Mate někdo vaskoušenou logickou hru lonpos?

184
1.11.10 14:35

Máte někdo z vás skušenost s logickou hrou lonpos?

Ahoj ,jsem zvědavá jestli tuto hru někdo zná a pokut ano tak jestli se mu líby, a jak dlouho se sní dá zabavyt. Děkuji. Proty co neznaji mužou se kouknout na odkaz, jediný který jsem našla ale možná se to vyráby i pod jiným jménem.
 http://www.hras.cz/…puzzler.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20296
1.11.10 15:09

koupila bych si radši pravidla pravopisu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
1.11.10 15:11

teda ja jsem nakoukla na tema… ale jsem v soku, pardon… nevim jestli jsi cizinka, bo co, ale jinak je to teda sila… normalne moc nereaguji na pravopisne chyby, ale tohle je uz silne kafe… pokud jsi cizinka, tak se omlouvam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
1.11.10 18:53

Já něco podobného znám, jmenovalo se to „logik“ a hrávali jsme to u příbuzných, když jsme byli malí. Doma to nemáme a zatím jsem o tom nějak neuvažovala, děti mám malé. vím, že to byla dost oblíbená hra pro dospělé i větší děti a pro ty, co to hráli poprvé a nepochopili principy, dost náročná.

Vypadá jednoduše, ale je to složité - nemyslím konkrétně toto, ale tu hru na podobném principu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marvin777
26.11.10 23:08

No to určitě ne-e :-) Lonpos nemá s Logikem nic společného. Lonpos je pro mne jedna z nejzajímavějších logických her vůbec, je velmi skladná a má neskonale mnoho řešení. V jedné krabičce je myslím 12 částic a různým sestavením se nastavují úrovně. Hraje se od 3 let, perfektně trénuje paměť, prostorové a logické myšlení, v některých státech se používá jako výuková pomůcka pro hyperaktivní děti. Ovšem nejlepší je, že ačkoliv je logická, je zábavná, takže baví téměř každého. Sháním ji už pěkně dlouho a je pořád vyprodaná.

• Citovat
  • Upravit
184
27.11.10 20:26

Ja jsem ji koupila asi tak před tydnem, je to super pokut budeš chtít pošlu ti stránky kde jsem to kupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí