Máte hracky Bigjigs?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
792
21.10.13 09:27

Máte hracky Bigjigs?

Uvitam zkusenosti, hlavne, jak jsou spokojene deti. Prece jen, trh nabízí levnejsi, plastové, zvukové a to i u deti vyhrava. Já jsem unesena z drevenych. Chtela bych třeba autodráhu nebo vlackodrahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.10.13 09:28

@eldarka máme vláčkodráhu, je naprosto perfektní, kluk se s ní vyřádí doteď, má ji cca 4 roky :palec: super je, že stačí dokoupit pár dílů, a dá se postavit něco úplně jiného, nového…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
21.10.13 09:37
@martina.se píše:
@eldarka máme vláčkodráhu, je naprosto perfektní, kluk se s ní vyřádí doteď, má ji cca 4 roky :palec: super je, že stačí dokoupit pár dílů, a dá se postavit něco úplně jiného, nového…

Jéééé, faaakt? no to jsem ráda, ze se někdo nasel… a kolik je synovi? ptám se jen proto, abych vedela, do jakého veku, to bude toho našeho asi bavit… i když vim, ze je to individuální… Možná zvazuju vic tu autodráhu, ani nevím proc, nejak se vlaky u nas neresi, zatím teda. Ale to se dá kombinovat spolecne, ze??? A ZVUKY TO NEJAKÉ MÁ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.10.13 09:39

@eldarka klukovi je teď 7,5, dráha je zrovna rozestavěná po celým pokoji. Fakt ho to hodně baví. Jinak vše bez zvuků, já zvukové hračky fakt nemám ráda :mrgreen: právě, že letos zase od Ježicha dostane pár výhybek a asi i depo, ať má další variace. Ono totiž stačí dokoupit hrozně málo a dá se s tím pak dělat moře kravin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
21.10.13 09:43

Díky moc, odkud nakupujete? ja koukám na atoys, nebo jsou i jinde???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
21.10.13 09:43

Taky máme vláčkodráhu - tedy Woody, ale teď jsme dokupovali příslušenství od Bigjigs, syn to má schované pod stromeček - Depo, zvedací most, apod. Vláčkodráha je úžasná. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
21.10.13 09:44
@eldarka píše:

Udělali jsme ooobr objednávku v Atoys. Jinak různě, podle cen. Funkids.cz, Maxikovyhracky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.10.13 09:45
@eldarka píše:

seženeš ji od mnoha značek, např i v ikei a pod. Rozměrově zatím vždycky seděly, rozdíl je jen v ceně a u některých v provedení - jiné dřevo :think:
@Clarkia kde jste sehnali to depo? taky se na něj chystám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
21.10.13 09:49

@martina.se V Atoys http://a-toys.cz/…masinky.html

Mají tam i velké depo, ale na to nemáme místo. :?

Jink užasný jsou tyhle závory od Maxima: http://drevene-vlacky.heureka.cz/…-elektricke/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
21.10.13 09:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
21.10.13 09:50

Takze Maxim taky k tomu sedi, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
21.10.13 09:55

http://drevene-vlacky.heureka.cz/…elena-maxim/ tohle by jako teda jezdilo samo po tech drevenych kolejích??? jsem to chtěla trochu nakombinovat, aby to nebylo uplne jen mechanické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
21.10.13 10:00
@eldarka píše:
http://drevene-vlacky.heureka.cz/…elena-maxim/ tohle by jako teda jezdilo samo po tech drevenych kolejích??? jsem to chtěla trochu nakombinovat, aby to nebylo uplne jen mechanické

Jo tuhle mašinku máme taky koupenou k Vánocům. :mrgreen: A sedí doplňky Maxim, Ikea, Tesco, Woody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
21.10.13 10:03

Decka, to je uzasny, se mi to zacina libit cim dal vic :-)
co mám koupit na začátek, aby to hoodne syna nalakalo? aby to nebylo jen něco fadniho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13715
21.10.13 10:10

Taky máme různé doplňky k dřevěné vláčkodráze a jsme spokojení. Jen pozor na ty vláčkodráhové sady - je tam málo kolejí a moc věcí okolo (domečky, zvířátka, stromy, značky), které děti obvykle moc nezajímají. Lepší je koupit koleje samostatně, podle potřeby.
A kompatibilní jsou se všemi ostatními značkami dřevěných kolejí - jen pozor na Ikeu, cca před dvěma lety je trochu změnili nejspíš a už k těm ostatním kolejím nesedí úplně dobře. Použít jdou, ale musí se spojit silou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí