Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Malá holčička v rodině si ho strašně přála. Protože všechny kamarádky ho dávno mají. Tak za vysvědčení se dočkala. Zatím je bez újmy. Ukazovala mi ho ve čtvrtek, když jsem u nich byla na návštěvě.
Děkuji. Ona jí ho dnes kupovala a za pár hodin tahle nehoda, moje dcera si ho také moc přeje 🙄..takže hlavička ji držela..ona jde zpět, ale už je to takový…volnější 🫣
Originál je labubu ten stojí 1000 a výše. A pak je kopie a to je lafufu a to jde sehnat za 200-400kč jak kde. Sundat hlava jde tomu fake, tomu lafufu. Dcera má doma labubu a dva levnější lafufu.
JDe ale sundat a normálně zpět nasadit.
@KKK85 děkuji,takže by to bylo u všech těch, jak pišete lafufu…a jde to nějak opravit, aby ta hlava neupadla? Nebo je to normální…
@KKK85 děkuji,teď čtu poslední..že jde sundat, ale zase nasadit.. děkuji. Takže normálka..
Dcera si ho taky hrozně přála, dostala od babičky za vysvědčení nějakého asi za 400, hned druhý den mu upadla ručička ![]()
Teď nedávno dostala dalšího v podobné cenové relaci k narozeninám, ten zatím drží.
Hlava u obou zatím ok ![]()
Ale žádná kvalita to není…
@Anonymní píše: Více
Kupovala jsem od paní přes facebook za 250kč, posílá i zásilkovnou. Má jich více. Můžu ti dát kontakt do zprávy.
@guineapig píše: Více
Takové hnusné nic a tolik peněz to stojí ![]()
@izabe píše: Více
spotřebitelské stádo kupuje předraženou kravinu a obchodníci si mnou ruce nad lidskou blbostí
@KKK85 píše: Více
Kdyby 1000, ale spíš 2000. Za malého plysaka. Fakt blbina.
Každá doba má něco, co láká. Sama jsem sbírala dlouho plyšáky. Měla jsem jich stovky, než jsem je darovala na polikliniku do čekáren. Se sestrou jsme sbíraly kinder hračky. Otec nám toho dovezl ze světa hromadu. Takové malé nic. Plná obří krabice toho pak byla. Mamka a její sestra sbíraly obaly od sladkostí ze zahraničí. To jim zas jejich otec vozil, když někde dělal. A hračky co tady nebyly. Že dnešní děti chtějí, co zrovna frčí? Nebyla jsem v jejich věku jiná. Moje děti Labubu mine. Už jsou příliš velcí. Chtěla jsem ho koupit té malé v rodině. Ale její mamka byla pak rychlejší.
@Cuddy píše: Více
kdyby jen…
https://pikastore.cz/…louds-figure?…
Labubu mi připadá jako obšlehnutý mončičák, jen s kyselým výrazem ![]()
Hezký den, chci se zeptat, známá koupila dceři toho plyšáka labubu, nebo jak se to jmenuje..a po chvíli její dcera přišla, a držela hlavu a hrozný pláč, že si ho rozbila…je tomu tak a nebo je to schválně? Moje holka to chce také 🫣 a jestli se to stává a je to vada, za ty peníze to kupovat nechci..děkuji.