Mate stejně husté vlasy všude?

Anonymní
9.3.23 08:32

Mate stejně huste vlasy vsude?

Ahoj dotaz je jasny. Ja kdyz si vlasy scesu na jednu stranu, predklonim se proti zdi, tak jde presne videt ze tak zhruba do pulky mam vlasy silné, ale pak jsou to cancy kde prosvita naproti zed… znamena ze to jsou vlasy poskozene? Da se to nejak spravit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
9.3.23 08:52

Tak to je celkem běžné pokud mas vlasy dlouhé :nevim: ty dlouhé časem vypadávají a dorůstají kratší, takže na koncích budou vždy řidší, než u hlavy. Případně jestli mas nějaký postupný střih nebo proefilované vlasy, tak tam jsou konce taky řidší no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
9.3.23 10:37

To je normální. I moje dvanáctileté dítě, co má háro nádherný a dlouhý skoro do pasu, tak když se předkloní, tak má taky některé vrstvy takové slabší. A taky některé vrstvy má světlejší a ty vypadají potom řidší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.23 10:38
@Kriss Tina píše:
Tak to je celkem běžné pokud mas vlasy dlouhé :nevim: ty dlouhé časem vypadávají a dorůstají kratší, takže na koncích budou vždy řidší, než u hlavy. Případně jestli mas nějaký postupný střih nebo proefilované vlasy, tak tam jsou konce taky řidší no.

Nejsi kadernice? Nemohla bych ti kdyztak hodit fotku do zprávy? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.23 13:56
@alisekR píše:
To je normální. I moje dvanáctileté dítě, co má háro nádherný a dlouhý skoro do pasu, tak když se předkloní, tak má taky některé vrstvy takové slabší. A taky některé vrstvy má světlejší a ty vypadají potom řidší.

Me to kadernice prave smikla pred dvemi mesici o 15cm..a ted koukam ze jsou porad takove jemne…

• Citovat
  • Upravit
chocholina27
22.3.23 16:11

Tak to já mám odjakživa vlasy husté, akorát když jsem kojila, tak mě vypadaly, ale zase se mi po čase daly dohromady.-). Např. minulý týden jsem byla u kadeřnice a ptala se mě, že mi vlasy snad ještě zhoustly, jestli neberu nějaké vitamíny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml