UV plavky pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
411
1.8.24 09:21

UV plavky pro děti

Jdu jen pro názor.. Jedeme k moři a uvažuji o UV plavky pro děti.. Jen tričko s krátkým rukávem.. Kupujete? Jaké jsou vaše zkušenosti? V loni jsme byli také u moře a deri neměli, jen plavky.. Sice jsem je mazala každou chvíli opalovacím krémem, aby se nespalily.. Přijde mi to zvláštní věc.. Jestli v tom není horko, když to pak schne, aby nebyly děti nemocné, když to budou mít na sobě atd.. Děkuji za Vaše názory.. Muž je proti, že je to zbytečné a vyhozené peníze, ale mě jde o to, aby děti pak netrpely, že se spálí atd.. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3143
1.8.24 09:29

@LuciiLucie Ano, měli je. Mladší využilo víc, stavělo především na pláži z písku, tak bylo v tričku a kšiltovce, horko mu nebylo. Starší to až tak nesneslo, ale při delším pobytu mimo vodu ho mělo - příště vezmu pro každé dvě trička do vody, ať se můžou z toho mokrého obléct do suchého. V Decathlon stoji obyčejné něco málo přes stovku, se stojáčkem o trochu víc, ale ten mladší nesnese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
1.8.24 09:36

Nikdy jsem pro děti neměla, ale letos ve Španělsku se dceři chytly trochu záda, byla pořád na matračce, ponořená s brýlema obličejem do vody a hledala mušle, takže to bylo hned. Ty další dny bych jí musela pořád komandovat, ať je ve stínu, takže jsem vyrazila do místního Lidlu a měla jsem štěstí - koupila jsem UV triko se stojáčkem a dlouhým rukávem. Nejdřív jí to bylo trochu nepříjemné jak se namočilo, ale brzy si zvykla a mohla na matračce řádit podle libosti a naprosto bez omezení. Nosila ho asi dva dny a pak už zas plavky, záda byly ok. Za mě je to dobrá věc, nevyužijeme pokaždé, ale takhle nárazově se fakt hodilo. Když se vykoupala tak si ho pak po slunečníkem sundala, na koupání jsme ho zase nasoukaly zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
1.8.24 09:45

Meli jsme, my teda i pro dospele, zili jsme v zahranici, kde to bylo nutne, ted pouzivame kdyz jezdime na vodu… horko nebylo, schne to rychle, takze prochladnuti se bat nemusis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
1.8.24 09:50

Mame UV tricka z Decathlonu. Skolkove ma s dlouhym rukavem, dospeli mame s kratkym. Male to nosi casteji, my dospeli obcas. Ja si treba letos hned prvni den pekne spalila zada, takze pak jsem ho dva dny nosila casteji, navic rada snorchluji. Schne to dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
1.8.24 09:51

@LuciiLucie Ano, my to dětem dáváme i na koupaliště u nás, když chceme jít kolem poledne. Ale jsem v tom exoti :) Když vylezou z vody, tak jim to převlékneme do suchého, jinak by jim byla zima. Takže to chce aspoň 2× - ve vedru to uschne tak akorát na střídání. Decatholon má krátký i dlouhý rukáv. Pro batole jsme dávali overal s dlouhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68892
1.8.24 09:54

Taky hlasují pro Decathlon. Nejcitlivější jsou ramena. A pokud člověk nejede k Baltu, ale na jih, tak jim v tom zima rozhodně nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
1.8.24 11:51

Nedávala jsem, když bylo dítě dlouho na pláži a něco si stavělo, nebo jsme byli u vody přes poledne, tak stačilo obyčejné bavlněné tričko.

• Citovat
  • Upravit
26747
1.8.24 13:39

Jeee já vůbec nechápu, proč je to UV. Asi budu za blbce jakns tím Palmacem, ale proč plavkovy triko má být ještě UV? To to propouští škodliviny jinak? Syn má ergii na opalovaky, tak tričko volíme z toho důvodu. ma tedy i klobouk s UV 50,ale vždyť se člověk pod tím neopali/ nespali, když není v Africe 50+ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
1.8.24 13:42

Kupujeme pravidelně. Dvě děti jdou vždy do červená, ať mažu, čím mažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
1.8.24 13:44

Deti maji uv tricka z decathlonu, pouzivame u more, pred polednem a po poledni. Oni jsou na slunicku porad, oba svetlovlasy a pripaluji se i s kvalitni 50 kremem. Zima jim v tom neni, schne to rychle. Pod slunecnikem to maji normalne sundane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
1.8.24 13:56

Všem moc děkuji, dnes jsme koupili v decatlonu ty obyc do 150,– i barva hezky, syn zelená, dcerka pěkně svítící růžovou 😄.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.24 14:12

Máme jich několik a mokré převlékám za suché, v Decathlonu stojí pár korun :-)

• Citovat
  • Upravit
8302
6.8.24 16:33
@LuciiLucie píše: Více

Zbytečná kravina. UV je jakýkoliv hadr přece. Manžel má pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76040
6.8.24 16:39
@LuciiLucie píše: Více

jsou to zbytečně vyhozené peníze, jakékoli tričko je UV tričko, nebo ty se snad pod tričkem opálíš?
je to marketingový tah výrobců a úzkostlivé matky se toho s nadšením chytly, mně je líto těch dětí, jak je do toho maminky soukají a zase vysoukávají, to musí být značně nepříjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková