Co do mezery v kuchyňské lince?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8975
9.8.14 16:57
@neila píše:
@AndreaS92 já mám udělaný výsuv :) sice to bylo už v původním návrhu, ale myslím, že truhlář to dokáže „zadělat“ kamkoliv :palec: je to ohromně praktické :potlesk:

to je presne ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.8.14 16:58

@Senayle To jsem si taky myslela, ale myslím, ze třeba vysouvací skříňka jako ma @neila vypadá skvěle a asi to bude lepší než ten držák… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
9.8.14 16:59

@AndreaS92 jo, to je ;) jsou tam takové ty ranní nezbytnosti - kafe, čaje a pod, vše při ruce… Dnes, kdy už se dají sehnat dózy v jakémkoliv rozměru by to určitě šlo i na těch 18 cm :palec: Jen šikovného truhláře, co to zbouchá a nemělo by to stát nijak moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
9.8.14 17:02

Nás to stálo i s materiálem 700 kč což není drahé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.8.14 17:04

@neila Díky za tip, :kytka: ted jen sehnat truhláře. :) Myslím, ze tohle řešení bude asi nejlepší. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
9.8.14 17:07

@neila přesně takové výsuvné poličky mám taky…taky mi tam zbyla malá mezírka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
9.8.14 17:09
@AndreaS92 píše:
@neila Díky za tip, :kytka: ted jen sehnat truhláře. :) Myslím, ze tohle řešení bude asi nejlepší. :palec:

nemáš zač :kytka: kontakt na truhláře ti zasílám do SZ, je to ten, co dělal kuchyň nám. Zkus ho, pokud neseženeš někde blíž, protože takový výsuv asi není zakázka, pro kterou by se potrhal :lol: Tak ti ho posílám jako zálohu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.8.14 17:15

@neila To jsi hodna, uz jsem na to koukala, děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
9.8.14 17:18

Pokud máte děti už trošku větší (3r a více), udělala bych tam poličky na výsuvech, vzadu udělat poličce čílko, aby tam nepadali věci, dala bych tam třeba dózy s moukou, strouhankou, luštěninami.
Pokud mátě děti maličké nebo teprve plánujete, buď bych mezeru zaslepila nebo tam pověsila utěrky a hadříky, protože otevřená polička obsahují mouku by byla pro batole neodolatelná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.8.14 17:26

@Bibi239 Díky za tip :) urcite tam po poradě s manželem něco vymyslime :)
A az bude hotovo pochlubim se fotkou jak jsme to nakonec vyřešili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.8.14 17:29

@AndreaS92 k těm Ikea kuchyním - dají se stále koupit i ty staré skříňky, jen se to musí u nich objednat :) my tam teď objednávali nová dvířka místo rozbitých :)

ale ten výsuvný regálek mi přijde super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
9.8.14 17:32

@AndreaS92 matné sklo a podsvícení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
9.8.14 17:36

@klenice taky dobré řešení, ale co udávala @neila bylo nejlepší :), i když pro batole nevím nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
9.8.14 17:42

@tumpach výsuvné přihrádky jsou praktičtější, to rozhodně!, ale tento prvek by tu kuchyň pěkně oživil a málo kdo to má. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
9.8.14 17:48

Mám něco podobného ;) dala jsem si tam poličky a mám tam utěrky, pečící papír, alobal a koření atd…mám to i nahoře a tam jsou skleničky a hrnky

můžeš tam dávat cukr, mouku atd v odpovídajících nádobách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný