Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemám, ale slyšela jsem, že to tak může být. Podle mě je to méně časté, ale ne úplně výjimečné.
Já to občas mám. Ne moc často, ale někdy jo. Když mám ovu krvácení, tak pak mám i dost silnou MS. Ale proč to nevím.
Zažila jsem dvakrát, vetsinou po ovulaci, ktera byla vyvolana leky. Bylo to jen chvilkovy, jedno dve zaspineni v jeden den. ![]()
Zdravím skupinku ![]()
Holky obracím se na Vás s dotazem. Cca poslední dva měsíce vždy po skončení MS se po 14 dnech objeví čirý nebo bílý výtok. Nezapáchá, nic mě nebolí, nepálí ani nesvědí. O co by se mohlo jednat? ![]()
A ještě jeden dotaz. Dnes po sexu se objevil hnědý výtok a potom při utření troska krve. Spíš řečeno malé červené cucky jako při MS.
Na gynekologické prohlídce jsem byla před 14 dny a bylo mi řečeno, že jsem z gynekologického hlediska v pořádku.
Tento týden jsem volala na výsledky z cytologie a byly OK. S přítelem máme sex bez ochrany, snažíme se o Mimi. ![]()
@Helí95 píše:
Zdravím skupinku
Holky obracím se na Vás s dotazem. Cca poslední dva měsíce vždy po skončení MS se po 14 dnech objeví čirý nebo bílý výtok. Nezapáchá, nic mě nebolí, nepálí ani nesvědí. O co by se mohlo jednat?
A ještě jeden dotaz. Dnes po sexu se objevil hnědý výtok a potom při utření troska krve. Spíš řečeno malé červené cucky jako při MS.Na gynekologické prohlídce jsem byla před 14 dny a bylo mi řečeno, že jsem z gynekologického hlediska v pořádku.
Tento týden jsem volala na výsledky z cytologie a byly OK. S přítelem máme sex bez ochrany, snažíme se o Mimi.
Výtok mám běžné občas i hnědý.
@Anonymní píše:
Výtok mám běžné občas i hnědý.
Já jsem se dočetla, že čirý nebo bílý výtok bez dalších příznaků je normální.
Spíš mě vystrašil dnešní styk a potom ta krev ![]()
Dobrý den, měla jsem slabé špinění uprostřed cyklu tak jsem běžela na gyndu a bylo mi řečeno že je to ovu krvácení. Jak dlouho trvá? Já mám druhy den. Je to takové špinění ve výtoku. Nikdy jsem se stim nesetkala. Máte to tak i vy a jak dlouho?