Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Anonymní píše: Více
Manzel hral golf. Staci tricko s limeckem a slusne kalhoty (ne dziny, ne teplaky) nebo kratasy. Co jsem tak pochopila, tak nemuzes hrat na beznem hristi, kdyz k tomu nemas nejake povoleni/kartu, ze to umis. Ale jsou hriste, kde to jde, ale neni jich tolik a nebo jde treba patovat. To jsem si taky zkousela nebo jenom trefovat se do dalky z mista. Skutecnou hru jsem nezkousela. Nemam ten kurz.
Polo tričko, kalhoty jak píše Oriseka. Problém jsou boty, ty by měly být golfové. Pokud jdeš na profi hřiště, zjisti si podmínky, aby tě tam pustili.
Na golfové hřiště tě nejspíš bez zkoušek a členství v klubu nepustí. Pokud se jedná „pouze“ o golfové odpaliště tak tam na dress code nezáleží, ale bude vhodnější něco jako na golf ( ne tepláky)
Hezký den,
chci se vás zeptat, zdali tu není někdo, kdo chodí na golf? Mám jít poprvé to vyzkoušet, nejdu s trenérem, ale s partou známých… Nikdy jsem nebyla na golfu a absolutně nevím, co na sebe. Jasně, na internetu je dost článků. Ale nechce se mi úplně dávat spousta peněz za oblečení, které dost možná už nikdy nepoužiji, pokud mě to nebude bavit.
Děkuji za tipy, rady