Co do mezery v kuchyňské lince?

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5593
9.8.14 16:43

Prosím o radu ohledně kuchyně

Ahoj holky,

Predelavame si s manželem kuchyň. Původně jsme ji měli jen do „L“ nyní je do „U“.
Mezi rohovou spodní skřínkou a skříňkou se šuplíky ( viz.foto) vznikla mezírka. Věděli jsme, ze tam vznikne, ale nešlo to jinak. Mezera je 18 cm. V ikee dělají nejmenší skříňky 20 cm :roll:
Napadá Vas prosím něco, co by se tam hodilo? Máme variantu držák na vina popřípadě nějaké políčky ale co do nich dat?? :nevim:
Budu rada za Vase tipy! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
9.8.14 16:45

A proč jste ty šuplíky nedaly širší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.8.14 16:48

@Nina Filipi Protože spodní skříňka se supliky je dělana uz před 2 lety ted jen pristavujeme levou část, aby to bylo do „U“ s tím jsme před 2 lety nepočítali. Mas nějaký tip? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
9.8.14 16:49
@AndreaS92 píše:
@Nina Filipi Protože spodní skříňka se supliky je dělana uz před 2 lety ted jen pristavujeme levou část, aby to bylo do „U“ s tím jsme před 2 lety nepočítali. Mas nějaký tip? ;)

jo ták, já myslela že jste to tak vymysleli. jsem si říkala jééé je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
9.8.14 16:49

Máme takhle v kuchyni taky mezeru tak jsme nechali udelat u truhlare regal na koleckach a mam tam vse co potrebuji k uklidu jar, houbicky, kuchynske uterky atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
9.8.14 16:50

@AndreaS92 Co tam dát takový to vysunovací držátko na sušení utěrek? Tchýně to má :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.8.14 16:50

@trckaludmila22 nemáš třeba fotku pro lepší představu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
9.8.14 16:51

A když přistavujete levou část, vypadá stejně, není možno koupit i ty šuplíky? měli byste to hezčí…
Jedině co mě napadlo je takový ten drátěný program, co se přimontuje na jednu stranu skříneček a bude to vysouvací..mlžeš tam mít třeba utěrky, nebo ubrousky, nebo dochucovadla nebo tak něco…
nebo teleskopická tyč na utěrky, no nic chytřejšího mě nenapadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
9.8.14 16:51
@trckaludmila22 píše:
Máme takhle v kuchyni taky mezeru tak jsme nechali udelat u truhlare regal na koleckach a mam tam vse co potrebuji k uklidu jar, houbicky, kuchynske uterky atd

super nápad!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.8.14 16:52

@eviku-miluna nevím vůbec co myslís? Nějaký odkaz na webu kde bych to viděla? :) Jinak myslím, ze to by tam šlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
9.8.14 16:52

Ja bych tam umistila vysunovaci vesak na uterku a ve spodni casti by mohlo byt treba misto na kucharky. Nebo do polic umistit napr. topinkovac…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
9.8.14 16:54

@AndreaS92 Já si myslím, že by tam nejpřirozeněji vypadal držák na vina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
9.8.14 16:55

@AndreaS92 já mám udělaný výsuv :) sice to bylo už v původním návrhu, ale myslím, že truhlář to dokáže „zadělat“ kamkoliv :palec: je to ohromně praktické :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.8.14 16:56

@Nina Filipi jo to by bylo super, bohužel ikea už nedělá kuchyně jako před 2 lety, ted jsou kuchyňské systemy METOD a všechny skříňky, supliky apod. maji úplně jiné rozměry takže by to tam neslo. A co bychom delali s těmito supliky pokud by se koupily jiné?? Raději bych levnější variantu, ale děkuji za tip ;)
Využijí asi regal jako @trckaludmila22:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.8.14 16:57

@neila Tohle je taky super. Praktické. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie