Máte někdo Jack Russell Teriera?

4804
28.8.15 11:39

Máte někdo Jack Russell Teriera?

Potřebuji poradit. Máme dvouletého Jacka a paní co nám ho prodávala říkala že jeho táta je s PP a maminka ne, mám paní i v přátelích na fb takže vím jak vypadá jeho maminka viděla jsem jí i osobně ale pokaždé když vidím jiného Jacka R. T. tak ten náš mu není moc podobný. Zatím všichni co ho viděli hned věděli že je to JRT ale mě to tak nepřijde :( Poradíte? Vložím pár fotek a chci aby jste mi napsali váš názor děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sunshinegirl
28.8.15 11:52

A co přesně řešíš? Jako že když nebude čistokrevnej, tak ho nebudeš mít ráda, nebo co??? 8o 8o 8o 8o 8o :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4804
28.8.15 11:53

@JayLee No ten náš na to že je mu 2 roky a kousek vypadá pořád jako štěně :D jsem rada aspon je pořád tak roztomilej :D No ja ho kupovala bez PP a ani tak nebyl zrovna nejlevnější :D ale stejně ho miluju je to naše miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
28.8.15 11:59

@sunshinegirl ne kamarádka má fenečku a zeptala se nás jestli by jsme jí pučili toho našeho na krytí a nechci podporovat takovýhle křížení to je vše..toho mého miluju jako nikoho na světě…když jsem byla v nemocnici tak se mi stýskalo po psovi místo po příteli a jsem sakra háklivá na takový lidi jako jste vy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
28.8.15 12:08

No, tak čistokrevnej určitě nebude, popravdě, já tam moc Jacka nevidím. Ale jelikož jsi ho koupila bez PP, tak jsi to musela čekat.
Jinak s tím množením máš pravdu, opravdu tohle nepodporuj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
28.8.15 12:08
@karkulka1283 píše:
@sunshinegirl ne kamarádka má fenečku a zeptala se nás jestli by jsme jí pučili toho našeho na krytí a nechci podporovat takovýhle křížení to je vše..toho mého miluju jako nikoho na světě…když jsem byla v nemocnici tak se mi stýskalo po psovi místo po příteli a jsem sakra háklivá na takový lidi jako jste vy

Proč jste háklivá? To vám tedy stačí málo k tomu, abyste byla háklivá, vzhledem k tomu, že mluvíte asi s největší milovnicí psů na světě. Mne jen vyděsila otázka. Vyznělo mi to jako „Bože co jsme si to koupili za zmrsklinu.“ Takže odpovím. Pejsek je hezký, moc se mi líbí, ale není to zřejmě čistokrevní JRT, už dle zbarvení a taky tvar hlavy a posazení uší se mi nezdá. A pokud psi nemají PP a nechceme podporovat křížení, tak nikdy nemnožte…i kdyby vypadal jako JRT tak být nemusí a jen se to na něm neprojevilo…v další generaci se to může projevit víc.

• Citovat
  • Upravit
4804
28.8.15 12:18

Já jsem možná i ráda že není čistokrevný…mě se ty čistokrevný JRT ani moc nelíběj nebo spíš jen tvar hlavy :D Já jsem totiž milovník všech zvířat a jako jiný lidi mají doma fotky dětí tak já mám všude po zdech fotky Zipíka :D :D A množit nebudu a mě samotnou by to ani nenapadlo nebýt té kámošky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.8.15 12:28

To se vezme jezevčík a foxteriér a bílá štěňata s flekama se prodají jako JRT bez papírů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
28.8.15 12:36
@karkulka1283 píše:
Já jsem možná i ráda že není čistokrevný…mě se ty čistokrevný JRT ani moc nelíběj nebo spíš jen tvar hlavy :D Já jsem totiž milovník všech zvířat a jako jiný lidi mají doma fotky dětí tak já mám všude po zdech fotky Zipíka :D :D A množit nebudu a mě samotnou by to ani nenapadlo nebýt té kámošky :)

Tak pak je všechno v pořádku, ne? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
28.8.15 12:38

Každopádně všechny vlastnosti po jeho JRT stránky má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
28.8.15 12:45

Hele, přispěju do diskuze, já trvala na psovi s papírama, vybírali jsme dlouho a koupili fenku JRT s PP, otec šampion, matka šampion a náš zmeteček… Obě ušiska nahoru a je to nohatý… a to vypadala nejlíp z celýho chovu… Sestry sbírají ocenění a náš ušounek ne…
Jedna fotka chvíli po příjezd a druhá cca v roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
28.8.15 12:47

@karkulka1283 Krásnej pejsek. My má Parsona, tj. Jack Parson Rusell Terier, a když se oprostím od znaků charakteristických pro Parsona, tak se mi zdá (nejsem odborník, opravdu se jedná jen o laický pohled), že ten váš bude něčím šmrnclej, nebo prostě jen nepokračuje řada chovně uznaného jedince, kdy se z chovu vyřazují (neuznávají) jedinci, kteří nemají charakteristické znaky plemena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
28.8.15 12:56

@Janina81 Ani nevím co na to napsat, jak vidím tak PP neznamená že psík bude výstavní kus..hlavně že dělá radost a je to zlatíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.8.15 12:59

@Janina81 Však PP nezaručuje, že dospělý pes bude standardní, někdy se to nepovede…
Ale je krásný i ušatý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
28.8.15 13:06

@Pipet @karkulka1283
Já to neřeším, máme jí rádi, je zdravá, netrpí na žádné neduhy, po výstavách jsme s ní stejně nechtěli chodit. Jen zamrzí, že člověk do toho dá 20 tis. a máš ušouna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný