Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím máte někdo kočárek Crossover? Chystám se ho koupit. Výbrala jsem si ho v Jihlavě, ale na internetu o této značce není ani čárka. Jediné je toto http://www.veronika7.cz/index.php?id=1 (leták dole na stránce). Pán mi tvrdí, ze je to německý kočárek. Nejsem si tim jista, protoze jsem si všimla, ze je na kocarku ona znama samolepka " made in Europe", coz většinou značí Polsko
.
Jo a taky rikal, ze jsou jediný obchod, kdo je prodává. To je teda divne…
Diky, každému, co něco napíše
Andrea ![]()
Já si ho tam objednala minulý týden. Něco říkal, že to má něco společnýho s kočárky peg perego, ale mně to vzhledově přijde polák. Ale nevadí mi to. A co mi přišlo, tak tam jiný kočárky, než polský, snad ani neměl. Já teda měla hlavní požadavek - co největší spor´ták, korba mi byla relativně fuk, v tý je dítě chvíli. No a ten sporťák to mělo asi jeden z největších.
Naopak ty, co jsem měla předvybraný z nětu, tak ty dost na „omakání“ propadly. Aspoň teda u mě.
Jen mi teda přišlo trochu divný, že mě tak jako do tohoto kočárku dost tlačil, ale on se mi fakt asi líbil nejvíc.
tak koukam, ze pan ma dobre přesvědčovací schopnosti. Me to taky prijde polsky, presne, jak rikate. Ale rozhodlo to, ze je to poradne odpruzene a ma velka kola.
A muzu se zeptat, jak jste vybrala barvu? Je to pro me nadlidský ukol ![]()
JJ, pán je ukecanej dost. Asi má na tomhle kočárku velkej rabat. ![]()
Taky nám nabízel nějakou akci - že dostanem 2 podvozky,. S pevnýma kolama a s otočnýma. to jsme ale nevzali.
Jinak barevně se mi hooodně líbil ten bílej, jak tam měl v tý ekokůži. Ale protože už budu mít 3. dítě a ždy jsem měla univerzální barvu, tak ted jsem chtělaˇtématicky barevnej.
Protože pohlaví mimča vím jen já, tak vám barvu neřeknu,
ale spodek korbičky mám černej a vršek - nánožník a boudičku, buď fialovej, nebo modrej.
POskládala jsem si barvy podle sebe, co mi ukazoval ty barevný kombinace, tak takovou tam ještě neměl.
Rabat- souhlasim. To me taky napadloprave hned
ale at. Kdyz je to s tou zarukou, jak rikal, tak to vem cert.
Me jde teda jen o sportak, ale tou ekokuzi si nejsem jista kvuli pocení…
Jo, ten bilej byl krasnej. Ale udrba… uf ![]()
Tak už je tona jasné. Je to asi prejmenovany Bambi. Polsky kocarek samozřejmě ![]()
Ne ne, ale zadejte si na internet nazev te hluboke verze Eco Scout a hned Vam naskočí značka Bambi…
Kamarádka totiž ma Bambi a je na tom takovy specificky mechanismus na slozeni. Zvlastni cervene „cudliky“.
No a kdyz jsem si tenhle kocarkocvybirala vybirala, hned jsem si vsimla, ze je na nem stejny mechanismus, tak jsem zacala patrat. No a ejhle…:-D
A jak je kamarádka spokojená?
Co jsem tu našla za recenze, tak nic moc :-/ A pan prodavač evidentně protlačuje prodej tohoto kočárku všem už pár let. A Asi celkem úspěšně, když s ním každej z Jihlavy odchází.
Kamaradka ma ctyrkolku a jen hlubokou. To se asi neda srovnat…
Ona je clovek, co si z niceho hlavu nelame takze si nestezuje. Ja si jen vsimlana ze to vrze ![]()
Ohledne pana prodavace- chtela bych jen ze zajímavosti vedet, kolik doopravdy kocarek stoji. Ja ho mam mit za 7.500,– ![]()
Já ten kočár taky extra neřeším. ten rok a půl až dva roky to nějak přežije. na to ježdění 4 km sem a 4 km tam po vesnický asfaltce a jednou za čas k dr do města - to prostě přežije. Jo, jistě jsou dražší kočáry, který se mi fakt líběj, ale tady na vesnici o 30 lidech bych s ním stejně nemohla machrovat. ![]()
A k vrzání mám jen to. První dítě jsem měla ve stejnou dobu, jako jedna kámoška. My měli baby smile V-max - polák, komplet za 10 tisíc, ona nějaký chicco za 23 tisíc. když jsme jely spolu na prochajdu, vrzala jen ona, potah boudičky jí nedolíhal ke spodku korby, tak jí tam fučelo. Vzhledově byl ten její na vyšší úrovni, ale funkčně určitě ne. Přidanou hodnotu jsem neviděla. Já ho po 2 dětech věnovala zadarmo, ona po jednom dítěti prodala za 15 tisíc. Byla tedy proti mně o 2 tisíce v plusu.
Jinak ještě jsem měla strach z těch kočárků, co mají korbičku, nebo sedačku spor´táku uchycenou jen na jednom místě, aby se to nezačalo nějak viklat. No a pán o tom začal sám, že tenhle je na 2 místech a že je to lepší. jak jsme to tam procházeli, tak jedna korbička se v tom jednoúchytu fakt viklala. Tak třeba s tím má sám špatnou zkušenost, tak radši nabízí tohle. Mně to minimálně u těch polských přijde bezpečnější.
A dneska ráno mi volal, že už kočárek mají. docela fofr, na to, že je dělaný barevně na zakázku. Objednávali jsme minulý čtvrtek.
Koukam, jsme na tom stejne
Ja chci ten sportak, pac ma velka zadni kolana, cely pruži(i na miste) a korbicka drzi! A to vse proto, ze bydlim v prdeline
a hodlam s tim běžně jezdit do lesa apod.
Jen porad nevim, jestli tu ekokuzi nebo latku ![]()
Taky nad tim kocarkem premyslime, muze tu nekdo kdo ho ma neco k nemu napsat, napr. jak jsou spokojeni?
Máme objednaný kočárek Crossover Eco 2017 a vypadá to, že mě pan prodavač „nalákal“ stejně cíleně, jako mnohé z Vás…Zatím nemohu recenzovat, budeme ho vyzvedávat až koncem března 2017. Tak snad bude v pořádku a funkční…