Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
Predelavame si s manželem kuchyň. Původně jsme ji měli jen do „L“ nyní je do „U“.
Mezi rohovou spodní skřínkou a skříňkou se šuplíky ( viz.foto) vznikla mezírka. Věděli jsme, ze tam vznikne, ale nešlo to jinak. Mezera je 18 cm. V ikee dělají nejmenší skříňky 20 cm ![]()
Napadá Vas prosím něco, co by se tam hodilo? Máme variantu držák na vina popřípadě nějaké políčky ale co do nich dat?? ![]()
Budu rada za Vase tipy! ![]()
@Nina Filipi Protože spodní skříňka se supliky je dělana uz před 2 lety ted jen pristavujeme levou část, aby to bylo do „U“ s tím jsme před 2 lety nepočítali. Mas nějaký tip? ![]()
@AndreaS92 píše:
@Nina Filipi Protože spodní skříňka se supliky je dělana uz před 2 lety ted jen pristavujeme levou část, aby to bylo do „U“ s tím jsme před 2 lety nepočítali. Mas nějaký tip?
jo ták, já myslela že jste to tak vymysleli. jsem si říkala jééé je
Máme takhle v kuchyni taky mezeru tak jsme nechali udelat u truhlare regal na koleckach a mam tam vse co potrebuji k uklidu jar, houbicky, kuchynske uterky atd
@AndreaS92 Co tam dát takový to vysunovací držátko na sušení utěrek? Tchýně to má
.
A když přistavujete levou část, vypadá stejně, není možno koupit i ty šuplíky? měli byste to hezčí…
Jedině co mě napadlo je takový ten drátěný program, co se přimontuje na jednu stranu skříneček a bude to vysouvací..mlžeš tam mít třeba utěrky, nebo ubrousky, nebo dochucovadla nebo tak něco…
nebo teleskopická tyč na utěrky, no nic chytřejšího mě nenapadá
@trckaludmila22 píše:
Máme takhle v kuchyni taky mezeru tak jsme nechali udelat u truhlare regal na koleckach a mam tam vse co potrebuji k uklidu jar, houbicky, kuchynske uterky atd
super nápad!!!
@eviku-miluna nevím vůbec co myslís? Nějaký odkaz na webu kde bych to viděla?
Jinak myslím, ze to by tam šlo ![]()
Ja bych tam umistila vysunovaci vesak na uterku a ve spodni casti by mohlo byt treba misto na kucharky. Nebo do polic umistit napr. topinkovac…
@AndreaS92 Já si myslím, že by tam nejpřirozeněji vypadal držák na vina.
@AndreaS92 já mám udělaný výsuv
sice to bylo už v původním návrhu, ale myslím, že truhlář to dokáže „zadělat“ kamkoliv
je to ohromně praktické ![]()
@Nina Filipi jo to by bylo super, bohužel ikea už nedělá kuchyně jako před 2 lety, ted jsou kuchyňské systemy METOD a všechny skříňky, supliky apod. maji úplně jiné rozměry takže by to tam neslo. A co bychom delali s těmito supliky pokud by se koupily jiné?? Raději bych levnější variantu, ale děkuji za tip ![]()
Využijí asi regal jako @trckaludmila22 . ![]()