Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ja kupuju uplne obycejny levny z Lidlu a asi nevydrzi vylozene lijak, ale to stejne deti ven nejdou, a jinak na bezne podzimni podminky uplne v pohode.
Meli jsme i z Vintedu nejake noname znacky a vyhovujici. Aspon me nemrzi, ze jsou kalhoty vecne od blata a osoupany nohivice ![]()
@Smrkov píše: Více
Kupuji českou značku Fantom - Josef Trýzna.
@Smrkov píše: Více
Nejsem zastánce softshell, měla jsem.rada bundy z Tchibo…
https://www.tchibo.cz/…deste-ruzova?…
Lehký deštník zvládly.
Jak píšou holky, pokud nebude v lesní školce, buď v dešti nikam nejdou, nebo stejně vyžadují pláštěnku.
Jinak pár softshell bunda jako školák nosí normálně z HM, CA.
Děkuji moc za tipy! Zrovna právě hledám pro syna nějakou na podzim. Na jaře jsme si ještě vystačili s obyčejnou bundou s Pepca, ale jak teď půjde do školky, chce to trochu upgradovat
Fantom pro mě novinka zcela, Unuo znám od kamarádky, tak uvidím…
Díky všem, na Lidl a Tchibo jsem koukala, ale tam se mi moc nelíbily motivy.. jsem možná trochu moc náročná
ale Unuo má designy top, takže to u nás zvítězilo
A po pravdě, do školky jsem kupovala hezké bazarové oblečení za pár korun.
I když mám poměrně opatrne dítě, tak jsem se nemusela strachovat, že nejde nechtě zničí oblečení za tisíce…
@Menton píše: Více
Tak je to spravne. Do skolky to, co ti nebude lito, ze se znici, ztrati, uspini.
@Oriseka píše: Více
Letos jel na stanový tábor / oblečení jsem řešila stylem, co mi nebude líto po táboře vyhodit
ale kupodivu to nebylo tak hrozné…
Opravdu až s nástupem do školy jsme začali víc kupovat nové oblečení.
Pro ty malousky se dá nakoupit po bazarkach krásné oblečení za pár korun. Vůbec nemusí být poznat, že je to z druhé ruky…
Já kupu z Pidilidi.. Zrovna včera jsem objednávala a teď mají tam parádní slevy i na bundu. Kupuju tam léta a kvalita je super ![]()
Zamilovala jsem se do vzorů unua
vůbec jsem na tuhle diskuzi neměla narazit, ale ty motivy má unuo fakt boží.. no nic, byla jsem polepena a už čekám na zásilku kompletu se zviřátky
![]()
Nám se Fantom neosvědčil, kupovali jsme dříve. Ne že by tedy byly špatné, ale Unuo má lepší výdrž co se týká deště a zátěžových podmínek. Za mě má i hezčí vzory, ale to bych řešila až druhotně.
Fantom má víc druhů, které šíje z různých softshellu. Ta, co kupuju už roky já, má parametry softshellu 30/15, unuo 10/5, takže je to jen volba, jestli preferuji vysokou funkčnost nebo ne tak dobře parametry, zato estetiku.