Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky poraďte do pokojíčku nějaký stoleček a dvě židličky, stojí něco takového jako je na fotce za něco? Nebo se to brzy rozpadne?
Ja bych sla radsi treba do setu z Ikey, toto jsem videla, stalo to balik a vystaveny kus byl uz poradne poskrabany. Ten plastovy muzes hodit i pod sprchu a mas cisto… ![]()
To je to co právě řeším jestli zajet do Ikey nebo objednat tento.
Tak ten z Ikey neni takovy koukavy, ale myslim, ze urcite praktictejsi
Jsou to takové plasťáky a mohutnější, ale pro děti určitě větší držáky. Já se bojím aby se ty dřevěné po měsíci nerozpadly.
Já mám doma podobné a jsem spokojená, dožije to i druhé dítko, doufám teda a to je ten můj klučina pěkný drant občas lítalo i to co nemá peří ![]()
Já to ještě nepotřebuji, ale neteř má ty plastové ikea a může s tím i ve vzteku třísknout a furt drží
ta
y bych měla strach, že se to rozpadne
@belik píše:
Já mám doma podobné a jsem spokojená, dožije to i druhé dítko, doufám teda a to je ten můj klučina pěkný drant občas lítalo i to co nemá peří
A kolik vám to prosím tě stálo, já jen jestli může být kvalita srovnatelná?
@RadkaOR Tak jsem se to snažila najít přesně, ale email už je smazaný, ale tuším, že se cena pohybovala okolo 1000kč-1500kč, no 100%už to nevím ![]()
Tak máme přesně tohle, jenom v modré barvě, kupované po jednom dítěti a drží pořád
ani to není nijak extra pokrábané, jen malinko (musí se to hledat), takže za mě mnohem lepší jak plast ![]()
My měli z Ikei tohle a spokojenost:
http://www.ikea.com/…ts/50178411/
Cena 600,–
@RadkaOR ony ty nožky u židliček a stolečku se zašrubují je potřeba je občas dotáhnout, ale jinak na to co s nimi děti dělají, tak toho vydrží hodně ![]()