Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Proč šaty pod kolena, copak jsi důchodkyně? Nesluší to nikomu. Vybrala bych jiné..
@Anonymní píše: Více
No jsou pekne, ale dala bych ma ne nejake bolerko, lehke kratsi sacko..my taky nemeli talar ale jsem jen Bc.
Odhalené rameno je v pohodě, resp není to nic extra vyzyvaveho. Plus jestli máš třeba delší vlasy tak se to zakryje.
Já osobně bych volila světlejší barvu, ale to má každý jinak ![]()
@Salome123 píše: Více
Tak u nás (Karlovka) teda krátké šaty fakt ne, max tak dlaň nad kolena (ale standard je právě pod kolena, ty krátké šaty se nosili někdy před 15 lety naposled)… ![]()
Tyhle šaty mi teda přijdou jak pro rodiče na maturiťák… U nás se chodí většinou kluci oblek, holky kostýmek/pouzdrové šaty, teď v létě i dlouhé letní šaty/nebo tylová sukně se sakem…
@lilith1 píše: Více
Taláry mají jen na soukromých školách, UJAK apod.
Ještě jsem je na sebe jen tak rychle hodila, aby bylo vidět, jak na mně vypadají.
@bloklimiucet píše: Více
Pokud ne ke kolenům, dala bych úplně dlouhé (ale záleží na výšce postavy). Délka pod kolena sluší málokomu a přidává zbytečně roky.
@bloklimiucet píše: Více
To není pravda i veřejné školy mají taláry.
Ahojky, jdu si za vámi pro radu. Co říkáte na tyto šaty na promoce? Naše škola nemá nic specifikováno ohledně dresscodu, tak by mě zajímalo, jak to vidíte vy. Barva šatů je spíše taková více tmavá, ale foťák hodně zkresluje, tak jsem se snažila najít na internetu fotku, ale stejně jsou v reálu více tmavší. Délka šatů je možná lehce i pod kolena. Není jedno rameno moc odhalené? Co myslíte? Děkuji za názory.