Robotický vysavač - zkušenosti, jaký máte typ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máte robotický vysavač?
Chtěla bych se zeptat těch co mají robotický vysavač jestli by mi mohli napsat jaky maji typ…jeho klady a zapory a jak jste celkove spokojene. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Máme tento https://www.mall.cz/…eanmate-qq6s?… a jsme spokojení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vuninka Take me to zajima. Jak resite vysavani rohu a napr.pod jidelnim stolem, kde jsou zidle?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://vysavace.heureka.cz/…nmate-qq-6s/ já mám tento a je super, sice nejezdí systematicky, ale během hoďky vysaje celý byt. Líbí se mi, že jakmile rozpozná třeba skříň, zpomalí a vysává kolem ní pečlivě. Pod stolem i pod gaučem vysaje taky. Rohy u nás jsou problém, protože u každého je něco (květináč atd.) a tam se nedostane, ale stejně jednou týdně vysávám normálním.
Další plus je desinfekční lampa a to, že vysává pořádně i zvířecí chlupy.
Záporem jsou moje dlouhé vlasy, které se mu na ty metličky namotávají, takže je odstraňuju ručně, ale to není jeho chyba.
- Citovat
- Upravit
@janickaIII Když chci aby nevysával věčnost, tak židle zvednu. Jinak záleží, zda se mezi ty nohy židlí vejde.
Mám Roombu, ale už starou, používám jí v ložnici aby vysála i pod postelí. Nevýhoda je, že musíte ze země posbírat menší věci, zastrkat kabely atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Testuju bazarovy samsung navibot prave abych zjistila, jestli ma cenu zainvestovat.
Zvladne nam projet cely byt, ale chce to pořádnou pripravu. Zvednout zidle, vsechny kabely a hracky, pripadne dat omezeni tam, kam nesmi/nechci aby vjel.
Je lepsi vysavat treba jen pulku. Da se lip ohlidat, aby se nikde nezasekl. Zatim se mi totiz stava, ze obcas uvizne nekde, kde to jindy nebyl problem. jenze pak najede z jineho uhlu a konec. Jezdim na rezim podél sten. Normalni nechaval asi 5cm od stěny nevysato. A stejne jednou za cas vytahnu velkej, je spousts mist kam se proste nedostane
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam Roombu a jezdi v hornim patre. Musis posbirat mensi bordel - kabely, hracky apod. Je paradni. Ale stejne jednou za cas musis vzit klasicky vysavac
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám už více než 3 roky Roombu 880. Pro mne je to největší pomocník v domácnosti. Máme psa a tak je třeba vysávat velmi často. Vysaje dokonale, nepotřebuji pak dovysávat.
Myslím, že ty osmičkové řady roomby mají všechny silikonové válečky a nenamotávají se tam vlasy a chlupy, jak na kartáčové.
Normální vysavač vytahuji jen na koberec s vysokým chlupem, jinak zvládne vše - koberce, lino, dlaždice…občas ho zavřu do kufru auta a zvládne i to
.
Asi po 3 letech jsme vyměnili baterii. Ostatní náhradní díly nakoupil manžel za pár kaček na Ali.
Před vysáváním musím naházet na stranu psí hračky a dávám bokem židle, i když je schopen si poradit i s nimi.
Máme stanice, které určí, ve kterých místech má vysávat.
Nevýhoda, je, že se mi zasekává pod WC, je to tam moc nízké.
Jinak vřele doporučuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také máme Roombu a už bych se bez něj neobešla. Teď v těhotenství si to vyloženě užívám, že se nemusím tahat s normálním vysavačem, i jinak je to bezva. Zapnu vysavač, jdeme s malou ven, vrátíme se a je uklizeno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofie2013 píše:
Také máme Roombu a už bych se bez něj neobešla. Teď v těhotenství si to vyloženě užívám, že se nemusím tahat s normálním vysavačem, i jinak je to bezva. Zapnu vysavač, jdeme s malou ven, vrátíme se a je uklizeno.
prosim jaky mate typ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Vorverk, ale je hodně drahý, když sháněl bratr, zjistili jsme, že Vorverku je vyrábí Neatorobotics, takže až se pokazí trvale, vím, kde sehnat levněji. Jinak vysává systematicky, scenuje si prostor, takže super - předtím jsme měli, ten, co jezdí v kruzích a nedá se to srovnat. A židle zvedám (když chci i vytírat podlahy), protože, když jsou zasunuté, už by pod stůl nevlezl, nebo střídám - jeden den zasunuté (vysaje kolem stolu) druhý den je vysunu (vysaje pod stolem)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
@janickaIII Když chci aby nevysával věčnost, tak židle zvednu. Jinak záleží, zda se mezi ty nohy židlí vejde.Mám Roombu, ale už starou, používám jí v ložnici aby vysála i pod postelí. Nevýhoda je, že musíte ze země posbírat menší věci, zastrkat kabely atd.
Mam bobsweep a je to uplne stejne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pridavam se, taky mame roombu a jedina chyba je ze neumi zvednout zidle a uklidit hracky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzhledem k tomu, že máme doma labradora, jezdí u nás vysavač iroomba každý den, samozřejmě tomu musí být prostor přizpůsoben, židle nezvedám jen občas, kabely máme schované tak není potřeba je pokaždé schovávat, prahy nemáme a na zemi kromě pelíšku také nic nemáme, pelíšek vysavač objede má čidla, hračky se musí posbírat i když vysáváte normálním vysavačem to je logické, 1× za týden vysaji normálním vysavačem, ale není třeba je to jen pro můj pocit. pozor pokud máte koberce tam ten úspěch moc zaručen není, lepší je to na hladké povrchy. Rohy vysaje perfektně, má boční štětiny, máme ho už roky a maximální spokojenost, stál 11.000,– kč. Lepší je koupit kvalitnější dražší než nějaké pod 7.000,– Kč. Vysává nám celý spodek cca 80m2, do patra ho nedávám tam pes nechodí a stačí tam vysát 1× týdně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit