologie je základ, vše umět cesky i latinsky. V dalších ročnících přibyde interna a chirurgie, znát nemoci, příznaky, léčbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8525
12.5.22 16:44
@mababa232 píše:
Praxe bývá až od třetího ročníku. První je síto, je to hodně náročná škola. Somatologie je základ, vše umět cesky i latinsky. V dalších ročnících přibyde interna a chirurgie, znát nemoci, příznaky, léčbu.

Jak kde. Jak píšu, dcera bude mít praxi už ve druháku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.5.22 16:59

Ahoj, máme doma studentku 3 ročníku celkem ji to baví, praxi měli od druhého ročníku v nemocnici je to soukromá zdravka, baví ji hlavně praxe a přímou si holky všechno loňské prázdniny dělala brigádu v domově důchodců to říkala že jako stabilní zaměstnání ani omylem vidí se někde na operačním sále druhá dcera v osmičce a taky chce jít na zdravku uvidíme ještě rok času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.22 18:06

Takže těžká škola? :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.22 18:06
@mababa232 píše:
Praxe bývá až od třetího ročníku. První je síto, je to hodně náročná škola. Somatologie je základ, vše umět cesky i latinsky. V dalších ročnících přibyde interna a chirurgie, znát nemoci, příznaky, léčbu.

Jaké síto?

• Citovat
  • Upravit
299
12.5.22 18:38

Slabé kusy odpadnou. Co to nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.22 18:44
@mababa232 píše:
Slabé kusy odpadnou. Co to nedají.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
44491
12.5.22 19:43
@Anonymní píše: :palec:

Přiznám se, že tohohle smajlíka v kontextu s původním dotazem nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
12.5.22 19:44
@Anonymní píše:
Dobrý den, dcera v září nastupuje na zdravotku. Baví tato škola Vaše děti, je to opravdu tak náročné? Od mala chtěla být sestřička a obě školy měla zdrávky. Jakékoliv zkušební uvítáme.

Zdravotku :lol: :P, to je divnej název tedy :lol:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
12.5.22 19:46

Jsem maturovala ze somatologie za 1 8) :dance:.. před 24 lety :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.22 22:14

Ahoj jsem studentka zdravky jsem v 1 ročníku musím říct, že je to dost zajímavá škola. Moc mě to baví. Nejsem nejlepší, ale taky nejsem nejhorší. Ano stomatologie je těžká, ale pokud se tomu věnuješ a dáváš pozor v hodinách jde to snadno. Těším se na praxe, ale nejvíc se bojím maturity.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze