Máte tip na softshellovou bundu pro dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
15.8.24 21:26

Ja kupuju uplne obycejny levny z Lidlu a asi nevydrzi vylozene lijak, ale to stejne deti ven nejdou, a jinak na bezne podzimni podminky uplne v pohode.

Meli jsme i z Vintedu nejake noname znacky a vyhovujici. Aspon me nemrzi, ze jsou kalhoty vecne od blata a osoupany nohivice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
15.8.24 22:40

Unuo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4916
15.8.24 23:39
@Smrkov píše: Více

Kupuji českou značku Fantom - Josef Trýzna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4287
16.8.24 03:03
@Smrkov píše: Více

Nejsem zastánce softshell, měla jsem.rada bundy z Tchibo…
https://www.tchibo.cz/…deste-ruzova?…
Lehký deštník zvládly.

Jak píšou holky, pokud nebude v lesní školce, buď v dešti nikam nejdou, nebo stejně vyžadují pláštěnku.
Jinak pár softshell bunda jako školák nosí normálně z HM, CA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.8.24 12:27

Děkuji moc za tipy! Zrovna právě hledám pro syna nějakou na podzim. Na jaře jsme si ještě vystačili s obyčejnou bundou s Pepca, ale jak teď půjde do školky, chce to trochu upgradovat :D Fantom pro mě novinka zcela, Unuo znám od kamarádky, tak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
16.8.24 18:14

Díky všem, na Lidl a Tchibo jsem koukala, ale tam se mi moc nelíbily motivy.. jsem možná trochu moc náročná :D ale Unuo má designy top, takže to u nás zvítězilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4287
16.8.24 18:17

A po pravdě, do školky jsem kupovala hezké bazarové oblečení za pár korun.
I když mám poměrně opatrne dítě, tak jsem se nemusela strachovat, že nejde nechtě zničí oblečení za tisíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22443
16.8.24 23:04
@Menton píše: Více

Tak je to spravne. Do skolky to, co ti nebude lito, ze se znici, ztrati, uspini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4287
16.8.24 23:08
@Oriseka píše: Více

Letos jel na stanový tábor / oblečení jsem řešila stylem, co mi nebude líto po táboře vyhodit ;) ale kupodivu to nebylo tak hrozné…
Opravdu až s nástupem do školy jsme začali víc kupovat nové oblečení.
Pro ty malousky se dá nakoupit po bazarkach krásné oblečení za pár korun. Vůbec nemusí být poznat, že je to z druhé ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
17.8.24 05:58

Já kupu z Pidilidi.. Zrovna včera jsem objednávala a teď mají tam parádní slevy i na bundu. Kupuju tam léta a kvalita je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
17.9.24 06:59

Zamilovala jsem se do vzorů unua :D vůbec jsem na tuhle diskuzi neměla narazit, ale ty motivy má unuo fakt boží.. no nic, byla jsem polepena a už čekám na zásilku kompletu se zviřátky :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
17.9.24 11:49

Nám se Fantom neosvědčil, kupovali jsme dříve. Ne že by tedy byly špatné, ale Unuo má lepší výdrž co se týká deště a zátěžových podmínek. Za mě má i hezčí vzory, ale to bych řešila až druhotně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
17.9.24 12:27

Fantom má víc druhů, které šíje z různých softshellu. Ta, co kupuju už roky já, má parametry softshellu 30/15, unuo 10/5, takže je to jen volba, jestli preferuji vysokou funkčnost nebo ne tak dobře parametry, zato estetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková