Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@neila píše:
@AndreaS92 já mám udělaný výsuvsice to bylo už v původním návrhu, ale myslím, že truhlář to dokáže „zadělat“ kamkoliv
je to ohromně praktické
to je presne ono
@Senayle To jsem si taky myslela, ale myslím, ze třeba vysouvací skříňka jako ma @neila vypadá skvěle a asi to bude lepší než ten držák… ![]()
@AndreaS92 jo, to je
jsou tam takové ty ranní nezbytnosti - kafe, čaje a pod, vše při ruce… Dnes, kdy už se dají sehnat dózy v jakémkoliv rozměru by to určitě šlo i na těch 18 cm
Jen šikovného truhláře, co to zbouchá a nemělo by to stát nijak moc…
@neila Díky za tip,
ted jen sehnat truhláře.
Myslím, ze tohle řešení bude asi nejlepší. ![]()
@neila přesně takové výsuvné poličky mám taky…taky mi tam zbyla malá mezírka. ![]()
@AndreaS92 píše:
@neila Díky za tip,ted jen sehnat truhláře.
Myslím, ze tohle řešení bude asi nejlepší.
nemáš zač
kontakt na truhláře ti zasílám do SZ, je to ten, co dělal kuchyň nám. Zkus ho, pokud neseženeš někde blíž, protože takový výsuv asi není zakázka, pro kterou by se potrhal
Tak ti ho posílám jako zálohu ![]()
Pokud máte děti už trošku větší (3r a více), udělala bych tam poličky na výsuvech, vzadu udělat poličce čílko, aby tam nepadali věci, dala bych tam třeba dózy s moukou, strouhankou, luštěninami.
Pokud mátě děti maličké nebo teprve plánujete, buď bych mezeru zaslepila nebo tam pověsila utěrky a hadříky, protože otevřená polička obsahují mouku by byla pro batole neodolatelná ![]()
@Bibi239 Díky za tip
urcite tam po poradě s manželem něco vymyslime ![]()
A az bude hotovo pochlubim se fotkou jak jsme to nakonec vyřešili ![]()
@AndreaS92 k těm Ikea kuchyním - dají se stále koupit i ty staré skříňky, jen se to musí u nich objednat
my tam teď objednávali nová dvířka místo rozbitých ![]()
ale ten výsuvný regálek mi přijde super ![]()
@tumpach výsuvné přihrádky jsou praktičtější, to rozhodně!, ale tento prvek by tu kuchyň pěkně oživil a málo kdo to má. ![]()
Mám něco podobného
dala jsem si tam poličky a mám tam utěrky, pečící papír, alobal a koření atd…mám to i nahoře a tam jsou skleničky a hrnky
můžeš tam dávat cukr, mouku atd v odpovídajících nádobách