Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zajdi si do obchodu, kde ti poradí osobně při zkoušení, já třeba nedám dopustit na Caresse. Prodavačky jsou vyškolené a moc šikovné, poradí, dají typy a pak se ti bude snáz kupovat prádlo i v běžné konfekci.
@unuděná píše: Více
Byla jsem v jednom vyhlasenym v Praze, a s tak malým obvodem neměli.
@Anonymní píše: Více
Tak zkus nějaký, co se na malé velikosti specializuje ![]()
Na tak malý obvod ještě zkus kouknout do Etam. Jinak tohle je problém. Já i dcera máme obvod 70 a také těžko sháníme. Jo a koukni i do Victoria Secret. V H+M jsem na podprsenky koukala a kvalita dost strašná. A tvarově mi neseděly.
Astratex? Ja tam po detech udelala jednu vetsi objednavku nekolika typu, velikost podle toho jejich konfiguratoru, co mi sedlo jsem si nechala, zbytek vratila a toho nejvic padnouciho typu se drzim porad, jen vzdy objednam nove, kdyz uz dosluhuji. Male obvody maji ![]()
Na takhle maly obvod hledat v bezne konfekci je silenost ![]()
Ja doporucuju Astratex. Pouzij jejich tabulku velikosti, rovnou ti to pak ukaze, ktere konkretni kusy jsou pro tebe. Ja je nikdy nemusim vracet, vzdy mi sedi.
@nozu píše: Více
Posílám jaký tvar mi právě sedí.
Etam kouknu, dekuji ![]()
Ony ty kvalitní obchody právě nedělají menší obvod jak 70. Jenze mě s větším obvodem prostě nesedí košíčky ![]()
Na Zalandu prodávají podprsenky i s obvodem 65, různé značky. Vrácení je zdarma tak se dá objednat víc různých typů a pokoušet.
A nebo ten Astratex, tam je taky velký výběr velikostí a vracet se dá myslím taky zdarma.
Nekoupila bych podprdu v hadrárně typu Pepco, HaM apod. Nakupuju je ve speciálkách na prádlo. Naposled myslím Intimissimi. Myslím, že v těchhle obchodech si vybere každý.
@Anonymní píše: Více
zajdi si do pořádného obchodu, který nestaví na teorii, že nejčastější velikost je 75B, takže Caresse nebo Správná podprsenka, tam mají i obvody 55 a i kdyby ten ti byl velký, mají švadlenu, která to umí upravit na ještě menší
jen to holt nebude prsenka za 350 Kč
Zašla bych do speciální prodejny, kde na tebe kouknou a hned ví, co ti dát.
U nás máme maly krám, kde jsou dvě ženský.
Tam přijdeš, podívá se na tebe a hned od oka řekne velikost. Vyzkouším, podívá se na mě, řekne mi, že potřebuji větší obvod, malé košíčky apod. a hledá tu správnou.
Obchody, co píšeš, ti moc neporadí a v krámu, kde se na to jakoby spezializují ví, co ti dát.
A není to o kosticích, jde o kvalitu toho prádla.
Sice mě stojí jedna podrprda 1000,– Kč a výš, ale je to kvalitní a opravdu sedí. Mám jednu italskou značku, která je opravdu dělaná pro mě.
Zkus se podívat na netu a někam zajet.
Taky mam sileny problem s podprsenkami, ale ja mam normalne obvod 70-75.zajimave je, ze treba kosicky A mi jsou, jen kdyz si vyzkousim podprsenku s obvodem 65,jak si vezmu obvod 75,uz mi jsou kosiky velke.
Mam par podprsenek 70 a obvod jsem si dosiríla s nastavcema obvodu, ale je pravda, ze mi oak zas nekdy padaji raminka.
Takze doma chodim naostro, nebo nosim proste sportovni.mam jednu z new yourkru a ta je super, je i trochu vycpana.
Nebo jsem mela asi 2 divci z pepca
.
Uz jsem to vzdala
abych mela peknou podprdu
Jo a na astratexu jsem si v minulosti taky vybrala, ale ted uz ne. ![]()
@Petra0009 píše: Více
Na tom není nic divného, čím větší obvod, tím větší košíček.
Ahoj prosím o anonym. Mám už letitý problém s podprsenkami. Pod prsy mám nějakých 69, přes prsa jen 75cm. Prsa mám po kojení spadla. Vyzkoušela jsem mraky podprsenek, a stejne mi nic moc nesedí. Jediny co fakt potrebuju je kostice, podprdy bez kostic mě vadí.
Mám doma podprsenky z butiku, Vietnamci, pepco, tezenis, ruzne značky… menší, větší vycpávky. A jediný co mi sedí jsou nějaký dvě noname podprsenky z vinted kupované jako nové. Bohužel mají ramínka s krajkami, takže je nelze nosit pod tilkami či šaty s užšími ramínky. Cedulka byla ustrizena takže nemám ponětí odkud jsou.
Holky máte zkušenost z podprsenkami z h&m? Či new yorkeru? Potrebuju obvod okolo 60-65cm, jinak mi jsou velké košíčky. Nevím jak vycpavka. Mám z tezenisu nějakou extra vycpávku, a v tom se necítím. Koukala jsem že h&m dělá taky s větší vycpavkou aby to ty prsa nadzvedlo, ale nedělá to až moc opticky velká prsa? Je to vycpavka ze spodu i z boku.
Dodáván fotku co nosim ted.