Máte kuchyni bez úchytek???

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
887
12.8.14 07:29

Máte kuchyni bez úchytek???

Holky, prosím o rady. Musím se dnes rozhodnout, jestli bude nová kuchyně bez úchytek. Tím nemám na mysli el. otevírání, ale zafrézované úchytky, příp. jiný podobný styl. Máte doma? Je to praktické?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
12.8.14 07:33

@Ringle tohle si teď nechala udělat teta a super.. žádný bordel okolo těch úchytů, jednoduchá údržba atd.. kdybych to viděla dřív, tak jsem si ji nechala udělat taky - příští týden mi mají dovézt kuchyň a bude s úchytkama :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
12.8.14 07:33

Ano měla jsem na starém bytě a super, teď jsmě přestěhovaní a máme ještě původní kuchyň která je ve velmi dobrém stavu, ale s úchyty a je to děs. Byla jsem zvyklá otřít celou skřínku a bylo uklizeno, teď do toho narážím, furt je to upatlané od dětí. A kromě toho já mám ráda „čistý styl“ a mně ty úchyty tam vadí i esteticky - takže za mně bez úchytů:-) :jazyk:

Příspěvek upraven 12.08.14 v 07:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
12.8.14 07:34

Ano, mám a přijdou mi praktičtější. Nevýhodou je, že pokud se mi něco rozlije, musím utřít i ty „úchytky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
12.8.14 07:49

Moc vám děkuju :) Tohle jsem přesně chtěla slyšet. Teď ještě rozhodne ta cena, protože jsem slyšela, že je to nákladnější záležitost. Moc se mi líbí čisté linie, takže z estetického hlediska jsem určitě pro bezuchytkové skříňky. Jen jsem nevěděla jestli to je praktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
12.8.14 07:50

My teda novou kuchyň teprve plánujeme, ale jak toto funguje? Jak se to otevře? :think: :think: Jinak se mi to líbí víc než s úchytkama :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
12.8.14 07:52

Zatím mám starou kuchyŇ, ale do nové to máme naplánovaný bez úchytek…máme bezúchytkový konferenční stůl a je to super…každopádně malej umí otevřít i s i bez :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
12.8.14 12:39

A nemáte někdo ponětí o ceně? slyšela jsem, že ty zafrézované (kolejničky) vychází 1000/m, což je mazec. Musí ale být určitě více možností :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
12.8.14 13:14
@Ringle píše:
A nemáte někdo ponětí o ceně? slyšela jsem, že ty zafrézované (kolejničky) vychází 1000/m, což je mazec. Musí ale být určitě více možností :nevim:

nemusí být kolejničky, my jsme neměli. Nejsem na svém počítači, pak vložím foto kuchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
13.8.14 07:38

@Reinka Nevím, jak to vysvětlit. Je tam takový žlábek za který se to otevírá hned na horní hraně skříňky. Jestli si vzpomínáš na staré plechové kuchyně, tak tam to takto bylo. Pak ještě je systém tip-on, kdy na skříňku zatlačíš a ona se otevře. Je to na pružince a magnetu a není to prý zase tak drahé, jak jsem si myslela. Jen se to hodí na matné povrchy, protože se dotýkáš rukama dvířek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
13.8.14 07:38

Díky vám za komentáře. Včera jsme zadali finální návrh se zafrézovanýma úchytkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
13.8.14 07:48

@Ringle - tak super, to už ani nemusím vkládat foto, jsem na to včera zapomněla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
13.8.14 08:20

@Ringle díky :kytka:, alespoň vím, po čem koukat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
25.3.23 13:37

Ahoj. Ráda bych oživila diskuzi :). Kuchyňskou linku s uchytkama, s vyfrézovanými žlábky nebo tip-on otevírání? Poprosím o důvody proč ano a proč ne :D děkuju, přeju hezký víkend :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
25.3.23 14:00

My máme v kuchyni ty žlábky na otevření skříněk a šuplíků. A děti na vestavěných skříních v pokojích mají to vycvaknutí a dvířka se otevřou.
Oboje mi přijde fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný