Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
nemáte někdo zkušenost? Na netu už jsem něco našla, ale bez zkušeností. Jde mi o to, že bych si chtěla sama namalovat obkladačky do kuchyně za linku, ale potřebuji jistotu, že se ta barva na nich ani nehne. Nerada bych za rok musela všechny vymlátit a dělat to nové ![]()
Pro ilustraci přikládám obrázek.
Moc děkuju
Tak já kdysi dostala malovaný hrnek (malované už na obyč bílý glazovaný), mám pocit, že se to dávalo zapéct do trouby a normálně držel běžný provoz, ale barva byla taková vystouplá a nevypadalo to moc dekorativně ![]()
@Bibi239 Jojo, jmenuje se to myslím „barevná glazura na keramiku“ a dá se koupit v potřebách pro výtvarníky. V Brně vím o dvou prodejnách, ale asi jich bude mnohem víc.
Na jednés traně jsou to barvy a barvítka, které používají keramici a výtvarníci. tam je ale třeba už mít pícku, protože tahle barva s evypaluje, ustaluje za vysokých teplot. Pokud si chceš jen zamalovat, jsou to třeba fixy nebo malovátka, k dostání v každém obchodě pro výtvarníky. Určitě mám ty fixy a barvy taky někde, vím, že to není problém, jen teď si nevybavím název.
Třeba tady - snad nedělám reklamu http://www.bryda.cz/…-a-keramiku/