Problém s podprsenkami 2

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.7.24 07:56

Problem s podprsenkami 2

Ahoj prosím o anonym. Mám už letitý problém s podprsenkami. Pod prsy mám nějakých 69, přes prsa jen 75cm. Prsa mám po kojení spadla. Vyzkoušela jsem mraky podprsenek, a stejne mi nic moc nesedí. Jediny co fakt potrebuju je kostice, podprdy bez kostic mě vadí.
Mám doma podprsenky z butiku, Vietnamci, pepco, tezenis, ruzne značky… menší, větší vycpávky. A jediný co mi sedí jsou nějaký dvě noname podprsenky z vinted kupované jako nové. Bohužel mají ramínka s krajkami, takže je nelze nosit pod tilkami či šaty s užšími ramínky. Cedulka byla ustrizena takže nemám ponětí odkud jsou. :?
Holky máte zkušenost z podprsenkami z h&m? Či new yorkeru? Potrebuju obvod okolo 60-65cm, jinak mi jsou velké košíčky. Nevím jak vycpavka. Mám z tezenisu nějakou extra vycpávku, a v tom se necítím. Koukala jsem že h&m dělá taky s větší vycpavkou aby to ty prsa nadzvedlo, ale nedělá to až moc opticky velká prsa? Je to vycpavka ze spodu i z boku.
Dodáván fotku co nosim ted.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
3.7.24 08:00

Zajdi si do obchodu, kde ti poradí osobně při zkoušení, já třeba nedám dopustit na Caresse. Prodavačky jsou vyškolené a moc šikovné, poradí, dají typy a pak se ti bude snáz kupovat prádlo i v běžné konfekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.24 08:03
@unuděná píše: Více

Byla jsem v jednom vyhlasenym v Praze, a s tak malým obvodem neměli.

• Citovat
  • Upravit
53190
3.7.24 08:05
@Anonymní píše: Více

Tak zkus nějaký, co se na malé velikosti specializuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21469
3.7.24 08:12

Na tak malý obvod ještě zkus kouknout do Etam. Jinak tohle je problém. Já i dcera máme obvod 70 a také těžko sháníme. Jo a koukni i do Victoria Secret. V H+M jsem na podprsenky koukala a kvalita dost strašná. A tvarově mi neseděly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
3.7.24 08:18

Astratex? Ja tam po detech udelala jednu vetsi objednavku nekolika typu, velikost podle toho jejich konfiguratoru, co mi sedlo jsem si nechala, zbytek vratila a toho nejvic padnouciho typu se drzim porad, jen vzdy objednam nove, kdyz uz dosluhuji. Male obvody maji :nevim:
Na takhle maly obvod hledat v bezne konfekci je silenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
3.7.24 08:18

Ja doporucuju Astratex. Pouzij jejich tabulku velikosti, rovnou ti to pak ukaze, ktere konkretni kusy jsou pro tebe. Ja je nikdy nemusim vracet, vzdy mi sedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.24 08:19
@nozu píše: Více

Posílám jaký tvar mi právě sedí.
Etam kouknu, dekuji :kytka:
Ony ty kvalitní obchody právě nedělají menší obvod jak 70. Jenze mě s větším obvodem prostě nesedí košíčky :?

• Citovat
  • Upravit
71
3.7.24 08:27

Na Zalandu prodávají podprsenky i s obvodem 65, různé značky. Vrácení je zdarma tak se dá objednat víc různých typů a pokoušet.
A nebo ten Astratex, tam je taky velký výběr velikostí a vracet se dá myslím taky zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
3.7.24 09:07

Nekoupila bych podprdu v hadrárně typu Pepco, HaM apod. Nakupuju je ve speciálkách na prádlo. Naposled myslím Intimissimi. Myslím, že v těchhle obchodech si vybere každý.

• Citovat
  • Upravit
3138
3.7.24 09:22
@Anonymní píše: Více

zajdi si do pořádného obchodu, který nestaví na teorii, že nejčastější velikost je 75B, takže Caresse nebo Správná podprsenka, tam mají i obvody 55 a i kdyby ten ti byl velký, mají švadlenu, která to umí upravit na ještě menší
jen to holt nebude prsenka za 350 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
3.7.24 09:42

Zašla bych do speciální prodejny, kde na tebe kouknou a hned ví, co ti dát.
U nás máme maly krám, kde jsou dvě ženský.
Tam přijdeš, podívá se na tebe a hned od oka řekne velikost. Vyzkouším, podívá se na mě, řekne mi, že potřebuji větší obvod, malé košíčky apod. a hledá tu správnou.
Obchody, co píšeš, ti moc neporadí a v krámu, kde se na to jakoby spezializují ví, co ti dát.
A není to o kosticích, jde o kvalitu toho prádla.
Sice mě stojí jedna podrprda 1000,– Kč a výš, ale je to kvalitní a opravdu sedí. Mám jednu italskou značku, která je opravdu dělaná pro mě.
Zkus se podívat na netu a někam zajet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
3.7.24 09:49

Taky mam sileny problem s podprsenkami, ale ja mam normalne obvod 70-75.zajimave je, ze treba kosicky A mi jsou, jen kdyz si vyzkousim podprsenku s obvodem 65,jak si vezmu obvod 75,uz mi jsou kosiky velke.
Mam par podprsenek 70 a obvod jsem si dosiríla s nastavcema obvodu, ale je pravda, ze mi oak zas nekdy padaji raminka.
Takze doma chodim naostro, nebo nosim proste sportovni.mam jednu z new yourkru a ta je super, je i trochu vycpana.
Nebo jsem mela asi 2 divci z pepca :palec:.
Uz jsem to vzdala :lol: abych mela peknou podprdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
3.7.24 09:50

Jo a na astratexu jsem si v minulosti taky vybrala, ale ted uz ne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
3.7.24 10:03
@Petra0009 píše: Více

Na tom není nic divného, čím větší obvod, tím větší košíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková