Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj ,jsem zvědavá jestli tuto hru někdo zná a pokut ano tak jestli se mu líby, a jak dlouho se sní dá zabavyt. Děkuji. Proty co neznaji mužou se kouknout na odkaz, jediný který jsem našla ale možná se to vyráby i pod jiným jménem.
http://www.hras.cz/…puzzler.aspx
teda ja jsem nakoukla na tema… ale jsem v soku, pardon… nevim jestli jsi cizinka, bo co, ale jinak je to teda sila… normalne moc nereaguji na pravopisne chyby, ale tohle je uz silne kafe… pokud jsi cizinka, tak se omlouvam
Já něco podobného znám, jmenovalo se to „logik“ a hrávali jsme to u příbuzných, když jsme byli malí. Doma to nemáme a zatím jsem o tom nějak neuvažovala, děti mám malé. vím, že to byla dost oblíbená hra pro dospělé i větší děti a pro ty, co to hráli poprvé a nepochopili principy, dost náročná.
Vypadá jednoduše, ale je to složité - nemyslím konkrétně toto, ale tu hru na podobném principu.
No to určitě ne-e
Lonpos nemá s Logikem nic společného. Lonpos je pro mne jedna z nejzajímavějších logických her vůbec, je velmi skladná a má neskonale mnoho řešení. V jedné krabičce je myslím 12 částic a různým sestavením se nastavují úrovně. Hraje se od 3 let, perfektně trénuje paměť, prostorové a logické myšlení, v některých státech se používá jako výuková pomůcka pro hyperaktivní děti. Ovšem nejlepší je, že ačkoliv je logická, je zábavná, takže baví téměř každého. Sháním ji už pěkně dlouho a je pořád vyprodaná.
Ja jsem ji koupila asi tak před tydnem, je to super pokut budeš chtít pošlu ti stránky kde jsem to kupovala.