Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, nás vyšla komplet celá kuchyně i se spotřebiči na 125.000 Kč. Je docela velká cca 3,5×3 m.
Kuchyň z ikea, spotřebiče průměrných značek (baumatic, bosch, beko) velikost -paneláková místnost. cca 15m2. dělaná včetně podlahy a obkladů, nová elektrika, přemístění plynu… vše teda vlastníma rukama (manžel a můj táta) a vyšlo to okolo 60tis.
zas na druhou stranu prababička má taky panelákovou kuchyň a nechala si tam udělat na míru od truhláře a nechala za to 300tis. v ceně má lednici a sporák s digestoří…
Máme ji rok, cca 5 metrů horní i dolní skříňky. Linka cca 50 tisíc, spotřebiče cca 40. Máme vestavěnou troubu, plynovou desku, MW, digestor, lednicku, myčku, vše vestavěné. Linka je z IKEA, spotřebiče whirlpool. Max spokojenost
Mám pidi malou z Ikey, stavěla jsem si jí téměř sama, spotřebiče jsem nekupovala, vyšlo to asi na 30-40 000.
Docela velká, plocha cca 3,5×5,2 m, linky bylo 8 běžných metrů. Včetně spotřebičů cca 200 000,–
Mam velkou kuchyn 3×3×2 na miry od truhlare vcetne vsech spotrebicu a stala 190tis.
Kuchyň velká, cena i se spotřebičema 720 tisíc,, spotřebiče kompletní vč. vestavby kávovaru.
kuchyň máme z Ikey. Vřele doporučuji. Kvalitní materiál, spotřebiče taktéž.
Máme menší kuchyň a vyšla nás kompletně se spotřebiči na 70,000 Kč. ![]()
Myslíte, že už zakladatelka pochopila, že se může pohybovat kdekoli v rozmezí 20.000 - půl mega? ![]()
@eetkikinka píše:
Myslíte, že už zakladatelka pochopila, že se může pohybovat kdekoli v rozmezí 20.000 - půl mega?
Tak tu horní hranici bych teda ještě určitě natáhla ![]()
@Anonymní píše:
Kuchyň velká, cena i se spotřebičema 720 tisíc,, spotřebiče kompletní vč. vestavby kávovaru.
720 000? Tu kuchyň bych moc ráda viděla..
![]()
Je to individualni. Nam taky jen vestavene spotrebice staly pres 100 tisic. Cela kuchyn je velka cca 4×5 m2 vc. jidelny. Spotrebice zn. Gorenje.
@eetkikinka píše:
Myslíte, že už zakladatelka pochopila, že se může pohybovat kdekoli v rozmezí 20.000 - půl mega?
Ahoj, vím že je to hodně variabilní, ale potřebuju si udělat alespoň nějaký obrázek o cenách kompletních kuchyní. Takže..na kolik peněz vás vyšla sakumprdum kuchyně i se spotřebiči? Můžete přidat i hrubou specifikaci velikosti - pidi, malá, střední, obří…
Anonym prosím ponechat, nemusí všichni známí vědět, že něco chystáme